• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'yı Bilen Arkadaşlar Bakabilir Mi?

Deruchette

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
7.884
3.944
448
Uzaktan Eğitimle Ankara Üni. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna yerleştim, terminalden okula nasıl gidebilirim ? Bide kaç tane orduevi vardır bilmiyorum ama kalabileceğim, okula en yakın orduevi nerededir?

Bilen yardımcı olabilir mi :8:

okulun adresi Fatih Cad. No:197/A, Keçiören-Gazino /Ankara terminalden kızılaya geleceksin metroyla kızılaydan keçiören otobüslerine bineceksin, metro için aşti yani terminalde ego kartı alman lazım, en yakın orduevi sıhhiyede var sıhhiyeden keçiörene direk otobüs var ordu evine çok yakın otobüs durakları,sıhhiye kızılaydan 1 durak aşağıda oluyor, sana tavsiyem aşti/terminalden metroyla sıhhiyede in orduevine yerleş sonra yakınında keçiören durakları var ordan keçiörene git..Hayırlı olsun.

Okul bizim şurada :33: arkadaş çok güzel tarif etmiş . ama tandoğanda da var orduevi. tandoğan orduevinden çok rahat gelirsin :21:

Son düzenleme:
Uzaktan Eğitimle Ankara Üni. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna yerleştim, terminalden okula nasıl gidebilirim ? Bide kaç tane orduevi vardır bilmiyorum ama kalabileceğim, okula en yakın orduevi nerededir?

Öğrenci işleri tandoğan yerleşkesindeymiş zaten o zaman direkt tandoğandaki orduevine gidebilirim, teşekkür ederim :)

sağlık hizmetleri tandoğanamı taşınmış? bizim zamanımızda cebeci kampüsündeydi,hayırlı olsun başarılar dilerim :)

sağlık hizmetleri tandoğanamı taşınmış? bizim zamanımızda cebeci kampüsündeydi,hayırlı olsun başarılar dilerim :)

Valla sonuç sayfasında Öğrenci İşleri Daire Bşk. Tandoğan Yerleşkesi yazıyor kaydı ordan yaptıracağım da belki okul dediğin yerdedir. Hiç bilmiyorum Ankara'yı. Teşekkür ederim :16:

okulunuz keçiörende. terminalden sıhhıye ye giden dolmuşa binip sıhhıye köprüsü üstünde inin. aynı yerdenkeçiören-asfalt dolmuşlarına binin. dolmuşçuya söylerseniz sizi indirir. en aykın orduevi ise tandoğanda...

Back
X