• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz 🤣

Yemek takımı aria olan mı
Adını bilmiyorum ama düz beyaz kenarlarında gümüş kaplaması var bende özellikle çorba tenceresiz bi set istiyordum o şekilde benimki Adını bulursam atayım hala satılıyor mu emin değilim

1000065752.webp
benimki buymuş ama sitesinde tükenmiş gözüküyor benzerleri var hala
Seti zaten kendi istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz Gallery Crystalde tabi fiyatı ona göre değişiklik gösterebilir bazı setler daha pahalı

Eki Görüntüle 3631849 benimki buymuş ama sitesinde tükenmiş gözüküyor benzerleri var hala
Seti zaten kendi istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz Gallery Crystalde tabi fiyatı ona göre değişiklik gösterebilir bazı setler daha pahalı
benim baktığım da bu kahvaltı seti de var 6 tane kase alırsan 18 kişilik yemek takımı olur kalabalıkta dedi satıcı bir de kemik olanları vardı benim setimde de granit çelik kahvaltı yemek çatal kaşık var 30 bin ve 12 taksit yapıyorlar faiz yok çok ucuz geldi ama ben daha kaliteli olsun istiyorum korkmaz tencere vs olmadı bu seti alacağım ekstra kemik takım alacağım yanına da farklı marka tencere çünkü t3ncereleri yetersiz geldi ekstra tava pilav için. Aslında annemle sirkeciye gittim oradaki porselenler çok hoşuma gitti ama 30 bin değer mi bilmiyorum annem de bunu beğenmedi mesela porseleni kötü dedi

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 39
Ramazan ayında bulunduğum ildeki şubesinde Schafer'ın 303 parça çeyiz takımı 60 bin TL idi. İçinden istediğini çıkartıp istediğini değiştiriyodun. Fincan takımından, baharatlığına, bornoz setinden nevresim setine, elektrikli mutfak aletlerinden, granit tencere takımına kadar her şey vardı. Benim çeyizimdeki eksikleri o takım ile tamamlamıştım ben. Öyle bir şey tavsiye ederim.

benim baktığım da bu kahvaltı seti de var 6 tane kase alırsan 18 kişilik yemek takımı olur kalabalıkta dedi satıcı bir de kemik olanları vardı benim setimde de granit çelik kahvaltı yemek çatal kaşık var 30 bin ve 12 taksit yapıyorlar faiz yok çok ucuz geldi ama ben daha kaliteli olsun istiyorum korkmaz tencere vs olmadı bu seti alacağım ekstra kemik takım alacağım yanına da farklı marka tencere çünkü t3ncereleri yetersiz geldi ekstra tava pilav için. Aslında annemle sirkeciye gittim oradaki porselenler çok hoşuma gitti ama 30 bin değer mi bilmiyorum annem de bunu beğenmedi mesela porseleni kötü dedi
Porseleni iyi olsa ne önemi var ki gerçekten bilmiyorum ki zaten aryildizin porselenleri de kalitesiz değil yine de tabi sizin kararınız inşallah içinize sinen güzelini bulabilirsiniz 😊

Thermomix mi alsam diyorum ya doğrama vs yapıyor evimdeki ürünler daha kaliteli sanki tencereler vs çok ince hep
Kesinlikle alın hem yıllardır kullanıcıyım hem de danışmanıyım şu an evlensem tek thermomix alırdım. Hamur makinası aynı zamanda dünya mutfağından bir sürü yemek yapabiliyor. İşiniz mi var evden çıkarken düğmeye bas çık. Geldiğinde yemek hazır. Aynı zamanda dondurma her türlü içeceği de anında yapabiliyor. Hiç fırın açmadan kek yapabilirsiniz . Altta çorba pişerken üste tavuk ya da balık en üstte de onun buharında çeşit çeşit sebzeleri pişirebilirsiniz. Çiğköfte 25 dakikada hazır mideyi yakmayan ve rahatsız etmeyen kıvamda .Mesela Kuymak yapmak istiyorsunuz ama mısır unu yok değil mi hemen cin mısırı atın 3 dk da öğütsün acayip rahatlık yemekleri yanma taşma derdi olmadan pişirebilirsiniz🌸 Parasının hakkını veren bir cihaz özellikle çocuk olunca istek değil ihtiyaç oluyor

Kızlar aldığım şeyleri söylüyorum belki benim gibi olan vardır set almaktan vazgeçtim porland chopin karaca fine Pearl karaca red Carter cupid olan arasında gittim geldim koyu renk olanla. İngiliz porseleni gibi olan takımları da beğeniyorum en son porland chopin aldım korkmaz sakura aldım 316 çelik yeşil olan tabaklar Kütahya tanesi 90 tl 4 tabak aldım kasesi yoktu alacağım. Lava olan ve sahanı da a101den aldım taç ve hascevher. karaca bu kaseden 4 tane aldım. siyah kasetin yemek takımında gözüm vardı 2 kase aldım şimdilik. Bunları kullanacağım evimde. dyson gen 5 var. cosori airfry aldım. Şimdilik bu kadar bir de a101de paşabahçe kase bardak aldıö modelini hatırlamıyorum.

Eklentiler

• images (13).webp
    images (13).webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 25
  • shopping (1).webp
    shopping (1).webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 22
  • shopping.webp
    shopping.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 18
  • 1.webp
    1.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 19
  • images (12).webp
    images (12).webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 20
  • images (11).webp
    images (11).webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 20
  • images (10).webp
    images (10).webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 21
  • images (14).webp
    images (14).webp
    15 KB · Görüntüleme: 17
Takımlarınızı porselen almaya özen gösterin. Onun dışında airfry gereksiz bir şeymiş boşuna para verdim. Beyaz eşya önemli kaliteli almaya özen gösterin.

Takımlarınızı porselen almaya özen gösterin. Onun dışında airfry gereksiz bir şeymiş boşuna para verdim. Beyaz eşya önemli kaliteli almaya özen gösterin.
Porselen aldım airfry gereksiz değil aile evinde kullanıyoruz beyaz eşyamız var hepsi beko bi kurutma yok onu da alacağım

Bana kullanışsız geldi. Siz sevdiyseniz o ayrı tabi. Benim beyaz eşyalarım da Beko. Memnunum. Hayırlı olsun.
Sürekli kullanıyoruz mikrodalgada kullanıyoruz bu modelin temizlemesi kolay teşekkür ederim ben de kullandığım kadarıyla memnunum tek sıkıntı beyaz cam olmaları ne akla hizmet beğendik bilmiyorum

Back
X