- Konu Sahibi biberdolma
-
evet cok yaslandin sormaaa
dogumğünün kuultu olsunn canaımmm saglıkla hayırlaaa bir ömürr geçirirsin inş.
gelemyi istiyorum eşime baglı izinli olursa gelemicem olmasaa tabii isterimmm
26 yaşlımı oluyor yahuu:)))
Kızlar herkese selamlar,,,
yaklaşık 2-3 gündür falan kk giremiyorum evle uğraşmaktan çıldırcam yeni evle baş etmek ne zor işmiş yahuu halılardan sürekli tüğler çıkıyor ben süpürmekten onlar çıkmaktan bıkmadıöncelikle kısaca kendimi tanıtayım...ben 27 yaşımdayım evliyim henüz cicim aylarındayız:)çünkü 22 ekim'de evlenerek istanbul'dan ankara'ya göç ettim umarım kk sayesinde güzel ve temiz arkadaşlıklar kurarız.çalışmıyorum özel bir bankadan istifa ederek geldim iş arıyorum ama iş yok
bu arada dün lagritma ile görüştük çok tatlı çok sevimli ve çok hoş sohpet biri inanılmaz kafa dengi:)
ben çok sevdim kendisini,umarım cuma günü kimse caymaz ve güzel bir buluşma olur...
Ben atnicli'ye mesaj atacağım olmazsa ararım fakat bebeği olduğu için hiçbir yere çıkamadığını bana söylemişti pek geleceğini sanmıyorum ama yinede sorarım.
Koskoca ankara'da bu kadar mı hatun var hadi birlik olalım,bu buluşma fırsatını kaçırmayalım.
Herkes tanınmak için yakasına kırmızı karanfil taksın:):):)
Lagrima doğum günün kutlu olsun canım bebeğinle nice sağlıklı mutlu yaşlara
Ben de gelebilirsem 4 hamile olacağız sanırımBen 28 yaşında 5 aylık hamileyim. 4 ay önce işimden ayrıldım. İstifamın 3. gününde hamile olduğumu öğrendim ve yeni iş aramayı bırakıp bir anda ev hanımı oluverdim İnşallah gelebilirsem hepinizle tanışmak istiyorum.
Ankamall'ün giriş kapısı derken hangi giriş kapısı Migros'un olduğu tarafta 2 giriş var orası değil di mi? Karışıklık olmasın sonra.
atnickli cnm senden de haber bekliyoruz...
marmelatcım günaydınnn nasılsın?
günaydın tatlılar:)
sanırım yarın buluşuyorsunuz.geçmişi okumak istedim olmadı:) maşallahınız var...
çok isterdim ama bebekle zor. haftasonu ayarladığınız bigün mutlaka görüşmek isterim...
Acaba Atnickli arkadaşımız gelmeyecek mi onun adı yok hiç listede
Kızlar herkese selamlar,,,
yaklaşık 2-3 gündür falan kk giremiyorum evle uğraşmaktan çıldırcam yeni evle baş etmek ne zor işmiş yahuu halılardan sürekli tüğler çıkıyor ben süpürmekten onlar çıkmaktan bıkmadıöncelikle kısaca kendimi tanıtayım...ben 27 yaşımdayım evliyim henüz cicim aylarındayız:)çünkü 22 ekim'de evlenerek istanbul'dan ankara'ya göç ettim umarım kk sayesinde güzel ve temiz arkadaşlıklar kurarız.çalışmıyorum özel bir bankadan istifa ederek geldim iş arıyorum ama iş yok
bu arada dün lagritma ile görüştük çok tatlı çok sevimli ve çok hoş sohpet biri inanılmaz kafa dengi:)
ben çok sevdim kendisini,umarım cuma günü kimse caymaz ve güzel bir buluşma olur...
Ben atnicli'ye mesaj atacağım olmazsa ararım fakat bebeği olduğu için hiçbir yere çıkamadığını bana söylemişti pek geleceğini sanmıyorum ama yinede sorarım.
Koskoca ankara'da bu kadar mı hatun var hadi birlik olalım,bu buluşma fırsatını kaçırmayalım.
Herkes tanınmak için yakasına kırmızı karanfil taksın:):):)
günaydın 2 3 kişide bebek var olur gelebirsin aslında ilgileniriz biz.. sana sıkıntı olmaz.. dikmendeymişsin sanırım da bi dolmuş bi metro tmm :)
Lagrima canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara eşin ve bebişinle sağlıklı mutklu ve huzurlu girersin inşallah... Ben de gelmeyi çooooook istiyorum yaaaaa(( küstüm hih
teşekkür ettim canım benim:) haftasonu buluştuğunuz bigün mutlaka görüşücez
hava da buz olmuş, dışarı çıkarırsam hasta olur yazıkçok isterdim... olsun canım siz görüşün haftaiçi bigünde bana oturmaya gelirsiniz:) haftasonları buluşursanız da şoför beye söyleriz bırakır bizi, toplandığınız yer neresi olursa hiç farketmez
bu arada doğum günün kutlu olsun canımsağlık mutluluk huzur dolu yıllar diliyorum...
dikmende soğuk hissediyorsun sen hava ılık ama25 sene dikmende oturdum 2. ziraat bankası var yukarda orda oturdum.bilirim dikmenin soğugunu..
ama hasta olur diyorsan birşey diyemem tabi. şöför bey? kimin şöförü var burda?
sağolll teşekkür ederimm.[/QUOT
ben de ziraatin ordayım hemen hemen... ama nefret ettim soğuğundan yazı bile göremedim yaaa bir İzmirli olarak resmen dondurucu soğukdışarı çıkamıyorum düşünün. kar desen buz desen hep burda çok fena inşallah 2012 nisan sonu kurtulucam burdan:)
şoför bey:))) eşime diyorum kısss:) yani nereye istersem bırakır siz buluşunca neresi olursa getirir bizi:) haftasonu buluşmalarınız da:)
ben de ziraatin ordayım hemen hemen... ama nefret ettim soğuğundan yazı bile göremedim yaaa bir İzmirli olarak resmen dondurucu soğukdışarı çıkamıyorum düşünün. kar desen buz desen hep burda çok fena inşallah 2012 nisan sonu kurtulucam burdan:)
şoför bey:))) eşime diyorum kısss:) yani nereye istersem bırakır siz buluşunca neresi olursa getirir bizi:) haftasonu buluşmalarınız da:)
ay yarın süper olucak yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?