• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankastre set ve ütü önerilerinize ihtiyacım var arkadaşlar

snowy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
17
Puanlar
88
Mayısta düğünüm var bütün beyaz eşyalarımı siemensten aldım ama anlastre seti konusunda kararsızım bazı yorumlar görüyorum siemens fırınlarda alt tarafın pişirme sorunu varmış sanırım. Memnun olduğunuz marka/model önerileriniz varsa çok ihtiyacım var? Aynı zamanda ütü de arıyorumx

Siemens güzel marka aynı markadan alabilirsiniz bence onun haricinde bosch da iyidir 💖 şu an arçelik kullanıyorum memnunum ama bence fırın bazında çok şans işi olduğunu düşünüyorum ya da fırını kullandıkça derecesini ayarlamayı bilmek gerekiyor 🫶🏻 philips ütünün kazanlı olanını öneririm

Siemens güzel marka aynı markadan alabilirsiniz bence onun haricinde bosch da iyidir 💖 şu an arçelik kullanıyorum memnunum ama bence fırın bazında çok şans işi olduğunu düşünüyorum ya da fırını kullandıkça derecesini ayarlamayı bilmek gerekiyor 🫶🏻 philips ütünün kazanlı olanını öneririm
Çok teşekkür ederim

Bosch çok begnıyorum ben yanı en ıyısı bana kalırsa o sakın kumtel alma camı falan çatlıyormuş bı kaç yerde duydum

boschun pişirebilen fırınını görmedim ne ben ne arkadaşlarım ne ailemdeki kadınlar hiç memnun değil, parçaların türkiyede olmayışını bahane ederek teknik servisleri çok zayıf fırın kuvveti ve teknik servis ulaşılabilirliği açısından arçelik süper çevremde boschdan kaçıp arçelik alan kim varsa inanılmaz memnun ben en son çıkan airfry özellikli buharlı fırınından aldım tank gibi resmen harika pişiriyor. Ütüde philips kazanlı harika.

Back
X