Doğuma Hazırlık Ankara'lı anneler ve anne adayları bakar mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gyshnky

Zeynep Beren hoşgeldin
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
6.368
2
156
Ankara
Selam hanımlar...
ben bugün itibariyle 18+6 günlük hamileyim yavaş yavaş alışverişlere başladık çünkü son zamana sıkışırsak maddi olarak bizi biraz zorlayacak toplu alışveriş...
İstanbuldaki arkadaşlarımın gittiği bazı pazarlar var ihraç fazlası ürünleri satıyorlarmış
mesela chicco tulumlar 5 tl falanmış.mothercare falan da satılıyormuş.
Ankarada böyle ürünler satan bir pazar yada mağaza bileniniz var mı acaba?

Selam hanımlar...
ben bugün itibariyle 18+6 günlük hamileyim yavaş yavaş alışverişlere başladık çünkü son zamana sıkışırsak maddi olarak bizi biraz zorlayacak toplu alışveriş...
İstanbuldaki arkadaşlarımın gittiği bazı pazarlar var ihraç fazlası ürünleri satıyorlarmış

bende cok merak edıyorum bende 23 haftalık hamıleyım buna benzer sayfalara baktım ama genelde sohbete donusmus ve cogunu okumama ragmen pek fazla yer ısmı goremedım.ben sadece kızılaydakı magazalara baktım ve bana pahalı geldı.aldıklarımızın resmını cekıp nerden ne kadara aldıgımızı yazsak cok ısıme yarayacak ben henuz pek pıse almadım sadece kendı pıjamalarımı falan aldım onlarıda bır yazlık bır kıslık aldım yazlıklarda ındırım vardı pjama dunyasındaa almadıysan bakabılırsın

Vallahi bu konuda hemen hemen bütün internet satış sitelerini gezdim.Fiyatları az-çok belirledim ve ona göre bakınmaya başladım...
Kızılaydaki mağazalardan ancak toplu alışveriş yaparsan indirim alabiliyorsun yoksa fiyatlar cidden çok pahalı... Şu an resimleri yok ama akşam çekip yarın buraya eklerim aldıklarımı.
1 tane 10'lu hastane çıkış seti aldım Acity AVM'den Cemre mağazasından 38 liraya. (en uygunu burada)
1 tane 5'li hastane çıkışı aldım tam hatırlayamadım ama 13 yada 17 liraydı. yine Cemre mağazasından.
Bu Cemre mağzasında çok uygun şeyler var.Acityde birde eryaman kc migros avm de mağazası olduğunu biliyorum.
4 tane yarım kollu alttan çıtçıtlı body aldım.tanesi 4 tl Acity avm. özelcan bebe'nin karşısındaki mağazadan aldım. İsmini hatırlayamadım.2 bölümlü bir dükkandı.
Aynı mağazadan fermuarlı tulum battaniyelerden aldım.fermuar açıkken battaniye kapalıyken tulum şeklinde oluyor. fiyatı 35 lira falandı sanırım.
Cemre mağazasından 1 tane pijama takımı aldım. 10tl fiyatı.
Geçenlerde ankamall'da 5M migrostan 3'lü yarım kollu çıtçıtlı body aldım 12tl
Acity avm Chicco tabelalı mağazadan Yani Özelcan bebe mağazasından
Kraft energy travel sistem bebek arabası+ana kucağı (lacivert-turuncu) aldım. Nakit 270tl
(bebek arabası tek yönlü fakat ana kucağı bebek arabasına yüzü sana dönük şekilde kilitleniyor.travel sistem diyorlar zaten buna)

cimg1323.jpg

10'lu hastane çıkışı Acity Cemre mağazası 38 tl.

cimg1324k.jpg

Fermuarlı Battaniye/Tulum Acity Toker bebe mağazası 35 yada 38 liraydı.

cimg1325n.jpg
cimg1328n.jpg

5'li hastane çıkış seti Acity Cemre bebe 13,5tl Pijama takımı Acity Cemre bebe 10tl

cimg1329h.jpg
cimg1332v.jpg

3'lü kısa kol çıtçıtlı body ankamall 5M migros 12tl 4 adet yarım kol body Acity toker , tanesi 3,95

Selam hanımlar...

