Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canm arkadsm orda yaptrdı toplamda 140 150 arası vermiş. daha uygun bulabilirsin arastr dedi de internette fiyatlar yazmıo tek tek arayamadm. en son care arıcam artık. ya da en yakına gitcem :)
Yani benim kurumda Mediko var personellerin gittiği oraya gidiyorum hormon tahlili yapıyorlar. Sen de Devlet Demiryolları yada Gazi hastanesine randevu alabilirsen git derim. Özele git doktora görün tahlilleri dediklerimde yaptırabilirsin.
Yani benim kurumda Mediko var personellerin gittiği oraya gidiyorum hormon tahlili yapıyorlar. Sen de Devlet Demiryolları yada Gazi hastanesine randevu alabilirsen git derim. Özele git doktora görün tahlilleri dediklerimde yaptırabilirsin.
m devlet kurumları 1 yıl gecmeden yapmıyo ben de bekleyemicem 1 yılı özele gitmeyi düşşünüyorum. bi arkads y.mahallede lina var dedi duydunz mu orayı hiç
m devlet kurumları 1 yıl gecmeden yapmıyo ben de bekleyemicem 1 yılı özele gitmeyi düşşünüyorum. bi arkads y.mahallede lina var dedi duydunz mu orayı hiç
Evet orayı duydum da ilgisizler dediler diye gitmedim. Bende 7 aydır bebek istiyorum ama olmuyor Polikistik over var biraz bende adetlerim gecikmeli. Aynen benimde 1 sene dolmadan olmaz dediler. Bir hafta önce bütün özelleri aradım normal uzman doktor bile 300 tl ya da üzerinde. En uygunu Turgut Özal ve ilgililer tahliller 5 ile 15 tl arası değişiyor. Hepsi yüksek değil. Yani baktıkları,E2,testesteron,Lh,Fsh ve şeker yüklemesi genelde böyle. Sen yapabildiğini yap orda olmadı devlete git tahlilin bazılarını orda yaptır. Söyle şu hormonlarıma baktırmak istiyorum diye 1 günde alırsın sonuçları özelde de doktor bakar.