anksiyete bozukluğu ?

ya cok tatlisiniz..sizi cok cok iyi anliyorum..benim annem hala böyle..baskalarinin anneleri kizlarini cok iyi bildikleri halde hersey ortada oldugu halde kizalrina asla ve asla laf ettirmezler ama benim annem bizim ne varsa döker, susar, benim kizim yapmaz falan demez. annemi degistiremedim evlendim hala öyle..evleneli ne olaylar döndü cevremde ..ama annem beni korumak yerine kimseyle kötü olmamak icin sustu..bana sende sus ugrasmakafan rahat olsun dedi..ben kendimi malesef yalniz hissettim hep cünkü annem arkamda olup beni korumadi. bu nedenle ben kendimi korumak zorunda kaldim ve yalniz basima oldugum icin bazarn sertte konsutum..sonuc söyle cogu insanla görüsmüyorum..iliskimi kestim..cok yakinlarimda var aralarinda..ama ne yapayim ..kimse beni düsünmedi ben neden paralayim kendimi ..bende hayatimdan cikardim..cünkü kimseye ne ahlak dersi verebilirim nede insanlik..hayatima bakiyorum ve insanlarin ne dediklerini önemsemiyorum..
ama hanimefendi sizin demek istediginiz seyleri inanin cok iyi anliyorum sizi cok iyi anliyorum..ben kafami duvara carpa carpa carpa güclü olmayi ögrendim..bunu kendim basardim.kizim icinde cok ugrasacagim..asla ezik büyümeyecek :)

ay ya sizi çok merak ettim yurtdışında oturyor yazıyor profilde nerede oturyorsunuz birde yaşınızı merak ettim ?

inş bende oğlumu bakalım işe başlarsam kreşe vericem orada bu eğitimi vericeklerdir bende tamamlıycam inş iş olurdu bende oğlumda yuvamızda kurtulur:s

sizde çok tatlısınız

kendinizi kimseye ezdirmeyin, hic kimse arkadanizdan ne kadar iyi demez aaa ne kadar salak derler, kalbiniz acisada güclü görünün, sesiniz hep güclü ciksin, düüsncelerini hic belli etmeyin, neseli olun, herseyin altinfa bir anlam aramayin, birinin sizin hakkinizda ne düsündügü hayatinizi etkilemesin, kendizi cok sevin esinizi cok sevin cokcok sevginizi belli edin, cocugunuzada öyle tabiki, sizin gibi insanlardan kimseye zarar gelmez ama insanlatrdan size cok gelir, hickimse sizden ve ailenizden önemli degil , esinize güc verin guven verin , oda size, is görüsmelerinde cok güclü görünün, cok rahat olun, ...
hassas insanlar icin is ortamlari cok zordur,..Allah yardimciniz olsun..ben sizi her zaman dinlerim ..ben hep burdayim..bu ara her an kizim dogabilir sadece :)):

23 yaşındayım istanbuldayım hamile olduğunuza sevndim çok huzurlu günler bekliyor sizi bebek doğduğu zman eve insana büyük mutluluklar getiriyor .
heralde doğum yaklaştı bende geceleri kalkıp oturuyordum allah bir nefeste kurtarsın iyiki yazışmışız sizi tanıdığıma çok memnun oldum

23 yaşındayım istanbuldayım hamile olduğunuza sevndim çok huzurlu günler bekliyor sizi bebek doğduğu zman eve insana büyük mutluluklar getiriyor .
heralde doğum yaklaştı bende geceleri kalkıp oturuyordum allah bir nefeste kurtarsın iyiki yazışmışız sizi tanıdığıma çok memnun oldum

canim yaa cok gencmissiniz:):) kiyamam :):)
37. haftama girdim ben..bekliyoruz her an gelebilir :):) dedigim gibi ben hep burdayim..KK dayim..cok alistim :):) bende cok memnun oldum..ablaniz sayilirim :):)

