• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'nın Göbeğinde Görülmemiş Şiddet

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Ankara'nın Keçiören ilçesinde, ''kendisini aldattığı'' iddiasıyla, kız arkadaşını ve ablasını darp edip, olayı görüntüleyerek sosyal medyada paylaşan genç ve arkadaşları gözaltına alındı.
oha.webp

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, ''kendisini aldattığı'' iddiasıyla, kız arkadaşını ve ablasını darp eden genç ile 2 arkadaşı gözaltına alındı.
Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Keçiören'deki bir parkta, kız arkadaşıyla ablasını darp edip, olayı görüntüleyerek sosyal medyada paylaşan genç ve arkadaşlarıyla ilgili soruşturma başlattı.

Polis, kız arkadaşını darp eden H.K. ile arkadaşı D.V. ve 18 yaşından küçük bir genci gözaltına aldı.
Zanlılar, ifade işlemleri için Ankara Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE RESMİ BAŞVURU YAPTI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, "Ankara'nın Göbeğinde Görülmemiş Şiddet" başlığıyla haberleştirilen olayla ilgili gerekli girişimlerde bulunularak, şiddet içerikli videoda yer alan şahıslar hakkında Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne resmi başvurunun yapıldığını bildirdi.

Bakanlığın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Sosyal medyada yer alan ve 'Ankara'nın Göbeğinde Görülmemiş Şiddet' başlığıyla haberleştirilen kadına şiddet olayına ilişkin olarak, konu Bakanlığımıza ulaştığı andan itibaren gerekli girişimlerde bulunuldu. Şiddet içerikli videoda yer alan şahıslara ilişkin olarak Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne resmi başvuru yapıldı. Kadına karşı şiddetle mücadele konusunda kararlı olan Bakanlığımızın, konunun takipçisi olacağını kamuoyunun bilgisine sunarız."

ızlemek icin: http://www.milliyet.com.tr/Milliyet...lari-parka-cagirip-dovduler-tF9acwXI7RC0.html

AA

Son düzenleme:
Genellemek istemem ama bir Trabzon'un, iki Ankara'nın erkekleri...
Başka da bir şey demiyorum.

Ben bu videoyu izledim ve sok oldum.
Bu kizlar kendilerini boyle tiplerle cikarak neden rezil ediyorlar anlamis degilim, yazik gunah. Hee kiz da cocuktan asagi kalir degil, 10 kisiyle degil, 5 kisiyle aldattim diyor ya, bu kizlarin tek mesgalesi erkek miii?

Yanlış anlamayın genelleme yapmadığınızın altını çizerek okudum.
Bir Trabzonlu olarak söylemeliyim ki ailemde akrabalarımda hatta ve hatta yakın uzak sülalem ve tanıdığım Trabzonlular arasında böyle şiddet uygulayan görmedim.
he hanzolukta 1.numaralar kadına kıymet değer pek vermezler ama şiddet yoktur gördüğüm duyduğum kadarı ile.

bu tam bi kişilik bozukluğu psikoljik sorun ile alakalı bir durum...

Yanlış anlamayın genelleme yapmadığınızın altını çizerek okudum.
Bir Trabzonlu olarak söylemeliyim ki ailemde akrabalarımda hatta ve hatta yakın uzak sülalem ve tanıdığım Trabzonlular arasında böyle şiddet uygulayan görmedim.
he hanzolukta 1.numaralar kadına kıymet değer pek vermezler ama şiddet yoktur gördüğüm duyduğum kadarı ile.

bu tam bi kişilik bozukluğu psikoljik sorun ile alakalı bir durum...
Tabi ki her şeyden önce kişi psikolojisiyle ilgili.
Konuşma, davranış bakımından, bu iki şehrin erkekleriyle ilgili çok olaya şahit oldum.
Bu yüzden ön yargı oluştu, kusura bakmayın.

Önce bu kızları bir daha böyle tiplerle çıkmaya tövbe ettirene kadar döverdim, sonra da bu .........leri adam edene kadar döverdim herhalde:S
Kızlar ne kadar hatalı olsalar da şu kızları döverek, hebele hübele konuşarak erkeklik tasladığını sanan cinsleri görünce midem bulandı ya:S Hele o kameraya çeken yok mu... Arkadaş bu nasıl merhametsizlik, bu nasıl iğrençliktir...

bu kızlar niye böyle aptal oluyor ya,nerde yanına yanaşılmaz biri var,gidip onlarla oluyorlar.Okulda çok dikkatimi çekiyor.Onlarca beyefendi,kibar,eli ayağı düzgün çocuk varken hep böyle maço,kaba,kendini bir şey sanan tiplerin yanındalar.Ne diyim,zamanla öğrenirler....

Kizlar, kibar, görgülü erkeklerden hoslanmiyorlar. Hanzo, gorgusuz erkeklerden hoslaniyorlar. Dovmenin sovmenin bir sahip çıkış! olduğunu dusunuyorlar.
Eee bu durumda erkekler ne yapsin?!!!

hey Allah'ım kroya bak,sen diksiyonunu düzelt,konuşmayı öğren önce
dayağı erkeklik göstergesi olarak algılamış bunlar,yüzlerinden o kadar belliki
nasılda mutlular,kızı dövmek kolay,gidinde kendi akranlarınızı dövün
gücünüz yeterse tabi.

Hepsi layığını bulmuş..uzulemedim kımseye..

Körler sağırlar birbirini ağırlar meselesi.
O dayağı bir halt sanan hanzoya mı laf demeli
Kendini buna layık gören kızlara mı bilemedim.

genelleme canım eşim Trabzonlu ama romantik bir erkektir ...asla böyle bir şey yapmamış gençliğindede..

Her erkeğin ait olduğu kültür var ve yaşantısında bunu yansıtır ve yaşatır bunlar kıro ,artık kızlar kıro ne demek anlamıştır sanırım

Hey allahim. Kizdaki akil nohut kadar bisey mi anlamadim. Adam orda laflari saydiriyo dövüyo, toplamis üc bes kendi gibi ipsiz sapsizi ... Kiz da süzülmüs orda, beyimdir ne yapsa yeridir der gibi ... Biri kasinmis digeride kasimis. Bu kizin da böyle tiplerden hoslanmasi fena. Harbi sevksizmis:110:

Bu kızlar salağın daniskası,nerede ipsiz sapsız itler var gidip onları buluyorlar..
Hangisine kızayım,dayak yiyenemi,dayağı atanamı..
Akıllı olsun artık kızlarımız,yazık değilmi,şu videoyu aileleri seyrettiyse vay hallerine..
Kınayamıyorum bile evladımın başına gelse o itleri bulur o ellerini kırar eline verirdim ..

Çoğu yetişkin biliyorda bazı kızlarımız böyle datak yiyeyiye öğreniyor, bunlarda zaten çoğu ana baba sözü dinlemeyen asi ve ergen olabiliyor ondandır ergen kızları iyi takip etmek gerek sevgililerini bilmek gerek kim ,neci bunlar

Çoğu yetişkin biliyorda bazı kızlarımız böyle datak yiyeyiye öğreniyor, bunlarda zaten çoğu ana baba sözü dinlemeyen asi ve ergen olabiliyor ondandır ergen kızları iyi takip etmek gerek sevgililerini bilmek gerek kim ,neci bunlar

Dayak yemek hoşlarına gidiyor bunların belli zaten gıkları çıkmamış..
Oğlanlara bakmak yeterli zaten,aile yapıları da böyledir..
Kuro tipler hepsi.

Back
X