Tamam canısım,fotolar yollanınca topic açacağız ama daha gelmedi.Gerçekten güzel bir gün geçirdik,özlem giderdik gelende sağolsun gelmeyende,öptüm seni kocaman asansördaşımmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5hihoyyyt:dance::teytey:a.s.ŞenizŞeniz
yok yanlış anladınız :) topiğe ztn baktım ama baktığım saat, bulusma günün gecesi :)
ben daha yeniyim yavaş yavaş öğreniyorum nerde ne var ne yok.. 2 gün önce görseydim kesin bende gelirdim :)
evet canım çok güzeldi bir türlü kalkamadık,Ankara ne güzeldi Başkent'ten.Bu arada Başkent'te sauna ve havuz var,kuaförde....Ne dersiniz?Fiatlarıda uygun dukaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemileŞeniz:teytey::dance:a.s.
yok yanlış anladınız :) topiğe ztn baktım ama baktığım saat, bulusma günün gecesi :)
ben daha yeniyim yavaş yavaş öğreniyorum nerde ne var ne yok.. 2 gün önce görseydim kesin bende gelirdim :)
aramıza hoşgeldin,şubat ayındaki buluşmaya bekleriz.Bizler bir ay cumartesi ,diğer ay pazar günü buluşuyoruz.Şubat Ayı buluşması ayın sonunda Pazar günü olur muhtemelen,sevgilerkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemilea.s.