Doğuma Hazırlık ankaralı hamişler..alışverişlerinizi nerelerden yapıyorsunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tektanem

AyşegüL
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
305
4
118
Ankara
arkadaşlar artık yavaş yavaş bebişimin ihtiyaçlarını almaya başlıyalım diyoruz.neyi nereden aldınız nerelerde ne gibi kampanyalar var..aldıklarınızı ve fiyatlarını yazarmısınız.bu hafta sonu çıkıcaz inş.alışverişe.vereliniortak

canım ulusta a city de özelcan bebe var aradığın herşeyi bulabilirsin indirimde yapıyolar
onun haricinde mothercareden çıtçıtlı badiler alabilirsin ankamall de cepa da armadada mağazaları var
söğütözünde ak parti binasının yolunda bebeğim mağazası var ordada çok çeşit var
cepada joker maxı toys var
ben buralardan alışveriş yaptım genelde
hımm bide e bebek mağazası var netten adresine bakabilirsin

aynı sorunu bnde yaşıorum burda alışvriş edicek ucuz yerler nereler bilmiorum fisfisfis
ankaraya 6 ay önce geldim, alışveriş konusunda düğün zamanı oldukça sıkıntı çektim aynı şeyleri bebüşümün alışverişinde yaşamak istemiorum
alışveriş konusunda istnblu baya bi arar oldum. hele istanbuldan aldığım 5tlye t-shirtün burda 10tlden satıldığını görünce delikafadulden:1shok:

Canım Ulusta çıkrıkçılar yokuşunun yukarı tarafında Fidan Bebe var. Ben çoğu şeyi ordan aldım. Eğer nakit parayla alışveriş yaparsan çok güzel indirim yapıyorlar. Ben nerdeyse diğer mağazaların yarı fiyatına aldım çoğu şeyi. Yalnız tecrübeli arkadaşların tavsiyesiyle çıtçıtlı bodyleri Ankamall Mothercare'den aldım. Bodyler direk tenine değeceği için en iyisi olmalı diye düşünüyorum. Onları da yine tavsiye üzerine hepsini beyaz aldım. Desenli almanın bir mantığı yok, hepsi asıl kıyafetin içinde kalacak. Arada 10 TL falan oynuyor.

Çoğu eşyasını ulus Özalcan bebe'den aldım. Nakit paraya çok güsel indirim yapıyorlar. Kıyafetlerini ise chicco ve mothercare'den tamamladım. Ama artık body'lerini ufaklık marka alıyorum. Çünkü mothercare bodylerde omuzda çıtçıt yok. Yakası açık kalabiliyor aklnızda olsun.

ulustaki anafartalar çarşısı var orada çok mağaza sepet beşiği mi oradan aldım fiyatları uygun 125 tl 10 hastane çıkışı 25 tl ye aldım 3 katta çok çeşit var kıyafetler karyolalar ama diğerlerini gezdikçe gördükçe alıyorum kızılayda dolmuş duraklarının orada loya yada lora adını tam hatırlayamadım bir yer var orasıda uygun fiyatlı ve çeşit çok

arkadaşlar kesinlikle söğütözünde bebeğim var orayı tavsiye ederim diğer yerlere göre daha uygun. ben chicco dan ana kucağı sordum 320 dedi ama bebeğimde aynısını 270 e aldım farka bakın....

Eryaman 'da Optimumda en üst katta da değişik şeyler görmüştüm,uğrayın isterseniz.

arkadaşlar biz gezme amaçlı istanbula gitmiştik tesadüf o günlerde ne nerede ne kadardır araştırmıştım ankarada. istanbul da çok daha iyi fiyatlar eğer öyle bir şansınız varsa alışverişi oradan yapın derim hiç değilse büyük parçaları.

hamile arkadaşlara nacizane tavsiyem bebeğinizin ilk yıl giyeceği kıyafetlere çok para vermeyin...benim tecrübesizliğim nedeniyle...bi de annelik içgüdüsüyle "bebeğim herşeyin en iyisine layık" dedim mothercare chicco zara vs pahalı yerlerden aldım...memnun da kaldım aldıklarımdan ama bi çoğu 2-3 kez giyildi..küçüldü..ek gıdaya geçince elmaa vs çıkmayan lekeler oluştu bazılarında...bir de o üstlerinde yazan beden sizin bebeğinize uymayabiliyor...mesele benim oğlum zyıf bi bebek, şu an 11 aylık faka 6-9 ay kıyafetleri giyiyor..oysa benim ona aldığım yazlıklar hep 12-18 idi..şimdi çok büyük gelecek...kısacası insan çok hevesli oluyo almadan yapamıyor..ama %100 pamuklu kumaştan yapılmış daha ekonomik kıyafetler tercih edin bence..mesela lcw nin kiler fiyat olarak uygun ya da c & anınkiler..

kıslar bizde pembe prenses diye bir mağaza var kızılay onur çarşısında da var ordan bir kısmını aldık. lcw den aldım bodyler ve kıyafetler. pursaklarda buket bebe var ordan bişeyler aldık. bide özelcan bebeye bakıcam son eksiklerimiz için. optimum chicco dan ufak defek bişeyler aldık. antares nü den pijama aldım. polaristen terliklerimi aldım. hastane çıkışını necatibeyde bir mağazadan aldım bebetto nun geçen sezon ürünü olduğu için yeni sezonlar 70 tl iken ben 40 tlye aldım.

