32 yasindayim 15 yildir anksiyete ve panik atak la ugrasiyorum. 30 yasinda hamile kaldim. Hamile kalmadan 3 ay oncesine kadar ilac kullaniyordum. 3 er aylik 3 tedavim olmustu. İyilestim diye biraktim ilaclari ama ruhsal ve bedensel bizamanda hortluyor hemen.
Hamilelige gelince dr um tedavin bitmeden hamile kalma daha kotu olursun demisti. Cooook sukur Rabbime hamileligimde o kadar sorun yasamama ragmen anksiyete hortlamadi. Gebeligim ikizdi hormonlar yukselince duygusallik dahada cogaliyor ama Allah im o kadar soruna ragmen bebeklerimide benide korudu.
Simdi kuzularim 22 aylik. Bana bebeklerim iyi geldi artik olmuyor diye seviniyordum. Ancak bir komsumun olumuyle yine basladi. Bu arada kan depolarim bosalmis , b 12 vitaminim dusmus bunlar icinde ilac kullaniyorum. Baska anksiyete topiclerindede paylasimlarim var. B 12 de anksiyeteye sebep olabiliyormus, birde uykusuzluk buna zeminmis, ben cok uykusuz kaldim. Ya kotu birseyim varsa diye kahrediyorum kendimi, yemez icmez kusuyorum. Karincalanmalarim oluyor. 3 aydir psikiyatriye gitmedim, keske basta gitseydim. Lustral a basladik 15 gundur. İnsallah iyi gelir ilaclarimda toparlarim kendimi, resmen bunalima girdim. Cocuklarimla bile yeteri kadar ilgilenemiyorum.
Hamilelikten ve bebekten sakin korkmayin bu konuda hic sorunum olmadi. Ki benimki ilerlemis bir durumda. Dr daha onceki tedavilerin 1 yil surseydi tekrarlamayabilirdi dedi. Bebeginiz dogduktan sonra tedbiri elden birakmazsiniz hepsi okadar. Allah gonlunuze gore versin, hepimizede sifa versin.