Herkes hayalini gerceklestirdi mi acaba?...yoksa bambaska mesleklere yönelmek zorunda mi kaldi...hayalinizde ki meslek hangisiydi..? hayallarinizi gerceklestirebildiniz mi?...yoksa hüsrana mi ugradiniz...?
Hayalimdeki ilk meslek öğretmenlikti..sonra hayallerim ilerledi,tarihe merak saldım ve arkeolog olacağım dedim..sonra trt de bir dizi vardı,sekiz sütuna manşet diye,o diziden sonra gazeteci olmak istedim..sonra da iletişim fakültesi bitirdim..üç yıllık gazete ve tv deneyiminden sonra ,yine ilk hayalim olan öğretmenlikte karar kıldım...
Benim ilk meslek hayalim Psikolog olmaktı olmadı
Şu an akaryakıt sektöründe çalışıyorum ilk sektöre girdiğimde Bir petrol platformunda çalışmak istedim oda olmadı
8-10 yıllık çalışma hayatından sonra bütün herşeyi bırakıp ya balıkçı yada aşçı olmak hayalim var.
Aşçılık yolunda ilerliyorum bakalım nasıl olcak:1rolleyes:
lise yıllarıma kadar avukat yada savcı olmak istedim,
lisede Edebiyat öğretmeni, kazandım da gidemedik işte,
sonra restoratör + muhasebeci olduk, ne alakaysa işte
olmak istedini olamayınca herşeye atlıyorsun
ilerde ege yada akdenizin küçük bir kasabasında bir cafe açmak istiyorum
sırf kendi uyduruk yiyceklerimi yapabileceğim ve mümkün oldukça
maliyetine satacağım,
ben hep arkeolog olmak istedim.sürekli kazmak araştırmak bir şeyler keşfetmek.tabi zu çok zordu.çocukken niyeyse eczacılığa taktım.ama maalesef(ama alıştım gerçi artık:)babamın bana çocukluğumda belirlediği hayatı yaşamaya başladım.bazen anneme diyorum esnaf ne rahat anne.mükelleflere gidip geldiğim için görüyorum.müşteri yokken oturuyorlar bir muhabbet.açayım bir cafe yada güzel bir dükkan diyorum birazda ben rahat edeyim:)bizde öylemi iş olmadı an varmı acabadur çıkayım gezeyimde diyemiyorsun.aslında mesleğimden nefret ederdim ama sonra sonra alıştım işte
ilkokul ve ortaokul yıllarımda avukat olmak istedim hep,haksızlığa gelemezdim,hala da öyle. ama avukatlığın hak savunmaktan daha farklı olduğunu görünce doktor olmakta karar kıldım. şimdilik stjr doktorum,devamı da geliyor inşallah :)
bende küçükken öğretmen olucam derdim hep sonra desenetörlüğe taktım baktım oda hiç bana göre değil sürekli bilgisayar tepesinde sıkıcı geldi.şimdide kuaför olup kendi iş yerimi acmak istiyorum en azından daha serbest bi iş ama hayal tabi sıfırdan başlamam lazım of kafam karışık:bbo:
Lise çıkışı yabancı dil olan ve üniversiteyi kazanamamış biri olarak ingilizce öğretmeni olmak istemiştim.Hep tek hayalim bu olmuştu senağlamasenağlama
Bende küçükken psikolog olmak isterdim..sonra ne olduysa caydım ve lise yıllarında en çok tarih öğretmeni olmak istedim. ama maalesef kazandığım halde farklı sebeplerden ötürü gidemedim..
Maalesef hayat istediğini herzaman vermiyor insana...