Ankastre fırın sorunu

nilshtein

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2010
75
16
88
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar..
Evleneli 2 ay oldu çok beğenerek ankastre 3lü set aldım. Ocağım cam ocak. Fakat şimdi taşınmamız gerekiyor. Taşınacağım civarda da kesik mermeri olan ev yok. Uzun zamandır arıyorum fakat bulamadım. Beğendiğim bir ev fakat onunda fırın yeri normal fırınları koymak için.
Şimdi ben ne yapacağım :( yeni fırınmı almak zorundayım diğer türlü fırınları sevmiyorum.
Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlarım varsa önerilerini paylaşırsa sevinirim.
:20:

merhaba bence ona göre uygun bir dolap yaptır canım ... yoksa çok zor oluyor..biz evde ole yaptırdık canım taşınamdan dolayı :64:

Merhaba arkadaşlar..
Evleneli 2 ay oldu çok beğenerek ankastre 3lü set aldım. Ocağım cam ocak. Fakat şimdi taşınmamız gerekiyor. Taşınacağım civarda da kesik mermeri olan ev yok. Uzun zamandır arıyorum fakat bulamadım. Beğendiğim bir ev fakat onunda fırın yeri normal fırınları koymak için.
Şimdi ben ne yapacağım :( yeni fırınmı almak zorundayım diğer türlü fırınları sevmiyorum.
Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlarım varsa önerilerini paylaşırsa sevinirim.
:20:

canım fırınına dolap yaptır daha dogrusu cerceve üstünede ocağnı koydur fırın koyma yerine yerleştir en azından o evdeyeken seni idare eder

Canim ben de kendi evime gecene kadar ilk yil kirada oturucam. Ama kendi evimde ankastre firin istiyorum. Kiralik evimde ankastreye uygun degil. Dolap mi yaptirsak derken beyaz esya satan yerde bu sorun icin yapilmis bir kasa gorduk. Ankastreler buna yerlesiyor ana normal firin goruntusunde oluyor. Fiyati da 170 180 falandi. İlla ankastre gibi gorunsun demiyorsan bundan alabilirsin. Ben 1 yil boyle idare ediyim diyorum..

Merhaba kızlar ben de yaza evleniyorum inşaallah ama şimdi burda da okudum. Ben de ankastre almak istiyodum 3 lü set ama kiraya çıkıcam. Sizce almak mantıklı mı ? Yani taşınınca problem oluyor mu ?

Merhaba kızlar ben de yaza evleniyorum inşaallah ama şimdi burda da okudum. Ben de ankastre almak istiyodum 3 lü set ama kiraya çıkıcam. Sizce almak mantıklı mı ? Yani taşınınca problem oluyor mu ?

bence kirada oturcaksan ankastre alma derim normal ocaklı fırınlardan alırsın ben kirada oturmayacagım kendı evım olcak ama yinede ocaklı fırın aldım

Back
X