- Konu Sahibi yldzmuhasebe
ya cok tatlisiniz..sizi cok cok iyi anliyorum..benim annem hala böyle..baskalarinin anneleri kizlarini cok iyi bildikleri halde hersey ortada oldugu halde kizalrina asla ve asla laf ettirmezler ama benim annem bizim ne varsa döker, susar, benim kizim yapmaz falan demez. annemi degistiremedim evlendim hala öyle..evleneli ne olaylar döndü cevremde ..ama annem beni korumak yerine kimseyle kötü olmamak icin sustu..bana sende sus ugrasmakafan rahat olsun dedi..ben kendimi malesef yalniz hissettim hep cünkü annem arkamda olup beni korumadi. bu nedenle ben kendimi korumak zorunda kaldim ve yalniz basima oldugum icin bazarn sertte konsutum..sonuc söyle cogu insanla görüsmüyorum..iliskimi kestim..cok yakinlarimda var aralarinda..ama ne yapayim ..kimse beni düsünmedi ben neden paralayim kendimi ..bende hayatimdan cikardim..cünkü kimseye ne ahlak dersi verebilirim nede insanlik..hayatima bakiyorum ve insanlarin ne dediklerini önemsemiyorum..
ama hanimefendi sizin demek istediginiz seyleri inanin cok iyi anliyorum sizi cok iyi anliyorum..ben kafami duvara carpa carpa carpa güclü olmayi ögrendim..bunu kendim basardim.kizim icinde cok ugrasacagim..asla ezik büyümeyecek :)
ay ya sizi çok merak ettim yurtdışında oturyor yazıyor profilde nerede oturyorsunuz birde yaşınızı merak ettim ?