Ankaradaki yeni hamişler buraya.....

selin89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
93
0
36
Ankara
merhaba arkadaslar ben 9haftalık hamıleyım baska ankarada yasayan yenı hamısler varmı , burada bılgı paylasımı yapabılırız ? doktor tavsıyelerı ? hamılelık onerılerı? dogum hazırlıkları ? hadi bakalım...

ben pek yeni sayılmam yarıladık yolu
ama ankaradayım :) olur mu

olur tabııkı ne kadarlık , ben bugun ultrasona gırdım cok heyecanlandım ne kadar cabuk buyuyor boyle ,daha bırkacgun once hıcbırseyı bellı olmuyordu bugun kıpır kıpırdı kolları bacakları herseyı barız bellı cok guzel bır duygu , bu arada doktorunuz kım

merhaba,
bende 15 haftalık hamileyim,geçen hafta %80 kız dedi dr,gerçi allah hayırlısını ve sağlıklısını versin,haftaya 3 lü test yapılcak,35 yaşındayım,korkuyorum,umarım herşey yolundadır,doktorum 2 li test yapmadı,aklımda kaldı ama,keşke 2 li de yapılsaydı,lina da şükran hanıma gitmeye karar verdim artık,doğumuda hrs de yaptıryolarmış,haftaya gittikten sonra yine yazarım,15 haftalığım ama karnım acaip şiş,sizlerinde öylemi,neyse allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..

ben 11. haftadayım ama karnım hıc cıkmadı normal :)) benımde haftaya ıkılı testım olacak ınsallah . bence terddut etme yapılmasada oluyorumus

hepiniz bebişleri hayırlı uğurlu olsun,ben de 30.haftadayım.akropolde bülent beye gidiyorum,şimdilik memnunum...

benımde hıc karnım yok kızlar ama doktor konusunda cok kararsız kaldın bılgı hastanesı ve 29 mayıs arasında , pazartesı gunude ıkılı testım var umarım normal cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…