canim yaa cok gencmissiniz:):) kiyamam :):)
37. haftama girdim ben..bekliyoruz her an gelebilir :):) dedigim gibi ben hep burdayim..KK dayim..cok alistim :):) bende cok memnun oldum..ablaniz sayilirim :):)

evet bu genç yaşta çok fazla sorumluluk aldım olsun insan gençken daha dirayetli oluyor herşey bizim için sorunsuz insan yok allah dermanı olmyan dertler
vermesin zamanla yenicem bu alışkanlık olan üzerime yapışmış korkuları aslında birazda herşey bende bizlerde bitiyor yani bir dert ortağı silip süpürüyor
sorunları bende çok alıştım bu kk ya doğum baya yaklaşmış minik bebeğiniz meleğini görmek için eminim sabırsızlanıyordur allah hayırlı bir doğum nasip etsin
bende kısmetse 2. bebeğimi 35 de düşünüyorum bakalım nasip kısmet almanya yaşıyor olmanıza şaşırdım doğrusu türkiye ye gelmeyi düşünmüyormusunuz?

evet bu genç yaşta çok fazla sorumluluk aldım olsun insan gençken daha dirayetli oluyor herşey bizim için sorunsuz insan yok allah dermanı olmyan dertler
vermesin zamanla yenicem bu alışkanlık olan üzerime yapışmış korkuları aslında birazda herşey bende bizlerde bitiyor yani bir dert ortağı silip süpürüyor
sorunları bende çok alıştım bu kk ya doğum baya yaklaşmış minik bebeğiniz meleğini görmek için eminim sabırsızlanıyordur allah hayırlı bir doğum nasip etsin
bende kısmetse 2. bebeğimi 35 de düşünüyorum bakalım nasip kısmet almanya yaşıyor olmanıza şaşırdım doğrusu türkiye ye gelmeyi düşünmüyormusunuz?

canim ben Turkiyede yasiyordum zaten..evlendim geldim :):) esim icin..esimin varligi ve yanimda olmasi bana güc veriyor:) benim esimde hassas yapiya sahip ve duygusal..bende öyleyim ama ben ona güc veriyorum,.erkeklerin bizde cok ihtiyaci var :) onlar daha zayiflar:1::1::1::1:
bebegimi görmek icin cok sabirsizim evet zira hala inanamiyorum :)
canim yaa kücük evlenmissin....23 yasindayken benim aklim daha havalardaydi..sorumluluk yoktu..evlilikte cok zor..cocugunda varmis..Sagliginiz yerinde olsun..insallah herseyin üstesinden gelirsiniz..önce birer is bulmaniz lazim tabiki..size yardim edecek insanlar yokmu cevrenizde. en azindan esinizin isi olmali ..

canim ben Turkiyede yasiyordum zaten..evlendim geldim :):) esim icin..esimin varligi ve yanimda olmasi bana güc veriyor:) benim esimde hassas yapiya sahip ve duygusal..bende öyleyim ama ben ona güc veriyorum,.erkeklerin bizde cok ihtiyaci var :) onlar daha zayiflar:1::1::1::1:
bebegimi görmek icin cok sabirsizim evet zira hala inanamiyorum :)
canim yaa kücük evlenmissin....23 yasindayken benim aklim daha havalardaydi..sorumluluk yoktu..evlilikte cok zor..cocugunda varmis..Sagliginiz yerinde olsun..insallah herseyin üstesinden gelirsiniz..önce birer is bulmaniz lazim tabiki..size yardim edecek insanlar yokmu cevrenizde. en azindan esinizin isi olmali ..

var var da yani gazeteler netten iş ilanları varda beyefendi kendi işinin patronuyken başkasının emirinn altında çalışmak zoruma gidiyor diye evde oturuyor
sen yaparsın diyorum gaz veriyorum ama nafile bakalım yarın gidicek sözde biryere inş olumlu olurda ödemede falanda sözüne sadık olurlarda olur.
bende buldum bi yer bakalım pazartesi bekliyorum büyük bi umutla bebeğim 1 yaşında endişelerim var bensiz ne yapar ne eder die inş oda hallolur da herşey artık düzene girer yoksa ağır depresyon geçirebilirim . ikimizde işsiz kalırsak:S

