Doğuma Hazırlık ankrada özel hastne acil

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sevincerpolt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
456
140
33
32
kızlar aklımda etimed var oraya gitmeyi düşünüyorum da giden varmı oraya doktr öneri birde sezeryan olcam bn tavsiyenz nedir. uygun fiyatlı olması başta olmak üzerine önerebikcnz yer varmı zamanımda az . eryamnda sorum 31 haftadan itibarn gelmen lazı dediler. böle durum olmayack yerler lazım

Canım çok bi bilgim yok ama bi tanıdığım etimedde doğum yaptı sarışın bi bayan ismini unuttum memnun kalmıştı
Fiyatıda uygun

Canım çok bi bilgim yok ama bi tanıdığım etimedde doğum yaptı sarışın bi bayan ismini unuttum memnun kalmıştı
Fiyatıda uygun
adı ne acaba ya bende gitmedm daha önce doktrla ilgili bilgim yok ama banu diye birini duydum aslında görmdm hiç .

Canım öncelikle hayırlı sağlıklı güzel doğumlar dilerim , Etimedde Banu Uçar Güvendik var Lokman Hekim den eski dr um doğuma kadar tüm kontrollerimi kendisi yaptı ama o zamanlar doğuma nöbetçi olan dr giriyordu o yüzden doğum yaptiramadi ama çok tatlı dilli sakin bir dr dur öneririm

Canım ben etimede gidiyorum Banu hanımla devam ediyoruz hatta gebelik paketi de aldım dediğin gibi hem uygun hem evime yakın. Ben de sezaryen olacağım. Banu hanımdan çok memnunum
Etimed bana uzak kaliyor medicanayi düşünüyorum macunkoyde oturuyorum ben buralarda orta dogu var onu da pek kimse tavsiye etmiyor

Balgat ufuk universtesi fiyatida uygun doktorlarda cok iyi

Sincan Koru hastanesini araştırın derim... hiç gitmedim bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem ama orda doğum yapan tanıdıklarım memnun kalmıştı

Etimed bana uzak kaliyor medicanayi düşünüyorum macunkoyde oturuyorum ben buralarda orta dogu var onu da pek kimse tavsiye etmiyor
orta doğu hastanesinde Gunnur hanım var doğumuma girdi memnun kaldım
fakat takiplerini Banu hoca yapmıştı o zamanlar her ikiside Lokman Hekimdeydi

Ben Umit hocaya gidiyorum, cok memnunum. Bastan sonra cok ilgili, randevularina cok sagdik, kendine cok iyi bir sistem kurmus muayenehanesinde. Hemsiresinden, ebesine herkes cok uyumlu calisiyor. Dogumu henuz nerede yapacagima karar vermedim ama gebelik takibinde tavsiye ederim.

Sosyal medyadan takip ediyorum cok sicak kanli iyi birine benziyor. Memnun olan da cok ama koru dan ayrilirken hastalarina soylememis o aklimi karistirmisti.

Sonuçta işten ayrılırken nasıl bir anlaşma yaptı bilemeyiz, belki hastane özellikle öyle bir şart koşmuş olabilir... Hastane hastaları da peşinden gitmesin diye bunu özellikle istemiş olabilir. Benim gördüğüm, gerçekten sosyal medyada da gözüktüğü gibi, sıcak kanlı ve ilgili. Ama aynı zamanda işi konusunda da çok ciddi ve mesafesi hissediliyor.

Canım ben etimede gidiyorum Banu hanımla devam ediyoruz hatta gebelik paketi de aldım dediğin gibi hem uygun hem evime yakın. Ben de sezaryen olacağım. Banu hanımdan çok memnunum
28 haftadayım ben de. doğum ücreti ne kadar arkadaşım. şimdiye kadar etlik zübeydeye gittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…