kızlar meraba ankaralı annler alısveriş topigine bakmısınızdır heralde biz genelde özelcandan yaptık oranın fiyatalrı iyi ama kıyafetleri cok pahalı diger bütün malzemelerinizi ordan alabilirsinz bende sizin gibi cok arastırmıstım en uygunu orası yerimseniben

kıyafet içinde gecen gün gezerken c&a ya girdik cok güzel seyelr vardı onu alalım bunu alalım diye herseye yapıstım tabi o sırada kızım uyandı ve acıktıgından zırıl zırıl durmadı mecbr cıkmak zorunda kaldık alamadan ama yarın gidip alıcam inş cidden cok güsel seyler varbayanssulusmile

cıtcıtlı badiler içinde mothercarerin inidrimlerini takip edin onların badileri cok güsel kaliteli cekmiyoda ben bebegmden almıstım 5li kolsuz agzı gözü kaydı ilk yıkamada:umursamaz:

mothercarede normalde 7li cıtcıtlı badiler 47 ben 32ye almsıtım agırlasmadan her gezdiginzde bakın bende gezip gördükce yazarım zaten zemuszemus

simdilik aklıma gelenler bukadar sormak istedgnz bisey olursa sölerm canlarımopuyorumnanaktan iyi bakın kendinizede bebişlerede anlaara topiginede bekliyoruzopuyorumnanaktan

aldıkların cok guzel cok begendım ınsallah bebısınde saglıkla gıyer.bu aldıgın hastane cıkısları kıslıkmı oluyor.

kıyafet içinde gecen gün gezerken c&a ya girdik cok güzel seyelr vardı onu alalım bunu alalım diye herseye yapıstım tabi o sırada kızım uyandı ve acıktıgından zırıl zırıl durmadı mecbr cıkmak zorunda kaldık alamadan ama yarın gidip alıcam inş cidden cok güsel seyler varbayanssulusmile

cıtcıtlı badiler içinde mothercarerin inidrimlerini takip edin onların badileri cok güsel kaliteli cekmiyoda ben bebegmden almıstım 5li kolsuz agzı gözü kaydı ilk yıkamada:umursamaz:

mothercarede normalde 7li cıtcıtlı badiler 47 ben 32ye almsıtım agırlasmadan her gezdiginzde bakın bende gezip gördükce yazarım zaten zemuszemus

simdilik aklıma gelenler bukadar sormak istedgnz bisey olursa sölerm canlarımopuyorumnanaktan iyi bakın kendinizede bebişlerede anlaara topiginede bekliyoruzopuyorumnanaktan[/QUOTE]
meraba bu özalcan nerde.hersey varmı orda...:uhm:
besık falan nerden alınabılır

ulusta ve sögütözünde var cnm ben uöustaki kadına sinir oldugun için cıkmıstım ordan ama zaten orası yada sögütözü fark etmez ikisindede nakite indirim yapıyolar bildigin bebek magazası hersey var ama kıyafetler cok pahalı onundısındaki herseyi alabilirsin ordan küveti sampuanları gögüs pedi biveronu emzigi havlusu falan yane aklıma bunlar geldi hemen kıyafet dısı yane kısacası...

ben oda takımı aldım sitlerden ama özelcanda oda taımları beşiklervar ve onlarında
fiyatları cok iyi hmm bak uyku setini pikesini falanda hep ordan aldım ben ama oda takımları beşikler hersey uygun sadece kıyafetler için baska yere bakcaksın hayatım onun dısında oraya gir bikerede al cık veya aa az al sen bilşrsin ay ne cok konustum uzun zmndır girmiyodum ya cenem acıldı kaydirigubbakcemile3

selamlar;
dun ankamall dan bıberonla emzıgımızı aldık chicco marka bıberonlarda %25 ındırım 22 falandı 17 ye aldık emzıkte 7 tl.daha almam gereken coook sey var cokkkk....bu arada bebek arabalarıda chiccoda yaklasık 300 falandı.

bende ank. deyim...

kızım 2,5 yaşında %90 kıyafeti mothercare, diğerleri next, c&a olarak değişiyor...

Mothercarede her ayın 15 inde bazı ürünlerde %50 indirim oluyor...

her sene aralık ve temmuz aylarında da bütün ürünlerde %50 civarı indirim oluyor... ben genelde o indirimleri takip ederim...

bi gittiğinizde eğer cep numaranızı verirseniz eğer, mothercare her indirimde mesaj çekiyor...

