- 16 Mart 2020
- 1.235
- 2.195
- 53
- 31
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
-
Ben bunu açıklamak zorunda değilim. En başında da yalnızca önerileri duymak istediğimi belirttim.Ne kadar zorunlu bir durum insan sagligindan, hayatindan daha onemli olabilir? Mesela benim aklima sadece olum doseginde birisinin son arzusu ankara civarinda kahvaltiya gitmek istemesi geliyor zorunlu durum olarak
Aynen öyle. Şu son 7 ayda gittiğim yer sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Ama yarın için böyle bir durum gerekti bende acil bir yer arıyorum maalesef.Hijyen acısından değerlendirin gidilebilecek yerleri malum pandemi
Bağ evine gittim bi kaç kez de orası fiyat performans acısından çok zayıf geldi bana. Ondan sonra da Eymir de kahvaltı yapmadım.Eymir gölünun orda da var mekanlar. Açık havada, bahçe içinde.
Sanırım sevgili ailesi geliyor. Nereyi söylesem bilemedim açıkçası. Resmen 9 aydır insan içine çıkmıyoruzMerhaba herkese
Benim sabaha misafirlerim olacak ve onları Ankara çevresinde serpme kahvaltıya götürmem gerekiyor. Beypazarı kızılcahamam civarı da olabilir. Acil önerilerinizi bekliyorum. Son dakika oldu ama bunu hemen ayarlamam gerekiyor.
Şimdiden teşekkür ederim :)
Korona diyecekler için bastan belirteyim zorunlu bir durum o nedenle yalnızca önerileri bekliyorum
Biz de her gün bi yerde dolaşmıyoruz maalesef. Pandemiden beri gittiğim yer sayısı çok sınırlıdır. Ama kendimi sosyallikten geri de bırakmadım. Açık havada mesafeli bir şekilde termosuma çayımı alıp arkadaşlarımla da ailemle de görüştüm.Sanırım sevgili ailesi geliyor. Nereyi söylesem bilemedim açıkçası. Resmen 9 aydır insan içine çıkmıyoruzdüşünüyorum mekan adı bile gelmedi aklıma.
Benim de ama oradaki bağ evinden pek memnun kalmamıştıkAklıma ilk Eymir geldi
Altınköy Katırcılar Konağı. Ama birkaç gün önceden rezervasyon yaptırın haftasonu gidecekseniz. Pişman olmazsınız daha bugün gittik :)Merhaba herkese
Benim sabaha misafirlerim olacak ve onları Ankara çevresinde serpme kahvaltıya götürmem gerekiyor. Beypazarı kızılcahamam civarı da olabilir. Acil önerilerinizi bekliyorum. Son dakika oldu ama bunu hemen ayarlamam gerekiyor.
Şimdiden teşekkür ederim :)
Korona diyecekler için bastan belirteyim zorunlu bir durum o nedenle yalnızca önerileri bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?