- 24 Nisan 2015
- 6.985
- 7.192
- 398
her fırında fan vardır zaten , yenı fırınlar bır sure bekledıkten sonra ısınıyor ve ısındıgında ufleme sesı gıbı ses cıkıyor, kendısını sogutmak ıcınde fırını kapattıgında sıcak havayo fan vasıtasıyla dısarı verıyor..cok iyi yazmışsın cnm dikkat edicem fırında fan olması şartmı o ne demek
yaz cnm saat 6 gbi almaya gdıcezBen arçelik kullanıyorum... Evlendiğim de bayada ucuza almıştık. Modelini eve gidince atabilirim istersen... Temizlenmesi de çok kolay camlarını çok kolay çıkarıyorum siliyorum. Yemeklerim,ızgaralarım,tatlı boreklerim çok güzel pişiyor. Buzlukları tadını bozmadan cözüyor.
yaz cnm saat 6 gbi almaya gdıcez
marka değilde daha önemli bir tavsiye sana sakın cam ocak alma ömür yiyor.yine ankastra ama şu gri klasiklerden al.yada beyazları varmı bilmiyorum cam ve siyah olmasında parlatacam diye uğraşırsın yumurta kırsan ocak berbat oluyor.
yöneticilerden rica ediyorum lütfen konum taşınmasın çünkü cok acil yorumlara ihtiyacım var...
kaılzar etrafımda cok afzla nakastre kullanan yok. buraya sormak zorunda kaldım evinizde kullandgnız tam ben memnunum dediğiniz ankastre ocak fırın davlumbaz marksaı modeli nedir.. fırın için neye dikkat etmeliyim hiç anlamam ve zor bi bütceyle alıyorum 1.600 civarı butce ayrıdık lutfen yardım edermisiniz bugun alıcazda
teşekkür ederim tatlım ama hangi özelliklere dikkat etmeyeliyim onu bilmiyorum fırınla cok haşır neşir bi insan deilim peki siyah cammı yoksa inox mu almalıyım kullanış açısındanGörünüşe sakın aldanmayın derim. Sonuçta ankastre diye ünlenen set üstü ocak aspratör görevini gören davlumbaz ve fırın. Fırının özelliklerine olabildiğince dikkat edin. Annemin evini yani sitenin komplesini mutahit taktı lakin bir daire değişikti aynı markanın iki yada üç üst modeli olmasına rağmen 16 dairenin 15 i memnuniyetsiz ama idare ediliyor. ocaklarda hiç bir sıkıntı çıkmıyor lakin fırın ve davlumbaz bir süre sonra sıkıntı çıkarabiliyor. Fan ve malzemeyi kurutması gibi. O yüzden teknolojik alettir bir markaya değil özelliklere odaklanın diye tavsiye de bulunmak istedim. Şimdiden iyi günlerde kullanın
markası ne valla benimkinde mısır patlatsam bir çorba karıştırsan toz leke sıçrayan yağ hepsi belliayy ben de siyah cam ocağımdan çok memnunum
grinin rengi gitti mi çizildi mi gibi dertleri yok
siliyorsun tertemiz oluyor
aspiratör gri onda su lekesi vs kalıyor
cam pırıl pırıl
benim evde haftada bir temizleniyor
her akşam yemek pişer, hani öyle ayda yılda bir kullanılmaz da
Bosch siyah cammarkası ne valla benimkinde mısır patlatsam bir çorba karıştırsan toz leke sıçrayan yağ hepsi belli
yöneticilerden rica ediyorum lütfen konum taşınmasın çünkü cok acil yorumlara ihtiyacım var...
kaılzar etrafımda cok afzla nakastre kullanan yok. buraya sormak zorunda kaldım evinizde kullandgnız tam ben memnunum dediğiniz ankastre ocak fırın davlumbaz marksaı modeli nedir.. fırın için neye dikkat etmeliyim hiç anlamam ve zor bi bütceyle alıyorum 1.600 civarı butce ayrıdık lutfen yardım edermisiniz bugun alıcazda
teka almada ne alırsan al..berbat berbat.. hem malları hemde servisleri berbatyöneticilerden rica ediyorum lütfen konum taşınmasın çünkü cok acil yorumlara ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?