- 16 Şubat 2019
- 886
- 255
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Gunaydin kizlar suan hamileyim ve cok kotu kaygi yasiyorum seneler once anksiyete teshisi konulmustu ama o gunden beri hic bu kadar hayatima olumsuzluk olusturmadi ama suan cok kotuyum kan falan verdim sonucunu ogrenmeye korkuyorum acaba bisey cikar mi bebegime bisey olur mu diye Boyle durumlar yasayan varmi nasil atlattiniz lutfen Banada yardimci olun....
Sizin me kadarlik oldu bebeginizBana teşhis konmadı ama kaygı bozukluğum olduğunu düşünüyorum. Sürekli ağladığım sinir krizi geçirdigim dönemler oldu hamileligimin başlarında. Olabildiğince o anlarda kafami dağıtmaya çalışıyorum bebeğimi dusunmeye çalışıyorum
Sizde de mi Boyle belirtiler var hangi ilaci kullaniyorsunuzBen ilaca devam ediyorum yarima dusurdum
Sizin me kadarlik oldu bebeginiz
Allah hayirli dogumlar versin sag Salim dogurun isallah sizdede surekli tedirginlik varmi17 haftalik
Allah hayirli dogumlar versin sag Salim dogurun isallah sizdede surekli tedirginlik varmi
Doktora gittiniz mi isallah iyi olursunuz cok gecmis olsun....Aminn cümlemize. Bende tedirginlik değil hayatımdaki üzüntülerden dolayı depresyon var sanırım
Sizinki cok enterasanBende de işler "doğumdan sonra bebekleri karıştırıp bana yanlış bebek verirler mi" ye kadar gitmiş durumdaaklınıza sokmak gibi olmasın daha ne fantastik hikâyelerim var.. hiç ilaç kullanmadım bugüne kadar. Bazen artıyor bazen hafifliyor
Isallah hayirlisiyla dogurursunuz sag Salim kucaginiza Alin isallah...37.haftadayım az kaldı inşaallah
Amin canim Amin hic sormayin bende ayniyim neler kurguluyorum Allah yardimcimiz olsun...Benimde okb+ankasiyet karışımı birşeyler ilk hamileligim kötü sobuclaninca şimdi neler neler yaziyorumn Allah hepimize şifa versin
Valla insanlara göre kendiniz yapıyormuş uz bu laf beni sinir ediyorAmin canim Amin hic sormayin bende ayniyim neler kurguluyorum Allah yardimcimiz olsun...
Teşekkürler yok bu konu icin gitmedim dusunmemeye çalışıyorumDoktora gittiniz mi isallah iyi olursunuz cok gecmis olsun....
Canim insanlar seni anlamazki herkes nasil isine gelirse oyle davranir....Valla insanlara göre kendiniz yapıyormuş uz bu laf beni sinir ediyor
Dusunmemek lazimda yapamiyorum umarim siz yapabilirsinizTeşekkürler yok bu konu icin gitmedim dusunmemeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?