Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler ankastre set

cok iyi yazmışsın cnm dikkat edicem fırında fan olması şartmı o ne demek
her fırında fan vardır zaten , yenı fırınlar bır sure bekledıkten sonra ısınıyor ve ısındıgında ufleme sesı gıbı ses cıkıyor, kendısını sogutmak ıcınde fırını kapattıgında sıcak havayo fan vasıtasıyla dısarı verıyor..
ben hem elektrıklı sıyah-hemde dogalgazlı grı ankastre kullandım..

hangi marka alırsan al ama ocağın ızgara kısımları döküm olmasın , ömrümü yedi ne yaparsan yap temizlenmemiş gibi duruyor. parlak siyah demirler var ya onlar en güzeli
benim ocak siyah cam onun temizliğinden çok memnunum, gri olanların temizliği zormuş onda da. özel temizleyici gerekiyormuş.

Ben arçelik kullanıyorum... Evlendiğim de bayada ucuza almıştık. Modelini eve gidince atabilirim istersen... Temizlenmesi de çok kolay camlarını çok kolay çıkarıyorum siliyorum. Yemeklerim,ızgaralarım,tatlı boreklerim çok güzel pişiyor. Buzlukları tadını bozmadan cözüyor.

Ben profile almıştım çeyizime
4 yıl oldu fiyat hatırlamıyorum ama memnunum

birde benim mutfağım amerikan. biz o yüzden davlumbazın çekiş gücünün yüksek , çıkardığı ses desibelinin de düşük olmasına dikkat etmiştik. fırında fanlı olsun yeter demiştim ben

yaz cnm saat 6 gbi almaya gdıcez

1600'e ankastre takım var mı ki yaa?

Biz sırf fırını 2000 küsur fiyata aldık 3 sene önce?

ben Arçelik kullanıyorum ama ev aldık ve ankastresi içinde idi yoksa Arçelik tercih etmem kendim seçseydim.
Fırın çok iyi zamanlaması var ısısı fln çok güzel ayarlanıyor güzelde pişiriyor... davlumbazda çok güzel çekiyor fakat çok ses yaptığı için açmak istemiyorum. ocak ise siyah cam... davlumbazın ışığını açınca eğer temizliğini kurulamadan tamamlamışsam izler gözüküyor. ocakların etrafındaki halkalar parlak emaye tarzında ama yine de kirleniyor bazı kirleri çıkaramadığım bile oluyor...
ocak ocd 608 yi 4 gözlü gazlı inox çerçeveli
davlumbaz p 24 mci
fırın 9626 mdi
2700 tl liste fiyatı ama 1600 e inerler gibi geldi.

ben profılo kullanıyorum annem bosh bu ıkı marka kardesler aynı fabrıka
arasındakı tek fark bosh motoru alman yapımı profılo turk
ılerde bıgun arıza yasanırsa garantısı bıttıgınde daha kolay ve uyguna ulasabılelım parcasına dıye profılo tercıh ettım
annemınkıyle benımkının rengı modelı herseyı aynı ozellıklerı herseyı aynı en ufak fark yok
esım zamanında profıloda muhendıs olarak bulundugu ıcın oyuzden bılıyorum bukadar net ...
2 yıl oldu alalı daha yenı en ufak sorun yasamadım annemde bosh da yasamadı
ben ankaste setımı 2 sene once 1200.. tl ye aldım
fırında ıcının genıs olmasına dıkkat edersen ıyı olur
ocagı cam secmedım adam durust olım zamanla cızılebılıyor cızılmemesı darbe gordugunde zarar gormemesı mumkun degıl camların dedı oyuzden cam secmedım ama cok guzel duruyorlar :)

ayy ben de siyah cam ocağımdan çok memnunum

grinin rengi gitti mi çizildi mi gibi dertleri yok

siliyorsun tertemiz oluyor

aspiratör gri onda su lekesi vs kalıyor

cam pırıl pırıl

benim evde haftada bir temizleniyor

her akşam yemek pişer, hani öyle ayda yılda bir kullanılmaz da

Görünüşe sakın aldanmayın derim. Sonuçta ankastre diye ünlenen set üstü ocak aspratör görevini gören davlumbaz ve fırın. Fırının özelliklerine olabildiğince dikkat edin. Annemin evini yani sitenin komplesini mutahit taktı lakin bir daire değişikti aynı markanın iki yada üç üst modeli olmasına rağmen 16 dairenin 15 i memnuniyetsiz ama idare ediliyor. ocaklarda hiç bir sıkıntı çıkmıyor lakin fırın ve davlumbaz bir süre sonra sıkıntı çıkarabiliyor. Fan ve malzemeyi kurutması gibi. O yüzden teknolojik alettir bir markaya değil özelliklere odaklanın diye tavsiye de bulunmak istedim. Şimdiden iyi günlerde kullanın

teşekkür ederim tatlım ama hangi özelliklere dikkat etmeyeliyim onu bilmiyorum fırınla cok haşır neşir bi insan deilim peki siyah cammı yoksa inox mu almalıyım kullanış açısından

Davlumbazda çekiş gücünü karşılaştırın size sunulan ürünlerde ocağa gelirsek eğer ki gösterişli dursun biraz uğraş olsun derseniz cam, pratik olsun fazla uğraş olmasın derseniz de inox. Her ikisinde de aslında silinmesine ve lekelenmemesine ayrıca kurulanmaya dikkat edilmesi lazım koyu renk oldukları için sizi fazla etkilemek istemem şu olsun tabisi mavibulut93 diye :) kullanım kolaylığında ve uğraş motivasyonu dayalı olarak ayrıca da karşılaştırmalı ürünleri analiz etmekte fayda var derim. Klasik markaların dışında da yine ankastre üreten firmalara da bakmanda fayda var. Çok mu konuştum ne, günaydınnnn :)

markası ne valla benimkinde mısır patlatsam bir çorba karıştırsan toz leke sıçrayan yağ hepsi belli

markası ne valla benimkinde mısır patlatsam bir çorba karıştırsan toz leke sıçrayan yağ hepsi belli
Bosch siyah cam

Aspiratör ışığı açınca belirgin olabilir ama gün ışığında çok belli olmuyor

Bir de ben öyle parlasın vs takıntısında değilim ama temizliği daha kolay geldi bana grilerden

Hatta eskiden beyaz klasik Ocak vardı onun temizliği ateş çıkan başlığının temizliği daha zordu bunun her yeri siyah bîr şey belli değil diye çooook mutluyum ben

merhaba Ankastre set almayı düşünen arkadaşlara ,eğer web üzerinden alacaklarsa bir tavsiyem olacak

veya

setleri önerebilirim..alışveriş yapan yakınlarım var ve oldukça memnun kaldılar..hem ürünlerden hem alışverişten..zaten web sitesini araştırırsanız hiç şikayet olmadığını görebilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
teka almada ne alırsan al..berbat berbat.. hem malları hemde servisleri berbat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…