ankaralı 2009 ekim anaları hadi buluşalım :)

Kısslar şimdi Zuzu, Lal, ben gidiyos, Buket uurayabilirse gelcek. Başka kimse var mı?
Bi de nazyaz söylemişti dün buluşalım diye ondan ses yok daha :uhm:

canım ben konyadayım 2 bucuk saatlık yol yani ama... sürekli gıttıgımız yer fakat denk gelemdı ıste ..insaalah bırdahakı sefer..siz kaynasın güzlecede..bızede yer acın ama

kızlar yarın kesin bulşuos demiiii_??nie kimseden ses çıkmıoo...zuzummmm buluşuos demiiyerimseniben

kızlar yarın kesin bulşuos demiiii_??nie kimseden ses çıkmıoo...zuzummmm buluşuos demiiyerimseniben

efet cücümm..buluşorus iişallah..2de ykmin üstündeyis..münnacık olcas ama olsunn...guli de gelio..gelebilirse bukettde..ne renk giycen kıs kalabalık da diilis ki gidip başka masalarda beklemiyelimmkaydirigubbakcemile3

canım yarınki ruh halime bağlı ne renk giyeceğimmyerimsenibendüşünmedim çünküm...ama ben kısımla geleceğim için kesin tanırsınızz..yerimseniben

canım yarınki ruh halime bağlı ne renk giyeceğimmyerimsenibendüşünmedim çünküm...ama ben kısımla geleceğim için kesin tanırsınızz..yerimseniben

ay iwiitt minikkuş da gelor ne güsel..taam cücümmm...

hani kızlar ne oldu buluşmanız? hani resimler? buluşulmadımı yoksa

nazcım buluştuk çok da güsel geçti ama foto çekinmedik..eğer çok mrk ediosan bizi napıp yapıp geliosun bidahakine yerimseniben

inşallah cnm cok gelmek isterim .ne zaman buluşuyoz hihoyyyt

kız dur bismillah daha 2 gün önce buluştukk kaydirigubbakcemile3 yine buluşcamıs zaman yine topic açarıs..yerimseniben

eweetttt yeniden buluşma wakti geldi çattı..yine lalim dürttü beni ben de atladım hemen okiş buluşalım diye..yeni topic açmıyım dedim yine burdan haberleşelim..

bu haftaiçi buluşuyoruz..sabah kaafesine,ramazan ramazan tepeliycekler bizi :kedi: :))hadi bakalımm kimler geliyo hangi gün buluşuyoruzz...yine orta nokta kızılay diyelim herkes rahat gelsinn..

1...lall
2...zuzuu
3...buket
4...sibel ??
5...jade ??
6...gulican
7...nazyaz
8...

Son düzenleme:
toplassin herkes.uygun bi gun belirleyelim.gelirim cicimlülülülülülü
okişşş zemuszemus
selam , hafta içimi bulusuyosunuz gün olarak

geçen sefer haftasonu buluşmuştuk herkes çalışıodu ama artık izne ayrıldılar haftaiçi yapalım busefer diyoruz..hem kızılay haftasonu daha kalabalık oluyo bunalmıyalım hem de cmts ben müsait diilim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…