• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKSİYETE BEBEK BAKMAKTAN KORKMA

• Konu Sahibi Konu Sahibi irall
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

irall

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2025
2
0
1
26
MERHABA

ŞUAN OĞLUM 3 AYLIK. İLK 2 AY OĞLUMA KENDİ İSTEĞİMLE TEK BAŞIMA BAKTIM HİÇ BİR PROBLEM YOKTU. BİR GECE OĞLUM HİÇ UYUTMADI VE PANİK ATAĞIM TUTTU NE GECE NE GÜNDÜZ UYUYABİLDİM SÜREKLİ BEYNİM TETİK HALİNDE KALP ÇARPINTIM VARDI. BU SÜREKLİ DEVAM ETTİ. PSİKŞYATRİ RANDAVUSU ALDIM GİTTİM İLAÇ BAŞLADI. BU SEFER İLAÇ UYKUSUZLUK YAPTI 4 GÜN UYUYAMADIM ACİLDE LAÇ VERDİLER YİNE UYAYAMADIM. 5. GECE BAŞKA İLAÇLARLA VERDİLER SIZMIŞIM. BU 1 AYLIK SÜREÇTE KAYINVALİDEM VE ANNEM YANIMDALAR AMA İLAÇLAR İYİ GELMEDİ. BAŞKA İLAÇ BAŞLANDI. ASLA GEÇMEYECEK VE OĞLUMA TEK BAŞIMA BAKAMIYACAĞIM GİBİ GELİYOR VE KORKUYORUM YA HİÇ BAKAMAZSAM KORKUYORUM. YAŞAYAN VAR MI ?

Çok geçmiş olsun benimde 4.5aylik kızım var babada ara ara geliyor.yenmeye çalışıyorum.ilk oğlumu kaybettiğim için sürekli kötü şeyler düşünüyorum.ama iyi olmaya çalışıyorum. Hatta annem sağlık nedeniyle on gün sonra gitmek zorunda kaldı.bakanayacagim için çok ağlamıştım.

MERHABA

ŞUAN OĞLUM 3 AYLIK. İLK 2 AY OĞLUMA KENDİ İSTEĞİMLE TEK BAŞIMA BAKTIM HİÇ BİR PROBLEM YOKTU. BİR GECE OĞLUM HİÇ UYUTMADI VE PANİK ATAĞIM TUTTU NE GECE NE GÜNDÜZ UYUYABİLDİM SÜREKLİ BEYNİM TETİK HALİNDE KALP ÇARPINTIM VARDI. BU SÜREKLİ DEVAM ETTİ. PSİKŞYATRİ RANDAVUSU ALDIM GİTTİM İLAÇ BAŞLADI. BU SEFER İLAÇ UYKUSUZLUK YAPTI 4 GÜN UYUYAMADIM ACİLDE LAÇ VERDİLER YİNE UYAYAMADIM. 5. GECE BAŞKA İLAÇLARLA VERDİLER SIZMIŞIM. BU 1 AYLIK SÜREÇTE KAYINVALİDEM VE ANNEM YANIMDALAR AMA İLAÇLAR İYİ GELMEDİ. BAŞKA İLAÇ BAŞLANDI. ASLA GEÇMEYECEK VE OĞLUMA TEK BAŞIMA BAKAMIYACAĞIM GİBİ GELİYOR VE KORKUYORUM YA HİÇ BAKAMAZSAM KORKUYORUM. YAŞAYAN VAR MI ?
Şöyle düşünün bakmaktan başka bir yolunuz yok. Bu çocuk dünyaya geldi ve bakılacak. Siz elinizden geleni yapacaksınız. Bebeğiniz de kaderiyle geldi dünyaya. Rabbim ne isterse o olur. Sakin olun. Felaket senaryoları kurmayın. Kimse olacak olanın önüne geçemez.

Çok geçmiş olsun benimde 4.5aylik kızım var babada ara ara geliyor.yenmeye çalışıyorum.ilk oğlumu kaybettiğim için sürekli kötü şeyler düşünüyorum.ama iyi olmaya çalışıyorum. Hatta annem sağlık nedeniyle on gün sonra gitmek zorunda kaldı.bakanayacagim için çok ağlamıştım.
Daha önce anksiyete tedavisi gördüm doktor hormonsal olarak tekrarladığını söyledi. Umarım her şey hepimiz içim iyi olur

Etrafınızda size yardımcı olan insanların olması çok güzel bir şey. Çocuğunuza tek başınıza bakacağınız günler gelecek tabi ki. Ama şu an sizin iyileşmeye ihtiyacınız var. Siz iyi ve mutlu olmazsanız çocuğunuza bir faydanız olmaz. Sorunlar üst üste gelir. Hem bence lohusalık dönemi öyle 40 günde bitmiyor. Hormonlar alt üst ediyor insanı. Rutin hayatınıza dönene kadar iyileşmeye odaklanın

Back
X