Doğuma Hazırlık Ankaradaki tüm hamileler burayaaaa

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sekerciiik

bebeğim hoşgeldinn
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
860
6
318
Ankara
kızlar ankarada hamileliğini yasayanlar bir araya gelip toplanalım istiyorum amacım her daim yasadıklarımızı anlatıp derdimizi dökelim hemde kimbilir burdan bi cok arkadaslıklar :29: ediniriz bu koca sehirde birbirimizi yanlız bırakmayalım.hepimizin gercek arkadaslıklara ihtiyacı var..

mesela önce hangi hastaneye gidiyoruz hangi semteyiz:16::16: onlardan bahsedelim belki birbirimize yakın olanlar vardır ben cebeci semtindeyim tıp fakültesi hastanesine gidiyorum ve yüzde doksanda memnunum hastanemden :16:

Selam bende zübeyde hanıma gidiyorum takipleri güzel yapıyor doktorum ama rahatça soru soramadim hamileligim boyunca çünkü muayene sırasında odaya en az iki hasta alıyorlar

günaydınn kızlar ankara bugün cok güzel hani nerdesiniz biz toplanana kadar dogum gelicek ama bir an önce bir araya gelelimm..

günaydınn kızlar ankara bugün cok güzel hani nerdesiniz biz toplanana kadar dogum gelicek ama bir an önce bir araya gelelimm..

merhaba arkadaşlar
bende beştepe fatih üniversitesine gidiyorum. doktorum Doç.Dr. Zehra Candan İLTEMİR DUVAN.Doktorumdan memnunum.bakalım doğumdanda memnun kalırım inşallah.

hangi semtte oturuyosun canım birde cem atabekoglundan iyi randevu alabilmissin cok iyi bi doktordur o cok duydum isminide hem kolay kolay herkesi almaz.

Ben batıkentte oturuyorum canım
ben cem beyin tüp bebek hastasıyım gebelik olunca cem beyde devam ettik hiçbir ücret ödemiyoruz kendisine yalnız bölüm başkanı olduğu için eski hastalarından başka gebelik takibi yapmıyo hamilelerede sadece salı günü bakıyor zaten doğum sezaryen olursa giriyo normal doğuma girmiyo (yoğunluğundan sanırım) normal doğum olursa doğuma girecek doktora benim hastam diyo.şu anda benimde bi hamile arkadaşım var ama onada alamam elimdeki gebeleri bitirmeye çalışıyorum dedi. Genel olarak hastane ve doktorlar iyi diye duydum benim 2 arkadaşımda orada doğum yaptı memnunlardı. bakalım hayırlısı Allah sanada kolay doğumlar nasip etsin.

Bu arada KIZIMMM olacak inşallah (bugün sabah öğrendim):49:

slm herkese..şekercik mesajına cevap yazamadım 100 yazı yazmam lazımmıs mesaj atabılmem ıcın persembe hastraneye kontrole gelcem insAllah gorusuruz cnm

yaa ben ankaradaki hamilelere ulasamıyorum amacım sizi bir araya getirmek bir kafeteryada bulusabiliriz mesela ve normal zamandada sürecek dostluklar olusturmak kendini yanlız hisseden ankarada yasıyan gercek dostlara ihtiyacı olan arkadaslar hadi gelinde toplanalım bebişler gelmeden hem sonra kimbilir bebişlerimizde arkadas olur yıllar süren dostluklara imza atarızz..
:13: :29:

yaa ben ankaradaki hamilelere ulasamıyorum amacım sizi bir araya getirmek bir kafeteryada bulusabiliriz mesela ve normal zamandada sürecek dostluklar olusturmak kendini yanlız hisseden ankarada yasıyan gercek dostlara ihtiyacı olan arkadaslar hadi gelinde toplanalım bebişler gelmeden hem sonra kimbilir bebişlerimizde arkadas olur yıllar süren dostluklara imza atarızz..
:13: :29:
cnm cok uzuldum ben gelırsen ararsın sandım ısım daha erken bıttı hastane kalabalık degıldı erken bıttı ben ısım bıtıncede bekledım tekrar arayamadımda bende heralde ya ısı cıktı musaıt olamadı falan dıye dusundum.. bende senı cok merak edıyodum yıne nasıp olmadı..senıde yormus oldum cok ozur dılerım :(bebek ıyı ultrasona gırdım sadece hersey yolunda cok sukur 4 hafta sonraya kontrol verdı

