anketime katılırmısınız..

• Konu Sahibi Konu Sahibi elifgezer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hangisi daha hoş geliyor kulağa

• kayra

OY: 10 33,3%
  • erva

OY: 1 3,3%
  • eymen

OY: 4 13,3%
  • enes

OY: 2 6,7%
  • emir

OY: 13 43,3%

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
E

elifgezer

Ziyaretçi
ar kadaşlar ben yeni üyeyim. öncelikle hamile olanların bebeklerini Allah şimdiden hayırlı etsin.sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin.hamile kalmak isteyenlerede Allah bir an önce evlat sahibi olmalarını nasip etsin..
ben uzun bir bekleyişin ardından çok şükür ki 19+5 günlük hamileyim.ve bir erkek çocuğu bekliyorumm..
eşim isim hakkını bana verdi ve ben hoşuma giden bi kaç isim buldum ama kararsız kaldım bana yardımcı olursanız sevinirim..muhammet kesin koyucam ek olarak sizce hangisi güzel...

oyumu emirden yana kullandım ama kayrada güzel isim.hayırlı evlat olsun inşallah.

Kulağa hoş gelen Emir bence..Ama anlam bakımından bilemem.

Bencede Emir :) Muhammet Emir bak çok hoş:)
Şimdiden isimleriyle yaşasın inşallah:)

bencede kayra benim oğlumun adı çünkü 1 ay sonra 2.oğlum gelio ama daha ismi yok ve bi türlü bulamıyorum.bu topiklere bakıp fikir edinmeye çalışıyorum işte....sevgiler

canim ben enes, emir ve eymen arasinda kaldim ücüde cok anlamli güzel isimler

İsim : Emir
Anlamı : 1. Bir kavmin, bir şehrin başı. 2. Büyük bir hanedana mensup kimse. 3. Peygamberimizin soyundan gelen. 4. Kumandan. 5. Abbasi devletinde başkomutan. 6. Osmanlı devletinde beylerbeyi ve Tanzimat'tan sonra sivil paşalığın ilk derecesi.
Kökeni: Arapça

İsim : Enes
Anlamı : 1. İnsan. 2. Enes b. Malik (Hz. Rümeysanin oglu): (Basra 709). Rasûlullah (s.a .s)'den çok hadis nakleden sahabelerdendir. Hicretten sonra annesi onu, 10 yaşındayken Rasûlullah (s.a .s)'ın hizmetine vermiştir. Rasûlullah (s.a .s)'ın vefatına kadar yanında kalmıştır. 97-107 yaşına kadar yaşadığı rivayet edilmektedir.

İsim : Eymen
Anlamı : 1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.

emir güzel isim.veya emirhanda olabilir.süper....

Bencede Emir :) Muhammet Emir bak çok hoş:)
Şimdiden isimleriyle yaşasın inşallah:)

Muhammed Emin mi demek istedin canim cünkü Emir peygamberimizin isimlerinden degil :)

Muhammed Emin ismini bende ogluma düsünüyorum insallah ilerde Allahim nasip ederse

buarada ben oyumu Emir`e verdim

Back
X