geçtiğimiz hafta ankamalldaki bebek mağazalarını gezdik,mothercare da güzel indirimler vardı ama yenidoğan için pek bişi kalmamıştı,arada yoklamak lazım anlaşılan:)
chiccoya da baktık ama hiçbişi beğenemedim:)
dün de ebebek'e gittik,unibaby yenidoğan için ıslak pamuk 12li pakette indirim vardı,49.90 dan 35.90 'a düşmüştü,kaçırmayın derim..
sebamedlerde de indirim vardı..ıslak pamuk,şampuan,emzik,biberon,burun temizleyici,patik,çorap vs ıvır zıvır aldık..
sonra da ulustaki özelcan bebeye gittik,şok oldum,piyasanın çok altında fiyatlar:)
herkesin neden özelcan bebe dediğini çok iyi anladım,gitmeyen varsa mutlaka gitsin..
herkesin 729 lira dediği arabayı 600 liraya aldık:)
chicco göğüs pedi,lansinoh göğüs kremi,plusmed ateşölçer,sevi bebe küvet minderi,küvet şimdilik aldıklarımız..
belis bebek odası ve funnababy uyku seti satıyorlar,onlardan da beğenip fiyat aldık,onlar da piyasaya göre çok uygun geldi..hemen anneannesi ve babaannesine paslıyoruzkaydirigubbakcemile3
artık başka yerden alışveriş yapmayız diyoruz..bir tek kıyafet konusunda pek çeşit yok,onları da başka yerlerden temin ederiz..