Ankaradan kecioren araştırma hastanesinde takip yaptıran varmı aranızda acil cevap bekliyorum doğum için hastaneye karar veremedim zübeyde hanıma herkes kötü diyor henüz nts ye girmedim araştırmada girmeyi düşünüyorum ama orayada çok kalabalık diyorlar of kafam çok karışık :((((

cnm cok uzuldum ben gelırsen ararsın sandım ısım daha erken bıttı hastane kalabalık degıldı erken bıttı ben ısım bıtıncede bekledım tekrar arayamadımda bende heralde ya ısı cıktı musaıt olamadı falan dıye dusundum.. bende senı cok merak edıyodum yıne nasıp olmadı..senıde yormus oldum cok ozur dılerım :(bebek ıyı ultrasona gırdım sadece hersey yolunda cok sukur 4 hafta sonraya kontrol verdı

bebiş iyiymiş yani ee kilosu ne kadar cıktı onu yazmamıssın bide neden 4 hafta sonra ya verdi bari 2 hafta sonra deseydi o neymis öyle bu hastanede icime sinmeyen bi şeyler var benim daha sık kontrol etmeleri gerekmiyomu?

Ankaradan kecioren araştırma hastanesinde takip yaptıran varmı aranızda acil cevap bekliyorum doğum için hastaneye karar veremedim zübeyde hanıma herkes kötü diyor henüz nts ye girmedim araştırmada girmeyi düşünüyorum ama orayada çok kalabalık diyorlar of kafam çok karışık :((((

canım keciörendemi oturuyosun nerdesin onu yazmamıssın ona görebi öneride bulunalım bide özel düsünüyomusun?

Son düzenleme:
bebiş iyiymiş yani ee kilosu ne kadar cıktı onu yazmamıssın bide neden 4 hafta sonra ya verdi bari 2 hafta sonra deseydi o neymis öyle bu hastanede icime sinmeyen bi şeyler var benim daha sık kontrol etmeleri gerekmiyomu?

canım keciörendemi oturuyosun nerdesin onu yazmamıssın ona görebi öneride bulunalım bide özel düsünüyomusun?
cnm aynı sey benımde kafama takıldı ya suyumda azalma olursa falan4 hafta cok fazla 35 ten sonra ıkı haftaya duser dedı benımde bu sefer ıcıme sınmedı acaba2 hafta sonra kendım gıtsem randevu sıstemıyle calısıyorya alırlarmıki bıde tup bebek olunca daha bı dıkkat etmelerı lazım aslında..bebegınkılosuna 1600 dedı cnm nasıl bılmıyorum sana nezamana kontrol verdı

cnm aynı sey benımde kafama takıldı ya suyumda azalma olursa falan4 hafta cok fazla 35 ten sonra ıkı haftaya duser dedı benımde bu sefer ıcıme sınmedı acaba2 hafta sonra kendım gıtsem randevu sıstemıyle calısıyorya alırlarmıki bıde tup bebek olunca daha bı dıkkat etmelerı lazım aslında..bebegınkılosuna 1600 dedı cnm nasıl bılmıyorum sana nezamana kontrol verdı

ben randevuya bakmadım normalde ayın 20 sinde ama bugün gittim valla ama poliklinik iste aynı cocugun kilosu boyuna baktı tamam dedi ögleden sonra baska yere gidicem sonlara geldikce bizi buluyolar iste böyle..:33:

keçiörende oturuyorum özel düşünmüyorum devlet mecburen :(((

Bende Ankarada'yım ..
Dikmende 29 mayıs Hastanesine gidiyorum ..
Dr'um Hülya Kula :)

Back
X