istanbul yolunda mini city var bir çok markanın ürününü bulabilirsiniz. sadece kıyafet değil beşik bebek arabası araç gereç biberon kıyafet oyuncak vs. ayrıca armadanın yakınlarında e bebek mağazası var. e bebekte yine bir çok ürün bulabileceğin bir yer. minicity genel olarak e bebekten daha uygun. bir çok avm'de mothercare, H&M bulabilirsin. mothercare'ın en çok bodylerini beğeniyorum yine tulumları da gerçekten çok güzel. Joker (Cepa AVM) mağazası var bana çok karışık geliyor. kıyafet almadım hiç. buradan genelde şampuan pişik kremi bez ıslak mendil tarzı ihtiyaçlarımı aldım. ama bu mağazada da yine beşik vs ihtiyaçlarını bulabilirsin. birde özelcan bebe var. hem ulusta hemde istanbul yolunda mağazası var. burada gayet güzel indirimler oluyor. ayrıca trendyol çocuk bölümü de gayet başarılı bir çokmarkanın indirimli ürünleri bulunuyor. ve tabiki LCW bence gayet başarılı bebek kıyafetleri var. ayrıca koton vb mağazalarında bebek bölümleri var. aklıma şimdilik bunlar geldi. çok keyifli bir dönem sağlıkla kucağınıza alın inşallahKonuyu yeniden canlandıralım Anne ve Anne Adayları alışveriş tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
online'da e-bebek çok iyidir. hem bazı geceler bazı ürünlerde çok çok indirimli oluyor. mesela üye olursanız mail geliyor. işte bu akşam saat 23 te şu ürünümüz gece indirimindedir diye. ör ates düşürücü vs vs. online alışverişte ben hepsiburadayı kullanmayı seviyorum. trendyol'da cartes mothercare ve bebeğim için her şey tarzı butikler açılıyor. burdan da ihtiyaçlar alınabilir. mesela ben bezlerimi uzun zamandır trendyoldan toplu 4-5 paket alıyorum. yine ıslak mendilleri de. marketten çok çok ucuz oluyor.Kızlar internet üzerinden alışveriş yapanlar en uygun ve ürünleri güzel siteler hangisi
Bebegen, civil ,cillim vs göz attım cok uygun ama güvenilir mi daha önce alışveriş yapan varmi yada önerebilceğiniz başka site de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?