ankarali olan yada ankarada oturan yardimci olabilir mi

zzeynepp23

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
83
17
Merhabalar. Bu sene üniversiteye gidiyorum Allah nasip ederse. Görünene gore Ankara universitesu Hukuk olacak. Okul çankaya cebecideymis. Ankaranin yabancisiyiz ve ev bakioruz internetten. Hangi ssemtlerden bakmak uygundur tek ulasim araciyla ulasabilecgim yerler nerelerdir yada surasu güzel dediğimiz bir yer var mi hic bilmiyorum ankarayi yardimci olursaniz sevinirim :)

Cebeci ve kurtuluş tarafi öğrenci agirlikli semtlerindir.o civarda ev bulabilirsiniz. Yanlış bilmiyorsam gazi mahallesinden direkt otobüs var o tarafa.zaten metrosu ankarayi olan bi semt ulaşım sıkıntısı yok.

Hayırlı olsun harika bir bölüm. Cebeci öprenci semti. Ordan ev bakabilirsiniz. Yakınlarda abidinpaşa mamak var oraları tavsiye etmem. Ama okul ulaşımı çok kolay ve merkezi bir yerde. Bahçeli emek gibi yerlerden ev tutsanızda kolay gider gelirsiniz.

Vay bee hukuk ha hem de Ankara hukuk :KK14:
Allah mezuniyetini de göstersin inşallah...
ama psikoloji düşünüyordun diye hatırlıyorum

cok güzel bir okul ve bolum kazanmissin. Tebrikler.

ankara hukuk cebeci kampüste. bende universitede o kampusun içinde milli Piyango ogrenci yurdu var orda kaldim. yari ozel ve güzel bir yurttur. evden once orayı değerlendir derim. evde kalacagim diyorsan kolej, Kurtuluş taraflarina bak derim. ama oralarda tam ogrenci yeri oldugu icin cok kotu evlere cok yuksek fiyatlar isterler. evet metrosu var ancak gunde 4 lira yol parasiverene kadar bu semtlerden yurursun. dikimevi tarafina gecme derim.

birde bahceli var. daha nezih metroyla 5 durak.

ama disarda yemek yeme sorunun yoksa milli Piyango yurdunu arastir bi degerlendir derim. tek basina kalacaksan evin sorumlulugu ağır gelebilir.

beni o gunldere goturdun ya. soracagin bisey varsa cevaplayabilirim

Rahat bir şekilde mezun olursun umarım. Kurtuluş civarında kaldım, bir ara meşrutiyet tarafına gittim, sınav dönemleri kafa dinlemek için Eryaman'a arkadaşların evine geçerdim. Ulaşımı kolay bir şehir sıkıntı çekmezsin. Okuldan adımını atınca gerisi su gibi geliyor zaten. Tabi ben yıllar yıllar (asır gibi geliyor) önce mezun oldum yaş oldu 33 değişmiştir illaki :)

Son düzenleme:

ankara hukuk cebeci kampüste. bende universitede o kampusun içinde milli Piyango ogrenci yurdu var orda kaldim. yari ozel ve güzel bir yurttur. evden once orayı değerlendir derim. evde kalacagim diyorsan kolej, Kurtuluş taraflarina bak derim. ama oralarda tam ogrenci yeri oldugu icin cok kotu evlere cok yuksek fiyatlar isterler. evet metrosu var ancak gunde 4 lira yol parasiverene kadar bu semtlerden yurursun. dikimevi tarafina gecme derim.

ama disarda yemek yeme sorunun yoksa milli Piyango yurdunu arastir bi degerlendir derim. tek basina kalacaksan evin sorumlulugu ağır gelebilir.

Şimdi sen anlatınca dost kitap önü buluşmaları da geldi aklıma :)

Hayırlı olsun harika bir bölüm. Cebeci öprenci semti. Ordan ev bakabilirsiniz. Yakınlarda abidinpaşa mamak var oraları tavsiye etmem. Ama okul ulaşımı çok kolay ve merkezi bir yerde. Bahçeli emek gibi yerlerden ev tutsanızda kolay gider gelirsiniz.
cok tesekkurler yardımlarınızıcın

Tek vasıtayla ulaşmak ve ucuz olmasıni istiyorsan natoyolu tuzlucayr abidinpasa taraflarna bakabilirsin unv kurtuluş tarafındaki daireler hem pahalı hemde verdiğin paraya deymicek daireler

Oh oh maşallah...senin gibi gençlere imreniyorum...
Su gibi oku bitir inşallah

ben size mesajdan ulasayım en ıyısı :KK25:

Rahat bir şekilde mezun olursun umarım. Kurtuluş civarında kaldım, bir ara meşrutiyet tarafına gittim, sınav dönemleri kafa dinlemek için Eryaman'a arkadaşların evine geçerdim. Ulaşımı kolay bir şehir sıkıntı çekmezsin. Okuldan adımını atınca gerisi su gibi geliyor zaten. Tabi ben yıllar yıllar (asır gibi geliyor) önce mezun oldum yaş oldu 33 değişmiştir illaki :)
anladımm ck tesekkur ederım :))

Bende ankara unideyim. Kurtulus kolej civari ev kiralari 750 800 malesef. Ev arkadasi bulmadan tek çıkılmaz.abidinpasa taraflarinda daha ucuz
Bu arada sonuclar aciklanmadan tercih yapmadan nasi bu kadar emin oldun yahu?

X