• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket konusu

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba ben bu aknet konunuzu bir hocamıza danıştım yapman zor olur dedi,çünkü teknolojiyi indirgemeden yapamazsın dedi.yani tv den mi bilgisayardan mı telefondanmı bahsediyorsun hepsini birden ele alamazsın dedi benimde aklımda bir konu var seninle paylaşmak istedim:"eğitim seviyesi yükseldikçe kitap okuma oranları artar" bu daha çok belirgin diye düşündüm bunun üzerindede konuşabilir miyiz?

merhaba bende onu söyleyecektim
konu geniş kaldı diyicektim akşam geldi aklıma
bence evet genelden özele çekelim ama kitap yapma yine de teknoloji yap derim
neden dersen tecrübelere mi dayanarak söylüyorum okumasa bile bunu söylemeyen bi toplumuz yani pek gerçekçi sonuçlar elde edemezsin gibi geliyor
söyledim sana zamandan tasarruf için insanların cevaplandırmayı isteyecekleri soruların olduğu bi konu olmalı
kabul et bizim toplumumuz ve kitap
senin kulağına öyle ödev için iç açıcı bi konu gibi geliyor mu bilemedim şimdi
ama sen bilirsin tabi
hangisini irdeleyelim dersen o
seçeceğimiz teknolojik bi olgu ürün ya da kitaplar

dönücem ben ....................................................................................

hani kitapla ilgili yapmam evet doğru cevap alamayabilirim ama eğer bir doktor,avukat,hakim,öğretmenle görüşürsem o zaman doğru cevaplar alabilirim
birde ilkokul olur ortaokul olur o mezunlarla yapar birbiri ile karşılaştırırım.sonuçta onlarda okur evet ama eğitim seviyesi arttıkça elindeki kitap oranı artar ve okuma düzeyinide buna bağlayabilirim diye düşündüm açıkcası.teknoloji ile çok yapan var malesef. o kişilere ulaşma imkanıda bulabilirim aslında babam adliyeci olduğu için avukatlarla falan görüşme imkanım olabilir.

Son düzenleme:
sorular hazırladım biraz:

Son düzenleme:
sorular hazırladım biraz:
-1 ayda ortalama kaç kitap okursunuz
-evinizde bir kütüphane veya kitaplık var mıdır
-kitaplarla aranız nasıldır
-kitap okumayı severmisiniz
-ailenizde lisens ve yüksek lisans yapan kişiler var mı
-son çıkan kitaplar hakkında bilginiz var mı
-en son ne zaman kitap okudunuz
-bir kitabı 2 kez okudunuz mu
-sizce kitap okumak insana neler kazandırır
-boş vakitlerinizde nelerle uğraşırsınız
-bu yaşa kadar tahminen kaç kitap okudunuz v.s
konuda başta söylediğim konuya uygun sorular diye düşündüm birazda senden fikir almak istedim.
başka ne tür sorular sorabilirim?
mesleklerinide sorarım

giriş olarakta:
-kitap okumak hayatımızın her alanında yer almaktadır.bireyin yaşamı boyunca okuma alışkanlığına sahip olması gerekir.kitap okumak çoğu zaman eğitim ile beraber geliştiği için eğitimin kalitesi ve yüksekliği kitap okuma ile doğru orantılıdır.bu anketin amacı ise;eğitim düzeyi ile okuma oranının orantılı olduğunu göstermektir ....... devamda edebilirim.

Son düzenleme:
dönücem ben ....................................................................................

bi dönücem dedin akşam oldu sabahtan beri bekliyorum patsy ama ben anketimi hazırladım yinede uğraştığıın için teşekkürler,fikirlerin için de sadece fazla soru yapabilirmiyim diye düşündüm o yüzden bekledim neyse sana iyi akşamlar.

Son düzenleme:
bi dönücem dedin akşam oldu sabahtan beri bekliyorum patsy ama ben anketimi hazırladım yinede uğraştığıın için teşekkürler,fikirlerin için de sadece fazla soru yapabilirmiyim diye düşündüm o yüzden bekledim neyse sana iyi akşamlar.
kusura bakma
işler yoğunlaştı kar yağdığı için erken çıktık falan
hazırladığına sevindim bişey istersen özele mesaj bırak dönerim sana kolay gelsin canım

asıl sen kusura bakma durumunu bilmeden yazdım
tekrar çok teşekkürler uğraştığın için kolay gelsin.

Back
X