Mutfak Püf Noktaları Ankastre temizliği...

HejaR12

GamzeLim❤BoncukGözLüm
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
8.882
8.888
723
merhaba bayanlar
henüz yeni evliyim 9 günlük:)
aklıma bişey takıldı sormak istedim,benim mutfağım ankastre
beyaz eşyalaımın hepsi gri bunu çizmeden hangi deterjanla temizleyebilirim
cifin ankastre için deterjanı var,onu kullanan var mı aranızda
servis çizdiğini söyledi
bende alacağıma karar veremedim,şimdiden teşekkürler cevaplar için...

Canım imdadına koştum hemen benimde tüm beyaz eşyalarım gri
buzdolabı bulaşık yıkama ve çamaşır makinesi için problem olmuyor temiz su bile kirlendiğinde temizliyor :76:
ama set üstü ocağına sakın tel sürme ve normal cifte sürme zor çıkıyor. süngerin sarı olan yumuşak yeri ile temizleyebilirsin.
Bizimki Bosch kendileri özel losyon verdi 1 damla bile mükemmel parlatıyor :12: ama bildiğin mutfak jeller de güzel temizliyor....
önce mutfak jel gibi bişey ile sil sonra peçete yada tüy bırakmayan bez ile kurula :51:

canımm çok teşekkür ederim
dediğini yapıcam bu akşam

arkadaşlar fakir'in ankastre temizleyici spreyi var ve resmen harikalar yaratıyor. aspiratör gibi yağlı bir bölgeyi bile çok güzel temizleyip parlatıyor. ben bulana kadar canım çıkmıştı ama beyaz eşya satan mağazalara sorun ben onlardan birinde bulmuştum.. kullanımı da kolay; sıkıp bekliyorsunuz yarım saat sonra kuru bezle siliyorsunuz ve bitti :)

aynı sorun bende de var. Bir ara Cifindi galiba çelik yüzey temizleyici kullandım gri renkli bişeydi. Kullandıklarımın İçinde en iyi bu ürün vardı. Şaşırdım artık ne kullanacağımı, ocağım çizildi zaten. Bir de ocağımın üstü sarardı napcam neyle çıkıcak bilmiyorum. Parlatmak için zeytinyağı sürüyorum bazen, pamuğa döküp sürüyorum güzel oluyo.

Benimde Tüm Beyaz Eşyalarım Bosch, Gri ve Ankastre :27:
Set Üstü Ocağımı, Yağ Çözücü,
Dolabımın Üzerini Cif'in Yeni Çıkan Gri Simli Ürünüyle Siliyorum, Hatta Ocağı Bile Bazen Onunla Siliyorum..
Güzel Parlatıyor..:27:

Normal Cif'in Çizeceğini Düşündüğünüz Ürünlerinizde, Mobilya Falan Farketmez,
Sulandırıp Öyle Silin, Parlatıyor..
Hiç Bir Zararı da Olmuyor..

inox ankastreler için en iyi temizleme ürünü DİA marketlerdeki kendi ürünü olan ve Banyo Jelle birlikte satılan Mutfak Jel..

Hani Şu Çok Pahalı Cif Gri Jel Var Ya Ondan Daha Güzel Parlatıyor İnoxları..

Benimde beyaz eşyalarımın hepsi gri. 15 aylık evliyim, evliliğimin ilk aylarında evimde temizliğiyle en çok uğraştığım şey ocağımdı. Allahım bildiğiniz deli olmuştum. Çizilmedi ama garip garip lekeler oluşuyordu:) Bir süre sonra cifin gri olan ankastre ürünler için olan spreyini kullanmaya başladım, memnundum. Ama yine de tam anlamıyla içime sinmiyordu. Kesinlikle bulaşık süngerlerinden kullanmadım onun yerine viledanın sünger bezlerini ve microfiber bez kullandım, sonrasında da kuruluyordum. Sonra bi gün mutfak masasımı cam sil ile ile silerken o cam sili ocağada sıktım, nerden aklıma geldi hatırlamıyorum bile:) ama iyi ki de gelmiş. Sonuç mükemmel. Cam silin bunun için işe yaracağı aklıma bile gelmezdi.

Back
X