Anket Doldurarak 50 Tl Kazandim ayrica Her arkadaş Davetinde Ekstra 10 TL

tubibubi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
2
4
22
meraba ben geçen gün buldugum güzel bir siteyi sizle paylaşcam, ... girip üye oldum anket yolladilar doldurdum 50 tl kazandim ayrica Her arkadaşa önerdiğindede ekstra 10 tl yani tabi arkadaşında yapması gerek :oops: ben ancak 2 arkadaşıma önerebildim çevrem pek yok ama onlarda aldilar güvenilir bir site maddi destek icin hatta iş için bayanlara önerebilirimm Hoppa

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba
anket sitelerine bende üyeyim fakat bu meblagda olanı duymamistim. Bu ücreti bir kereye mahsusmu veriyorlar. her ankete veriyorlarsa ben işi bırakırım valla :KK76: iyi haftalar

Siteyi araştırdım yeni kurulan bir site. Fakat parayi vermek için ciddi evraklar istiyor açıkçası ben güvenip veremem diye düşünüyorum. Başka bir yol bulSalar daha ii gibi. Siz paranızı kimliginizle foto cektirip aldınız değilmi.

ben arkadaşım aracılığıyla doldurdum yoksa güvenmem böyle şeylere ama 40 tl gönderdiler arkadaşımada önerdiği için 10 tl gönderdiler. eğer kimse önermeden doldurursan 50 tl miş. evet ciddi evraklar istiyorlar sahtekarlarmı dadanmış nolmuş tam bilmiyom o yüzden istiyolar sanırım ama mail olarak evraklarınız sadece gerçek kişi olduğunuzu kanıtlamak için kullanılacağını taahüt ettiklerine dail mail gönderiolar eğer ilerde bi sorun olursa gönderilen maili kanıt olarak kullanalım diye, bence güvenli. haa arkadaş çevreniz çoksa iyi parada kazanırsınız 10 arkadaş davet et 100 lira iyi para ya :) ben bir kaç arkadaşıma önercem :KK71:

fashiont fashiont bende anketörlük yapmıştım bi keresinde günlük 90 lira aldığım olmuştu. bak eğer bu sitede anket doldurcaksan taviye eden kısmına benim adımı yazarsan sevinirim :) 10 tl 10 tl dir :) :) ayşe özsoy adım

meraba ben geçen gün buldugum güzel bir siteyi sizle paylaşcam, ... girip üye oldum anket yolladilar doldurdum 50 tl kazandim ayrica Her arkadaşa önerdiğindede ekstra 10 tl yani tabi arkadaşında yapması gerek :oops: ben ancak 2 arkadaşıma önerebildim çevrem pek yok ama onlarda aldilar güvenilir bir site maddi destek icin hatta iş için bayanlara önerebilirimm Hoppa
Sitenin adı ne ve kaç anket için bu parayı veriyorlar? Anketler ortalama ne kadar sürüyor? Ödeme nasıl paypal ile mi? Vb bir sürü açık bırakılan soru var ortada :)

sitenin adı nedirki isim vermek yasakmı ?
Ben iki anket sitesinden para aldım ama bu kadar kolay değildi iğneyle kuyu kazmak gibi

zamanında benim arkadaşım ofis gibi bir yere anket yapmaya gidiyordu günde 30 tl yada 50 tl gibi bir şeye :)

X