- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Kendi durumuma göre doğru telkin ı bulamadım belki de . İzzet güllü nerde keşke terapi alsam ondanBiraz ilaç kullanarak kendini sakinleştir. Mantıklı düşünemiyoruz çünkü atak anlarında. Ben de anksiyete ve panik atak yaşıyorum. İlaçla en azından daha kontrolüyüm. Aslında izzet güllü nün mantığında niye olmadı diye düşünmek yok. Hasta olmadığını bil ve işine gücüne bak diyor. Artık senin durumunu göre 5 ayda olur bir yılda olur düzelme farketmez. Bir de diyor ki ilaç alıp yıllarca içip niye iyileşemedim demiyorsun da bir iki ay telkin yapıp işe yaramadı diyebiliyorsun. Çok doğru diyor. Denemeye değer yani.
Annemde aynen böyleydiArkadaslar sosyal fobim var eşim in yanında da oluyor şimdi birde kaygı eklendı üzerine. Depsreyondayım hiç mutlu değilim eşim in yanında da kaygılar artıyor konuşamıyorum hep aynı şeyi düşünüyorum eşim bırakacak beni iki çocuğum lâ kalacağım sosyal fobim var zaten insanlara yaklaşamiyorum hayat boyu yalnız kalırım aklımı yitirirm çocuklarım perişan olur diye kafayı yiyorum. İlaç başlayacağım. Aklım daki bu kötü senaryo lar geçer mi
Annemde aynen böyleydi
Malatya da. Allah şifa versin hepimize.Kendi durumuma göre doğru telkin ı bulamadım belki de . İzzet güllü nerde keşke terapi alsam ondan
Gayet iyi arada bi öyle olur oda çok nadir. Ama annemin altında yatan sebepler de vardı tabii ki . Tedavi için ya iyi bir doktor ya da iyi bir rukyeci.. size tavsiyemdir . İnternet te de var aslında rukye ayetleri diye onu açın şifa olacağına inanarak dinleyin hatta sizde takip edin okuyun. Kuran şifadırŞimdi nasıl
Malatya da olduğunu biliyorum hastaneleri tek tek aradım bulamadım çalıştığı yeriMalatya da. Allah şifa versin hepimize.
Gayet iyi arada bi öyle olur oda çok nadir. Ama annemin altında yatan sebepler de vardı tabii ki . Tedavi için ya iyi bir doktor ya da iyi bir rukyeci.. size tavsiyemdir . İnternet te de var aslında rukye ayetleri diye onu açın şifa olacağına inanarak dinleyin hatta sizde takip edin okuyun. Kuran şifadırgeçmiş olsun Allah şifa versin
Mail adresini veriyor videolarının altında. İsterseniz oradan sorun nerde çalışıyor diye.Malatya da olduğunu biliyorum hastaneleri tek tek aradım bulamadım çalıştığı yeri
Canim ilaca başlayınca büyük oranda geçecektir sadece ilk firsatta uzmana gitmelisin.beynin korkutuyor seni.senaryo yazıyor sana yaşatıyor seni korkutuyor.bunlsr gercekler değil sadece dusunce....düşünceden korkup panik yaşıyorsun depresyon yaşıyorsun.acil sifalarr diliyorumArkadaslar sosyal fobim var eşim in yanında da oluyor şimdi birde kaygı eklendı üzerine. Depsreyondayım hiç mutlu değilim eşim in yanında da kaygılar artıyor konuşamıyorum hep aynı şeyi düşünüyorum eşim bırakacak beni iki çocuğum lâ kalacağım sosyal fobim var zaten insanlara yaklaşamiyorum hayat boyu yalnız kalırım aklımı yitirirm çocuklarım perişan olur diye kafayı yiyorum. İlaç başlayacağım. Aklım daki bu kötü senaryo lar geçer mi
Bende cok aradım ama bulamadım. Kendisi birebir terapi yerine anlattıklarını dinleyip uygulamaya daha çok önem veriyor gibi geldi bana.Mail adresini veriyor videolarının altında. İsterseniz oradan sorun nerde çalışıyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?