Merhaba
Ben hastane çıkış takımı
tulum şapka takımı
alt açma minderi
2 adet ikili zıbın takımı
birkaç parça daha birşey vardı sanırım hepsini çıkrıkçılardan 75e aldım
chicco lunaby park yatağını özelcandan 350 ye(ulus)
antibakteriyel yatağını +yorganını işbiryatakdan 260 a(ankamall)
yine antibakteriyel yastığını organik pamuktan nevresim takımlarını(2adet) 150 ye taçtan(ankamall)
Çukurambar Bottiden çok güzel bir mama sandalyesi aldık 300e
ilk aylar beşik şekline geliyor ve müzik çalarak sallanıyor.Sonraki aylar sırt bölümünü dikleştirerek boyunu uzatıyorsun kral koltugu gibi bir mama sandelyesi oluyor.
İlk başta bu fuzuli gibi gelmişti ama arkadaşımın çocugu geldiğinde onda denedik.o müzik çalarken yatmak istedi içine yatırdık neredeyse uyuyacaktı.Annesi babası inanamadılar.Satan hanımda çok huysuz bebeklerin bile bu beşikte sakinleştiğini anlatmıştı inanmamıştım.Umarım Benim bebeğime de huzur verir.
Yine Bottide indirim vardı.Oradan ufak tefek pamuklar alt açma bezleri,göğüs pedleri gibi ıvır zıvırları aldık.
Birde yine Bottiden 280 Tl ye iki yönlü bebek arabası aldık.
Kampanyaları bitmiş yoksa gidip Lansinoh gögüs kremi alacaktım orada indirimliydi .heryerde 37.50 Tl.
Bu kremi İndirimli aldıgınız biryer varmı?
Birde Chicconun kolik önleyici sıfır BPAlı biberonunu arıyorum.

CA da evet çok uygun fiyata çok güzel şeyler var.Bizde gidince dayanamadık birkaç body aldık.Birde miniminnacık süveterli swet(12TL) aldık.Bayrama giyer sanırım miniğim.

İnsan kendine birşey alırken on saat düşünüyor ama konu bebeğimiz olunca oda olsun buda olsun diye dayanamayıp alıyor.

Allah bebeklerimize tüm aldıklarımızı sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin.

aldıkların cok guzel cok begendım ınsallah bebısınde saglıkla gıyer.bu aldıgın hastane cıkısları kıslıkmı oluyor.

meraba bu özalcan nerde.hersey varmı orda...:uhm:
besık falan nerden alınabılır

Canım hastane çıkışları uzun kollu zaten zıbını bunun üstüne sen ayrıca daha kalın bir battaniye ve hırka götürürsün eğer kışın doğacaksa bebişin.
Özelcan bebe'nin Acity'de de mağzası var. Ben travel sistem bebek arabasını oradan aldım acayip uygun fiyata. Acity'de -1. katta toker bebe'nin hemen karşısındaki mağaza.

Kızlar Ümitköy istanbul sosyete pazarına gittim pazar günü. 3 mağazanın standı var.çok güzel şeyler var. aldıklarımın resimlerini ekleyeceğim şimdi. Ümitköy decocity avm'nin alt katında bu aldıklarım.Çarşamba-Cumartesi-Pazar günleri açık.

kıslar slm bende ilk alışverişimi dun yaptım:)

toker bebede sorduğum bebettonun 10lu hastane çıkışı 65 tl idi ben kocabeyoğlu pasajından 52ye sattıkları takımı +bir tanede uzun kol çıtçıtlı badisini 45 e aldııım:)

3 tane daha uzun kollu çıtçıtlı badisini 10tl ye aldım.

birde toker bebede niveanın çantalı seti 39,95, bubchenin çantalı seti 52 tl ikisinide inceledim niveanın çantası daha kaliteli gibi geldi ayrıca bilindik yılların markası olduğu için nivea almayı duşunuorum hemde kampanyada olduğundan ucuz zaten içindeki urunler 30-40 tutuo

kıslar birde bebettonun alt açma minderleri var 2 çeşit biri 18 biri 22 tl idi çok guzeller şu şekilli olanlardandı sonra pijama takımları 7,5 tulumlar 15-17,5 civarındaydı nakit olunca bu fiyatlardan indirim yapıolar kocabeyoğlu pasajına uğrayın derim.burdan almayı duşunuorum topluca kıyafetlerini

gultun'cum aldıklarının resimlerini de bekliyoruuuuzzz :D olmaz böyle kuru kuruya...
Kocabeyğlu pasajı dibimde olmasına rağmen hiç aklıma gelmemişti benim.İyi oldu söylediğin...
Bi de gidip orada paraları saçalım :D

Back
X