BOŞVER YEBNİ ESKİ SEZON DİYE İNANMA. YATAK ALDINMI BEN BABBYMAX DİYE Bİ MARKA DUYDUM. 180 LİRA 2010 104 MODELİ.KARARSIZ KALDIM. MOBİLYA ALSAM EVDE KENDİ GENC ODAM VAR. ONU NEREYE KOYACAGIM.NE ZORMUŞ YA. EN İYİSİ YER YATAGI YAPAYIMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar bende bebek arabasını,küvetini fln tunalıda ki libas bebe den aldım ayrıca yatağını beşiğini flnda etlikte ki toker bebe den aldım.ayrıca ebebek mağzası var internetten bakıp yerine de gidebilirsiniz orda da uygun fiyatlı şeyler bulanabiliyo.kıyafetlerini küçükesat caddesinden aldım 5,6 tane bebek mağazası var ve cok uygun fiyatlı oluyo indirimde yapıyolar.

Konuyu yeniden canlandıralım Anne ve Anne Adayları alışveriş tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Konuyu yeniden canlandıralım Anne ve Anne Adayları alışveriş tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
istanbul yolunda mini city var bir çok markanın ürününü bulabilirsiniz. sadece kıyafet değil beşik bebek arabası araç gereç biberon kıyafet oyuncak vs. ayrıca armadanın yakınlarında e bebek mağazası var. e bebekte yine bir çok ürün bulabileceğin bir yer. minicity genel olarak e bebekten daha uygun. bir çok avm'de mothercare, H&M bulabilirsin. mothercare'ın en çok bodylerini beğeniyorum yine tulumları da gerçekten çok güzel. Joker (Cepa AVM) mağazası var bana çok karışık geliyor. kıyafet almadım hiç. buradan genelde şampuan pişik kremi bez ıslak mendil tarzı ihtiyaçlarımı aldım. ama bu mağazada da yine beşik vs ihtiyaçlarını bulabilirsin. birde özelcan bebe var. hem ulusta hemde istanbul yolunda mağazası var. burada gayet güzel indirimler oluyor. ayrıca trendyol çocuk bölümü de gayet başarılı bir çokmarkanın indirimli ürünleri bulunuyor. ve tabiki LCW bence gayet başarılı bebek kıyafetleri var. ayrıca koton vb mağazalarında bebek bölümleri var. aklıma şimdilik bunlar geldi. çok keyifli bir dönem sağlıkla kucağınıza alın inşallah

İstanbul yolundaki mini city ve civil mağazalarının indirimlerini takip ediyorum. Yine istanbul yolundaki gimart outlette baby mall mağazasından bir iki takım almıştım. Ankamall ve natavega avm içerisindeki ebebek mağazalarından çoğu ihtiyacı karşıladık. Cepa joker bebe den şampuan vs ihtiyaçlarını aldım. İnternet alışverişi yapıyorsanız gece joker bebe indirimleri oluyor.

Bana göre en uygunu mini city mağazaları.

Ayrıca şubat ayının her günü farklı ürünlerde ebebekte ve baby mall mağazalarında indirim var. İnstagram kullanıyorsanız hesabınıbilenanne isimli profili incelerseniz oralarda indirim haberlerini anında veriyorlar.

Kızlar internet üzerinden alışveriş yapanlar en uygun ve ürünleri güzel siteler hangisi
Bebegen, civil ,cillim vs göz attım cok uygun ama güvenilir mi daha önce alışveriş yapan varmi yada önerebilceğiniz başka site de olur

Kızlar internet üzerinden alışveriş yapanlar en uygun ve ürünleri güzel siteler hangisi
Bebegen, civil ,cillim vs göz attım cok uygun ama güvenilir mi daha önce alışveriş yapan varmi yada önerebilceğiniz başka site de olur
online'da e-bebek çok iyidir. hem bazı geceler bazı ürünlerde çok çok indirimli oluyor. mesela üye olursanız mail geliyor. işte bu akşam saat 23 te şu ürünümüz gece indirimindedir diye. ör ates düşürücü vs vs. online alışverişte ben hepsiburadayı kullanmayı seviyorum. trendyol'da cartes mothercare ve bebeğim için her şey tarzı butikler açılıyor. burdan da ihtiyaçlar alınabilir. mesela ben bezlerimi uzun zamandır trendyoldan toplu 4-5 paket alıyorum. yine ıslak mendilleri de. marketten çok çok ucuz oluyor.

Back
X