Ankaralılar tanışalim kaynasalim

ceylanesin

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2008
199
171
Merhaba arkadaşlar! ! Geçen temmuzda istanbuldan ankaraya yerleştik aslında burda doğup büyüdüm ancak 2005 yılından bu yana öğretmenlik sebebiyle yoktum...veeeee çok sıkılmaya basladim tanışsak kaynassak fena mi olur??

Merhaba arkadaşlar! ! Geçen temmuzda istanbuldan ankaraya yerleştik aslında burda doğup büyüdüm ancak 2005 yılından bu yana öğretmenlik sebebiyle yoktum...veeeee çok sıkılmaya basladim tanışsak kaynassak fena mi olur??

Canım Merhaba ben ankara da doğup büyüdüm evlenip yurtdışına yerleşim ama eşimin işi sebebiyle afyona kesin donus yaptık . Bir ayağım sürekli ankarada ailelerimiz orda kaynatılır tabi bende burda yalnızım seni çok iyi anliyorum

Slmm arkadaşim bende ankarada yaşıyorum ve cok sıkılıyorum tanışalim Kaynaşalim çok iyi olur nerde oturuyor sun acaba ?

Kızlar kusura bakmayın yeni gördüm C cansev007 batikentteyim ben sen nerdesin?
H hermess türkiyeye hoşgeldin diyelim çok zor yalnızlık ve alıştığımız yerden uzak olmak ankaraya geldiğinde habrleselim
Merhaba telephinuss ben Batıkent te Turgut Özal mahallesinde yim çok içinde deil girişinde falan sen nerdesin ? Ben ev hanımı yim sen çalışıyor musun ?

Bencede çok güzel olur ben eryamandayim siz nerde oturuyorsunuz?

Kızlar ramazan dolayısıyla pek giremiyorum bayram sonrasına hep beraber bir buluşma ayarlayalım ben batikentte oturuyorum

Bende Keçiören .ben daha cok dısarıda vakit gecirebilecegim arkadas istiyorum tabi kaynastiktan sonra cocuklarım var ama bana engel degiller

X