Ankaradaki tesettürlü kadınlar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanı siz tesettürlü olarak kendinizi ayrı nır yere mi koyuyorsunuz
Tesettürlü tesettürsüz herkes kuaföre gider
Eğer bu ayrım varsa tesettürlünün kuaförde ne işi var
Herkes arafa ingilizce öğrenebilir
Bilmiyorsunuz siz biz tesettürlü kadınlar bambaşka bir yerdeyiz zaten!

O kadar ki kuaför dahil birçok yere giderken belli şeylere dikkat etmemiz gerekiyor. Ve işin ilginci bu dikkatimiz bile sizin gibi bazı insanları rahatsız ediyor.

Eeee ben biliyorum bu bayanı evet kapalı MHP binasinin orda oturuyor
Bütün bilgilerini verdi yaa
Melahat ablanın kızı :KK70: :KK70: :KK70: :ıslık::ıslık:
Nette kimler dolanıyor bilinmez adres konusunda dikkatli olmak lazım.

Bu tarz sorular da daha çok farklı yerlere çekiliyor sonunda da site dışı kalıyoruz.

Konu ankaradaki tesettürlü kadınlara hitaben açılmış galiba...Ben ank da uzun yıllar yaşadım ama sen sadece tesettürlü kadınlara sormuşsun ben cevaplamiim o zaman...
Yalnız bişi dicem oyle bi sormussun ki gören de istanbul da yasarken dogunun ücra bir köşesine gitmişsin de oranın yaşamını soruyor gibisin yani...
Ankara yani sonucta

Burada ayrım yapıldığını düşünen arkadaslara bir olayimi anlatayım.
Bir gün mecbur yakınımda bir kuaföre gittim
İşlek bir caddede saçım kesilirken kapıyı kapatmalarini rica ettim kapattılar ancak yanımda iğneleyici sozler söylediler çok sıcakmis kapı açık olsa ne olurmuş garip bakismalar yaşandı.
Birdaha o kuaföre gidemem çünkü dikkat etmen gerekiyor bu benim inancım değil mi ?
O da onların tercihi bu yüzden kendime uygun bir kuaför bulmam gerekiyor ayrımcılık değil
Açık kapalı dini ne olursa olsun hepimiz İnsanız kadınız özeliz ❤

Tesettür bölümü olduğu iddia edilen çoğu kuaför, genelde atıl durumda bir oda ya da deposuna bir ayna ve sandalye koyarak bu hizmeti veriyorlar. Doğru düzgün hizmet* almak istediği için konu sahibi başlığa nokta atışı yapmış.

Doğru düzgün hizmet:
1- Kadın müşteri temsilcisi/kuaför
2- Tozlu bir depo yerine hijyenik bir ortam,
3- Depoya malzeme almaya gelen erkek çalışanların olmaması.

Benim gittiğim kuaförde tesettürlüler için özel bir bölüm yok mesela. Çalışanlar full erkek. Tesettürlü bir kadın gelip oturup saçını boyatmaz ya da özel bir günde eşarp yaptırmaz. Zaten çalışanlar da bilmez diye düşünüyorum çünkü hiç görmedim tesettürlü kadın.

Kurs olarak da bilmiyorum etmiyorum çok fazla yer var, paramı iç etmeyecek, hem işini doğru yapan hem dürüst insanların çalıştığı bir kurs biliyor musunuz manasında sormuş

Buluttan nem kapmanın manası yok sanki.

Sadece tesettürlülere hitap ettiyse bile bunda zora giden şey ne? Ettiyse etti yani yazmak zorunda değil kimse. Hem yeni bir ortama çevreye gidip bu tarz bir soru sormak gayet normal. Bazıları sorar kimisi kendi deneyimleyerek bulur. Yine burada bizi alakadar eden bir durum yok insanlar özgür değil mi ?

Tesettür bölümü olduğu iddia edilen çoğu kuaför, genelde atıl durumda bir oda ya da deposuna bir ayna ve sandalye koyarak bu hizmeti veriyorlar. Doğru düzgün hizmet* almak istediği için konu sahibi başlığa nokta atışı yapmış.

Doğru düzgün hizmet:
1- Kadın müşteri temsilcisi/kuaför
2- Tozlu bir depo yerine hijyenik bir ortam,
3- Depoya malzeme almaya gelen erkek çalışanların olmaması.
En rahatsız olduğum sey, istediğim gibi kuaföru zor buldum İstanbul'da olmama rağmen.

Kapalılara ayırdıkları yer rezil boyutta oluyor çoğunda. Saçını boyatsan yarım saat duramazsın, güya kapalılar için ayrılmış yerde. Bunu konuyla alakası olmayanların bilmemesi normal ama her konuya yorum yazmak zorunda değiliz hemde art niyet arayarak.

Sadece tesettürlülere hitap ettiyse bile bunda zora giden şey ne? Ettiyse etti yani yazmak zorunda değil kimse. Hem yeni bir ortama çevreye gidip bu tarz bir soru sormak gayet normal. Bazıları sorar kimisi kendi deneyimleyerek bulur. Yine burada bizi alakadar eden bir durum yok insanlar özgür değil mi ?
Ben de konu açıcam Ankaradaki 39 no ayakkabı giyen taraklı ayaklı kadınlar diye 🤣
İçerikte de rahat ayakkabı nerden buluyosunuz dicem ama korkuyorum 36 nolar taşlar diye. Bizim ayaklarımız 36 diye siz bizi küçümsüyor musunuz???!1 diyen çıkar garanti 😆😆

Ben de konu açıcam Ankaradaki 39 no ayakkabı giyen taraklı ayaklı kadınlar diye 🤣
İçerikte de rahat ayakkabı nerden buluyosunuz dicem ama korkuyorum 36 nolar taşlar diye. Bizim ayaklarımız 36 diye siz bizi küçümsüyor musunuz???!1 diyen çıkar garanti 😆😆
40 numara taraklı ayaklı kadın benim ama izmirdeyim üzgünüm :70: hep spor giyiyorum marka oluyor maalesef :110:

Aman sakın öyle bir şey yapma 36ları geçtim 40ların gazabından kurtulamazsın bence. 😁

Merhaba hanımlar; Ankaraya yeni taşındım.Balgat mhp binasının oralarda oturuyorum.Üni. mezunuyum ama şuan çalışmıyorum.
Sizlerden ricam burada gidebileceğim güvenilir kurslar varmıdır.Özellikle ingilizce ve arapça kursuna gitmek istiyorum.
Birde kapalıların gidebileceği temiz bir kuaför öneriniz varmı.
Kendime yeni bi çevre oluşturmak istiyorum.Sosyal etkinlikler dernekler yardım kuruluşları vs. her türlü önerinize açığım.
İyi gunler bol güneşler.

Biz ayakkabıları ayakkabıcıdan alıyoruz , bilin ıstedım:deli:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X