Doğuma Hazırlık Anketime oy verin: ))Ve yorumlarsan sevinirim.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Birinci kizimin ismi nehir..Ikinci kizima hangisi?

• Beril

OY: 17 35,4%
  • Selen

OY: 14 29,2%
  • Nilsu

OY: 7 14,6%
  • Ela

OY: 14 29,2%

• Ankete Katılan
    48
Beril ismini sevmem ben de. Selen bizim de seçeneklerimizin arasındaydı çok kibar bir isim anlamı da güzel bence. Sonra Nisan'a karar verdik şu an.
Onun dışında Nilsu ismini de severim ben. Aslında su ile türetilmiş isimlerden hoşlanmam ama sanırım gördüğüm tüm Nilsu isimli kızlar çok tatlıydı ondan dolayı. :)

Beril hepsini 5 e katlar. Gördüğüm bütün beril bebekler çok sevimli. İsim olarak çok zarif ve asil.

Neden Nisan'a karar verdiniz?
Tesekkurler kizlar.
Cevremde cok Beril yok ama cokta koyulan bi isim degil sanirim.Bazen uyum aramadan farkli guzel isimler mi olmali diyorum.Birde Nehir'e uyumlu baska isimler neler var?

slm frendly senin konu sanki banada açılmış gibi 24.haftadayım hala derin diyorum sonra kim ne derse desin beril diyorum sonra selen mi olsun diyorum:) ay çok garip nehiri koyarken şak diye nehir demiştik bu ikinci kı ismi beni zorladı:)

Neden Nisan'a karar verdiniz?
Tesekkurler kizlar.
Cevremde cok Beril yok ama cokta koyulan bi isim degil sanirim.Bazen uyum aramadan farkli guzel isimler mi olmali diyorum.Birde Nehir'e uyumlu baska isimler neler var?
Anketteki tüm isimlere hayır deyip Nilay ismini öneriyorum:)
Nehirle de çok uyumlu bence...
Sağlıkla kucağına al inşallah..

NİLAY ismini ben hiç sevmiyorum anket sahibi begenirmi bilmem ama ben nehir in kardeşine koymam:)

slm arkadaşlar ende anket açtım,orayada oyunuzu kullanırsanız sevinirim:)
>
BEBEGİM İSMİ NE OLSUN KIZLAR???? başlık bu

Tili sennin anket benim anket canim pek farkli degil sanki : ))Hadi bakalim nehirlere guzel tatli bir kardes ismi olsun inaallah:anne:lingen Nilay isimli arkadasim var acikcasi suan cok sinmedi icime ama yinede fikir icin tesekkurler.Belki daha sonra fikriniz isimize yarar.Belki sonra kanimiz isinir: ))

Back
X