Ankaralı 2016 Mayıs anneleri hadi gelin sohbet edelim

littlebirdie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
1.117
276
133
Merhaba arkadaşlar,
Allahın izniyle bende Mayıs annesi olucam. Burada Ankaralı annelerle doktor hastane ve alışveriş tavsiyelerimizi paylaşalım istiyorum.hepimize sağlıklı kolay ve hayırlı hamilelik geçirip evlatlarimiza hayırlısıyla kavuşmak nasip olur inşallah.

Merhaba kismetse ben de Mayis annesi olacagim dogum tarihi 5 haziran diyo ama oglum da erken gelmisti nasip..icime mayis annesi olacagim doguyorrr

Hosgeldin canım
Maşallah ikinci bebeğin.allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin de Mayıs haziran çok farketmez.kacinci haftadasin şu an.doktoruna karar verebildin mi?

amin canim sagol sen de saglicakla alirsin ins bebisini kucagina..benim daha cok yeni canim 4 haftalikim daha yeni ogrendim doktor felan hic dusunmedim ankarada yeniyim zaten iki hafta oldu tasinali etimesgut tarafindayim..siz ne taraftasiniz sizin ilk bebeginiz herhalde

amin canim sagol sen de saglicakla alirsin ins bebisini kucagina..benim daha cok yeni canim 4 haftalikim daha yeni ogrendim doktor felan hic dusunmedim ankarada yeniyim zaten iki hafta oldu tasinali etimesgut tarafindayim..siz ne taraftasiniz sizin ilk bebeginiz herhalde
Evet ilk bebeğim olacak inşallah.
Ankaraya hosgeldin bu arada.
Galiba senle benden başkada Ankaralı Mayıs annesi yok:anneadayı::nazar::nazar::nazar:
Ben Aydınlıkevler tarafindayim canım.

Canım, arkadaşlar gördükçe yazacaktır diye düşünüyorum.
Aydınlıkevler kızılay ulus tarafında. (Yani o tarafa yakın)
Ben memoriala gittim ilk kontrole ama kesin karar vermedim.
Pek fazla alternatif de yok aklımda.tavsiye verenler olursa değerlendirip bir karar vericem inşallah.

Bende yeni ögrendim. Umarim sorun cıkmaz. Medicanada seda hanima gifecegm yarin bakalim.
Hayırlı olsun.inşallah güzel haberler alırsın yarın.
Seda hanım seda tamsoy atlıman mı.sanki korudan medicanaya geçti diye duymuştum. Ben check up için korudayken gitmiştim seda hanıma.

Hayırlı olsun.inşallah güzel haberler alırsın yarın.
Seda hanım seda tamsoy atlıman mı.sanki korudan medicanaya geçti diye duymuştum. Ben check up için korudayken gitmiştim seda hanıma.
Evet kendisi ben kendisinde tedavi gördüm o yüzden devam etmek niyetim. Sen memnun muydun?

Ben bir kere gittim zaten check up için.ilgilenmişti sağolsun.
Sen tedavinin onda gördüysen en güzeli yine ona devam etmen tabi ki.

İyi geceler kızlar ben de . Yeni hamişim. Daha kese kalp atışı görmedim. Duymadim.;) ankara da dogum düşünüyorm ya hazıran olacak .gibi.
Turgut ozal hastanesine gitmiştim tedavi için. Dogumu nasıldır bilmiyorm. . Bakalım o güne kadar bi karar vercez artık.
Lokman hekim nasıl acaba bilgisi olan var mi

İyi geceler kızlar ben de . Yeni hamişim. Daha kese kalp atışı görmedim. Duymadim.:KK66: ankara da dogum düşünüyorm ya hazıran olacak .gibi.
Turgut ozal hastanesine gitmiştim tedavi için. Dogumu nasıldır bilmiyorm. . Bakalım o güne kadar bi karar vercez artık.
Lokman hekim nasıl acaba bilgisi olan var mi
Hayırlı olsun .Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah.
Turgut ozalda ebru yüce varmış. Onun hakkında iyi şeyler duydum ama normal doğum olursa nöbetçi doktor geliyormuş. Kendi doktorun gelme garantisi yokmuş. Bu yüzden vazgeçtim.
Lokman hekimin de hastane ortamı hakkında iyi yorumlar okumadim ama orada elif terzi var genelde gidenler memnun.benim de bir arkadaşım gitti memnundu elif terziden.
Benimde aklımda koru hastanesi Aylin Anıl arslan a gitmek var bakalım bir dahaki randevuyu ondan alıcam inşallah ve memnun kalırsam onunla devam etmek istiyorum.

Hayırlı olsun .Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah.
Turgut ozalda ebru yüce varmış. Onun hakkında iyi şeyler duydum ama normal doğum olursa nöbetçi doktor geliyormuş. Kendi doktorun gelme garantisi yokmuş. Bu yüzden vazgeçtim.
Lokman hekimin de hastane ortamı hakkında iyi yorumlar okumadim ama orada elif terzi var genelde gidenler memnun.benim de bir arkadaşım gitti memnundu elif terziden.
Benimde aklımda koru hastanesi Aylin Anıl arslan a gitmek var bakalım bir dahaki randevuyu ondan alıcam inşallah ve memnun kalırsam onunla devam etmek istiyorum.
Evet ortam oda hemşirelerin tutumu önemli benim için . İnşallah hersey güzel olur. .Sen git bakalım tavsiyelerini yazarsın gene ;)

Evet ortam oda hemşirelerin tutumu önemli benim için . İnşallah hersey güzel olur. .Sen git bakalım tavsiyelerini yazarsın gene :KK66:
Muhtemelen ben gidene kadar sen doktorunu seçmiş olursun ama olsun yazarım yine.benim bir sonraki randevum ekim sonunda. 29 ekim gibi falan inşallah bir aksilik olmazsa.

Back
X