- 16 Nisan 2017
- 456
- 140
- 33
- 32
- Konu Sahibi sevincerpolt
-
Canım çok bi bilgim yok ama bi tanıdığım etimedde doğum yaptı sarışın bi bayan ismini unuttum memnun kalmıştıkızlar aklımda etimed var oraya gitmeyi düşünüyorum da giden varmı oraya doktr öneri birde sezeryan olcam bn tavsiyenz nedir. uygun fiyatlı olması başta olmak üzerine önerebikcnz yer varmı zamanımda az . eryamnda sorum 31 haftadan itibarn gelmen lazı dediler. böle durum olmayack yerler lazım
adı ne acaba ya bende gitmedm daha önce doktrla ilgili bilgim yok ama banu diye birini duydum aslında görmdm hiç .Canım çok bi bilgim yok ama bi tanıdığım etimedde doğum yaptı sarışın bi bayan ismini unuttum memnun kalmıştı
Fiyatıda uygun
Evet banuydu ismiadı ne acaba ya bende gitmedm daha önce doktrla ilgili bilgim yok ama banu diye birini duydum aslında görmdm hiç .
netten araştırmıştm da onu söylüyolrdı teşekkürlerEvet banuydu ismi
kızlar aklımda etimed var oraya gitmeyi düşünüyorum da giden varmı oraya doktr öneri birde sezeryan olcam bn tavsiyenz nedir. uygun fiyatlı olması başta olmak üzerine önerebikcnz yer varmı zamanımda az . eryamnda sorum 31 haftadan itibarn gelmen lazı dediler. böle durum olmayack yerler lazım
Canım ben etimede gidiyorum Banu hanımla devam ediyoruz hatta gebelik paketi de aldım dediğin gibi hem uygun hem evime yakın. Ben de sezaryen olacağım. Banu hanımdan çok memnunumBaşka bilgisi olan yok mu hastaneler konusunda
Etimed bana uzak kaliyor medicanayi düşünüyorum macunkoyde oturuyorum ben buralarda orta dogu var onu da pek kimse tavsiye etmiyorCanım ben etimede gidiyorum Banu hanımla devam ediyoruz hatta gebelik paketi de aldım dediğin gibi hem uygun hem evime yakın. Ben de sezaryen olacağım. Banu hanımdan çok memnunum
Balgat ufuk universtesi fiyatida uygun doktorlarda cok iyikızlar aklımda etimed var oraya gitmeyi düşünüyorum da giden varmı oraya doktr öneri birde sezeryan olcam bn tavsiyenz nedir. uygun fiyatlı olması başta olmak üzerine önerebikcnz yer varmı zamanımda az . eryamnda sorum 31 haftadan itibarn gelmen lazı dediler. böle durum olmayack yerler lazım
orta doğu hastanesinde Gunnur hanım var doğumuma girdi memnun kaldımEtimed bana uzak kaliyor medicanayi düşünüyorum macunkoyde oturuyorum ben buralarda orta dogu var onu da pek kimse tavsiye etmiyor
Ben Umit hocaya gidiyorum, cok memnunum. Bastan sonra cok ilgili, randevularina cok sagdik, kendine cok iyi bir sistem kurmus muayenehanesinde. Hemsiresinden, ebesine herkes cok uyumlu calisiyor. Dogumu henuz nerede yapacagima karar vermedim ama gebelik takibinde tavsiye ederim.
28 haftadayım ben de. doğum ücreti ne kadar arkadaşım. şimdiye kadar etlik zübeydeye gittim.Canım ben etimede gidiyorum Banu hanımla devam ediyoruz hatta gebelik paketi de aldım dediğin gibi hem uygun hem evime yakın. Ben de sezaryen olacağım. Banu hanımdan çok memnunum
Kesinlkle öneririm. 30martta suni sancı ile normal doğum Yaptım. Doktorum banu uçar. Hemşireleri de çok ilgili.Kızlar etimed hastanesini öneren varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?