Bana da 3 yıl önce anksiyete teshisi kondu ama daha öncesinden yasıyordum bu hastalıgı bir takım ilaclar verildi ama kullanamadım cok agır geldi cünkü. Kendi kendime bas etmeye calısıyorum..

var var da yani gazeteler netten iş ilanları varda beyefendi kendi işinin patronuyken başkasının emirinn altında çalışmak zoruma gidiyor diye evde oturuyor
sen yaparsın diyorum gaz veriyorum ama nafile bakalım yarın gidicek sözde biryere inş olumlu olurda ödemede falanda sözüne sadık olurlarda olur.
bende buldum bi yer bakalım pazartesi bekliyorum büyük bi umutla bebeğim 1 yaşında endişelerim var bensiz ne yapar ne eder die inş oda hallolur da herşey artık düzene girer yoksa ağır depresyon geçirebilirim . ikimizde işsiz kalırsak:S

insallah saglam birer is bulursunuz ikinizde.. o zaman baya rahatlarsiniz:) Allah yardimciniz olsun..Istanbu buyuk is imkani daha fazla..Sans sizinle olsun:) :nazar::nazar::nazar::nazar: guzel haberler duyalim :64::64::64::64:

Bana da 3 yıl önce anksiyete teshisi kondu ama daha öncesinden yasıyordum bu hastalıgı bir takım ilaclar verildi ama kullanamadım cok agır geldi cünkü. Kendi kendime bas etmeye calısıyorum..

benim kayınvalide doktora gitmiş doktorda ona ilaç vermiş depresyon ilacı bu tabi oda oğullarına diyor ki bu ilaçtan için mutluluk ilacı bu çok iyi ben kullanıyorum hiç ağlamıyorum diyor birde unutmama ilacı var ilaçları kendi öyle güzel isim veriyor ki gülmekten kendimi alamıyorum ama içimden :D
torunu ergenlik döneminde ona vermiş oda kız arkadaşından ayrılmş mutsuzmuş içmiş ilacı ağır gelmiş kusmuş tutturmuş annesi babaanemin mutluluk ilacından al bana die yengem kadın başıma bela oldu die sızlanıyordu çok güldüm bu olaya :D çocuk fellik fellik mutluluk ilacı arıyormuş yengemde ağrı kesici leri
mutluluk ilacı diye yuttursam mı diyordu:D

insallah saglam birer is bulursunuz ikinizde.. o zaman baya rahatlarsiniz:) Allah yardimciniz olsun..Istanbu buyuk is imkani daha fazla..Sans sizinle olsun:) :nazar::nazar::nazar::nazar: guzel haberler duyalim :64::64::64::64:

ay evet siz hamilesiniz hamişlerin duası çok çabuk kabul olur sizden birer dua rica edicez:D
allah yardım dileyen bütün kullarının dualarını kabul etsinnn bizide içinden ayırmasın (babam hep böyle dua eder)
almanyaya alıştınız mı orada insanlar çok ketun oluyormuş

ay evet siz hamilesiniz hamişlerin duası çok çabuk kabul olur sizden birer dua rica edicez:D
allah yardım dileyen bütün kullarının dualarını kabul etsinnn bizide içinden ayırmasın (babam hep böyle dua eder)
almanyaya alıştınız mı orada insanlar çok ketun oluyormuş

canim alistim ben Almanyaya daha önce dil egitimi almistim..aliskin oldugum bir ülke yani..insanlarda ayni Turkiyedeki gibi iyide var kötüde..ben insanlari sadece iyi kalpli ve kötü kalpli diye ayiririm:) guzel cirkin zengin fakir bilmem:)))
ben dua ederim sizin icin ve inanirimda:) bol sanslar diliyorum ..iyi geceler diliyorum :):) Allaha emanet olun..:64::64::64:

Back
X