Ankara'nın Dikmen'i Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Başrollerinde Bülent Emrah Parlak, Hande Katipoğlu, Nurseli İdiz ve Burak Kut'un olduğu Ankara'nın Dikmeni'nde, Show TV'de yayınlanan ve Mart ayında final yaparak izleyenlerine veda etmeye hazırlanan Pis Yedili dizisinde "Orço" karakteri ile özdeşleşen Burak Alkaş rol alacak.

BURAK KUT ANKARA'NIN DİKMENİ'NDE
Kanal D ekranlarında yayınanacak olan Ankara'nın Dikmen'inin kadrosundan 3 isim daha belli oldu. Harem dizisinde de Gani Müjde ile çalışan Nurseli İdiz ve Hande Katipoğlu'nun da rol alacağı dizide sürpriz bir oyuncu daha yer alacak. Ünlü müzisyen Burak Kut dizide Hande Katipoğlu'nun canlandıracağı piyano öğretmeninin kocasını canlandıracak.

BAŞROLDE BÜLENT EMRAH PARLAK

Gani Müjde Ankara'nın Dikmen'i adlı projenin hazırlıklarını sürdürüyor. Dizinin başrol oyuncusu BKM Mutfak'tan tanıdığımız Bülent Emrah Parlak oldu. Başarılı oyuncu Dikmen karakterini canlandıracak.

Gani Müjde Ankara'nın Dikmen'i adlı projenin hazırlıklarını sürdürüyor. Dizi İstanbul'da yaşayan Dikmen isimli bir karakterin hikayesini konu alacak. Sit-com formatında yazılan yapım yakında Kanal D ekranlarda boy gösterecek.

biz de her hafta izliyoruz güldürüyor valla:52:

bende seviyorum aslında ama Kara Para Aşk la çakışıyor saatler.

en cokta şarkısını beğeniyorum :1:

Ben de seviyorum diziyi.En çok da Tahliye'yi.:1:Bir tek Şirek'in karısı sırıtıyor.Başta daha doğaldı sonradan abarttılar.Çocuklar da sonradan ortaya çıktı.Ben de Kara Para Aşk'ı izliyorum ama pazar sabahları tekrarı oluyor.

Son düzenleme:
kara para ask yerine bunu izlemeyi tercih ediorum beni guldurebilen bi dizi tahliye ozellikle cok tatli :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen pek bakan yok galiba ? Bi ankaralı olarak tabikizliyorum ve gülmekten yarılıyorum açıkcası :)))

Galiba bitmedi.Nette gördüğüm bir resimden bunu çıkardım.

Back
X