- Konu Sahibi filizerdem
-
canım benim bildiğim bebek dünyaya geldiğinde ebe &hemşire vs önce yeşil çirkin bi beze sarıp doğumhane & amelyathaneden çıkartıp babaya gösterirler tabi baba bi miktar para verir ( bence hiç gerek yok çünkü görevleri )
sonrada sizden bebeğin çantasını ister ve birgüzel yıkayıp giydirirler
ablam özel hastanede doğum yapmıştı bebeğimiz bize misler gibi gelmişti
ama devlet hastanelerinde bebek temizliğine çok özen göstermediklerini duydum ( izmit için söylüyorum )
canım ben tam 1 yıl 2 gün önce etlik zübeyde hanımda doğum yaptım sana kısaca özetliyeyim.
-özel oda 50 tl verdik 2 kişilik odada 1 kişi kalacaktım güya ama orayada hasta aldılar.ama sıkıntı olmadı tatlı bi kızcağızdı hiçbişey bilmiyordu çok şey öğrettik garibime(annemle).
-odanın içinde tuvalet var ve oda oldukça ferahtı masa sandalye bi tane kanepe falan var.yanımdaki kızında benimde refakatçimiz vardı.
-bana kaba davranan kimse olmadı oldukça kibardılar doğumdan sonra bisküvi meyve suyu veriyorlar onu bile eliyle içirdi birisi o kadar yani.
-bebeği çıplak veriyorlar arkadaşlar çirkin bişeye sarıyorlar:) sadece silinmiş oluyor bebek geldiğinde hala anne karnındaki şeyler saçında başında yapışmış oluyor.biz mendille falan silmiştik biraz ertesi gün evde hemen yıkadık çünkü bayağı kirliydi garibim şampuan bile köpürmemişti:)
-tabii ki lüks değil hiçbirşey ama kötü de değil tercih sizlerin tabiiki ama ben hiç pişman olmadım orda doğum yaptığıma.
başka sorunuz varsa cevaplarım arkadaşalr hepinize hayırlı doğumlar :)
şimdi hastaneyi aradım özel odada tuvalet yokmuş.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?