Öncelikle merhaba kızlar...Ben kendime ev düzeceğim de nihayet  Ankara'da ucuz mobilya nerde bulabilirim acaba yapı marketleri nakliye montaj falan pahalıya gelecek sanırım.Sitelere bakmam gerek ama orda her yere bakamam sanırım orda önerebileceğiniz hangi mağazalar var?Bir de orda nakliye montaj falan nasıl oluyor ya da Ulus'ta bulabileceğim yerler var mı?Ayy ne çok soru sordum ama bütçem çok kısıtlı napayım
Ankara'da ucuz mobilya nerde bulabilirim acaba yapı marketleri nakliye montaj falan pahalıya gelecek sanırım.Sitelere bakmam gerek ama orda her yere bakamam sanırım orda önerebileceğiniz hangi mağazalar var?Bir de orda nakliye montaj falan nasıl oluyor ya da Ulus'ta bulabileceğim yerler var mı?Ayy ne çok soru sordum ama bütçem çok kısıtlı napayım  Bu konuda tecrübeli olanlar benle paylaşabilir mi?Şimdiden çok teşekkür ederim
Bu konuda tecrübeli olanlar benle paylaşabilir mi?Şimdiden çok teşekkür ederim

Ankara'da ucuz mobilya nerde bulabilirim acaba yapı marketleri nakliye montaj falan pahalıya gelecek sanırım.Sitelere bakmam gerek ama orda her yere bakamam sanırım orda önerebileceğiniz hangi mağazalar var?Bir de orda nakliye montaj falan nasıl oluyor ya da Ulus'ta bulabileceğim yerler var mı?Ayy ne çok soru sordum ama bütçem çok kısıtlı napayım
Ankara'da ucuz mobilya nerde bulabilirim acaba yapı marketleri nakliye montaj falan pahalıya gelecek sanırım.Sitelere bakmam gerek ama orda her yere bakamam sanırım orda önerebileceğiniz hangi mağazalar var?Bir de orda nakliye montaj falan nasıl oluyor ya da Ulus'ta bulabileceğim yerler var mı?Ayy ne çok soru sordum ama bütçem çok kısıtlı napayım  Bu konuda tecrübeli olanlar benle paylaşabilir mi?Şimdiden çok teşekkür ederim
Bu konuda tecrübeli olanlar benle paylaşabilir mi?Şimdiden çok teşekkür ederim 

aaa halı falan da lazım.Ben de itfaiye meydanını arkadaşlardan çok kazıklıyorlar falan diye duydum benim gibi pazralık konusunda tecrübesizi haydi haydi kazıklarlar galiba bi de itfaiye meydanı tam olarak neresi 4 yıldır öğrenciyim orda ama bilmiyorum
aaa halı falan da lazım.Ben de itfaiye meydanını arkadaşlardan çok kazıklıyorlar falan diye duydum benim gibi pazralık konusunda tecrübesizi haydi haydi kazıklarlar galiba bi de itfaiye meydanı tam olarak neresi 4 yıldır öğrenciyim orda ama bilmiyorum D 2 tane fazla var tabak bardak vs yardımcı olabilirim sahiden aklıma gelenler bunlar
D 2 tane fazla var tabak bardak vs yardımcı olabilirim sahiden aklıma gelenler bunlar
 Arada gelir o da bakalım yalnız korkabilirim eskiden heç korkmazdım ama şu 1 senedir korkuyorum ama alışırım eski günlerime dönerim gibi geliyor
Arada gelir o da bakalım yalnız korkabilirim eskiden heç korkmazdım ama şu 1 senedir korkuyorum ama alışırım eski günlerime dönerim gibi geliyor