• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete belirtisi

ayrilikus_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2025
29
0
1
25
Anksiyete belirtisi olarak ne yaşıyorsunuz mesela hastalık korkusu ya da bir yere odaklanınca orayı daha ağır hissetme ya da ağrı artışı hissetme oluyor mu

Anksiyete belirtisi olarak ne yaşıyorsunuz mesela hastalık korkusu ya da bir yere odaklanınca orayı daha ağır hissetme ya da ağrı artışı hissetme oluyor mu
Evet hemde çok ağır, biraz anlatayim:
İlk önce çok kötü 1°'de panik atak geçirmiştim Ocak 16'da sonra çok ani bir ölüm korkusu yaşadım sonra bu kronikleşti haftada 2 panik atak geçirmeye başladım işte hayatın anlamsızlığı işte ne bileyim anneme bir şey olacak bana bir şey olacak işte bu son günüm her an ölecekmişim her an kalp krizi geçirecekmişim gibi falan filan sürekli kendi vücudumu dinliyorum sürekli en ufak arıza o Ağrının beni öldüreceğini düşünüyorum sürekli midem bulanıyor dokuz ayda 20 kg verdim bütün kişisel bakımı falan ihmal ediyorum yataktan kalkamıyorumyemek yemeye bile korkuyorum duşa bile giremiyorum sürekli duşta ölücem gibi 24 saat içinde bir an bile ölümü düşünmediğim veya her an kendime bir şey olacak bana diye düşünmediğim zaman olmuyor bir ay banyo yapmadığımı bilirim yataktan çıkamıyorum şu an bile yataktan çıkamıyorum yemek ve tuvalet harici Daha sonra bu anksiyeteye çevirdi her an bana bir şey olacak işte gün içinde sürekli kaygılı özellikle sabahları kalktığında aşırı kaygılı uyanmak titremeler seyir ler mide bulantısı öğürme mide ağrısı vücudunda gezici ağrılar baş agrilari yani burada saymadığım bir çok belirti oluyordu özellikle göğüs ağrısı ve çarpıntım çok oluyor ve hala ilaç kullanıyorum Prozac 20 mg Ama hala etmedi çok kötüyüm yani

Ayrıca Artık çok yoruldum.Gencecik yaşımda panik bozukluk ve kronik stres(Anksiyete) yaşamak haksızlık. Keşke anlık yaşayıp bitse. Sülük gibi yapıştı. 7.24 üzerimde bu ızdırap. Artık çok yoruldum mücadele edemiyorum Sabah kalktığımda başlıyor:
Mide bulantısı
Göğüs ağrısı
Şiddetli çarpıntı
Uyuşma,karıncalanma(tüm vücutta)
Sıcak basması terleme
Soğuk terleme
Kaslarımın seğirmesi
Her an ölücem korkusu. Şiddetli anksiyete günün 16 saati böyleyim.Bunaldım böyle yaşayamıyorum her an ölücem kalp krizi geçirme korkusu her an kalbime odaklıyım her saniye aklımdan çıkmıyor
9 aydır
Yemek yiyince çarpıntım oluyor. Başım dönüyor açlıktan ama yemessemde midem bulanıyor
Hayattan hiçbir şekilde zevk alamıyorum inanın bu yazdıklarım 9 aydır devede pire artık yataktan bile çıkamıyorum ayağa kalkınca çarpıntım oluyor yatalak oldum çıktım. Duşa bile giremiyorum.yaşayamıyorum ben mücadele edemiyorum geçmiyor. Daha yaşayıpta söylemeyi unuttuğum şeyler vardır kesin.

Ayrıca Artık çok yoruldum.Gencecik yaşımda panik bozukluk ve kronik stres(Anksiyete) yaşamak haksızlık. Keşke anlık yaşayıp bitse. Sülük gibi yapıştı. 7.24 üzerimde bu ızdırap. Artık çok yoruldum mücadele edemiyorum Sabah kalktığımda başlıyor:
Mide bulantısı
Göğüs ağrısı
Şiddetli çarpıntı
Sıcak basması terleme
Soğuk terleme
Kaslarımın seğirmesi
Her an ölücem korkusu. Şiddetli anksiyete günün 16 saati böyleyim.Bunaldım böyle yaşayamıyorum her an ölücem kalp krizi geçirme korkusu her an kalbime odaklıyım her saniye aklımdan çıkmıyor
9 aydır
Yemek yiyince çarpıntım oluyor. Başım dönüyor açlıktan ama yemessemde midem bulanıyor
Hayattan hiçbir şekilde zevk alamıyorum inanın bu yazdıklarım 9 aydır devede pire artık yataktan bile çıkamıyorum ayağa kalkınca çarpıntım oluyor yatalak oldum çıktım. Duşa bile giremiyorum.yaşayamıyorum ben mücadele edemiyorum geçmiyor. Daha yaşayıpta söylemeyi unuttuğum şeyler vardır kesin.
Aynılarını yaşayan biri olarak çok zor şeyler kimse anlayamaz bizi ben aileme bile inandramiyordum Allah'ım dusmanima bile vermesin. 1 yıldır az da olsa iyiydim yemek az yesemde yiyordum ama 1 hafta önce yine arrtti .herkese çok güzel hayat yaşıyor ben surunuyom gibi hissediyorum .1 haftadr ne yesem migdemi bulndriyor az yiyorum sol sırtımda ağı var yine ayaklardan oluyor vallahi bıktım artık 😢

Yalniz değilsiniz, çeşitli seviyelerde anksiyete çağımızın hastalığı. Ve çeşitli şekillerde gösteriyor kendini. Carpintiniz, ağrı ya da uyusmaniz olduğunda ona odaklanmamaya, yavaş yavaş dikkatinizi başka şeye dönüştürmeye çalışın. Cok güzel videolar var youtubeda faydalı olabilir

Mide bulantısı
Göğüs ağrısı
Şiddetli çarpıntı
Sıcak basması terleme
Soğuk terleme
Kaslarımın seğirmesi
9 aydır
Kesinlikle bunların hepsini yapıyor bu illet hastalık

Hergün,yeni bir semptom çıkar birde,eller ayaklar üşür,yanar,çarpıntı hep vardır,bana ne oluyor paniğine girince,daha çok artar hiç geçmez,baş döner....fiziksel olarak yaşattığı o kadar çok semptom var ki,bu semptomlar geçmedikçe ve hep oldukça,anksiyete de hiç geçmiyor ve artıyor tabii ki.AYRILIKUS,ne zaman başladınız ilaç kullanmaya,ilaç kullanımı dışında,psikoterapi alıyor musunuz?

Back
X