• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaralı arkadaşlar bi bakar mısınız?

mayushi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
261
65
318
Herkese merhaba. 31 Ağustos'ta Ankara'da sınavım var. Ankara'yı hiç bilmiyorum ilk defa gideceğim. Sınav Dikmen Nevzat Ayaz Anadolu Kız Meslek Lisesi'nde. Muhtemelen otobüsten sabah 7 gibi ineceğim, sınav 10'da başlayacak, yetişebilir miyim? Kolay bi yerde mi lise? Bi de sınav çıkışı otogara nasıl geri dönebilirim? Arkadaşlar lütfen yardım edin :(

Dikmen Polisevinin karşısındaymış. AŞTİ'den (otogar) ankaray'a (metro) binip kızılay'a gideceksiniz. kızılay'da metro çıkışında güvenpark dolmuş durakları var orda. sorun dikmen dolmuşlarının kalktığı yeri, şöföre söyleyin okulun adını sizi orda indirir. 3 saat çook rahat bir şekilde yeter. Dönüşte de yine dolmuşla kızılay, ankaray ile otogar.

Son düzenleme:
Rahatlıkla yetişirsin canım otogarla dikmen arası çok uzak değil , o gün haftasonuysa eğer çok daha iyi. Otobüsten inince terminalin içinde güzelce yap kahvaltını öyle git. Otogardan dikmene direkt vesait yok diye biliyorum, metro otogarın hemen alt katında, metroyla kızılaya git, güvenpark'ın içine çıkan merdivenle çıkıp hemen güvenpark'ın içinden de dikmen dolmuşlarına bin. Çıkışta sor canım dikmenden aştiye direkt vardır belki yoksa gittiğin şekilde geri dönersin.

Dikmen Polisevinin karşısındaymış. AŞTİ'den (otogar) ankaray'a binip kızılay'a gideceksiniz. kızılay'da metro çıkışında güvenpark dolmuş durakları var orda sorun dikmen dolmuşlarının kalktığı yeri, şöföre söyleyin okulun adını sizi orda indirir. 3 saat çook rahat bir şekilde yeter. Dönüşte de yine dolmuşla kızılay, ankaray ile otogar.

Rahatlıkla yetişirsin canım otogarla dikmen arası çok uzak değil , o gün haftasonuysa eğer çok daha iyi. Otobüsten inince terminalin içinde güzelce yap kahvaltını öyle git. Otogardan dikmene direkt vesait yok diye biliyorum, metro otogarın hemen alt katında, metroyla kızılaya git, güvenpark'ın içine çıkan merdivenle çıkıp hemen güvenpark'ın içinden de dikmen dolmuşlarına bin. Çıkışta sor canım dikmenden aştiye direkt vardır belki yoksa gittiğin şekilde geri dönersin.

Çok teşekkür ederim :)) Çok rahatladım:) Bir arkadaşım da Çankaya Lisesi'nde girecek sınava, acaba 2 lise arasında çok yol var mıdır? Haritadan baktım ama Ankara'yı hiç bilmediğim için tam kkestiremedim. Yürüme mesafesinde olsa keşke.

Çok teşekkür ederim :)) Çok rahatladım:) Bir arkadaşım da Çankaya Lisesi'nde girecek sınava, acaba 2 lise arasında çok yol var mıdır? Haritadan baktım ama Ankara'yı hiç bilmediğim için tam kestiremedim. Yürüme mesafesinde olsa keşke.

Yakın yerler değiller, onunki hoşdere tarafında, yürüyerek en az yarım saat.

Back
X