- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi IrResistibLe_
Neden?Ben hic iyi değilim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden?Ben hic iyi değilim
baş edemiyorsunuz sorunlarınıla tabiki ilaç kullanın.bazı ilaçlar aldırıyor evet ama bu ilaçları bilmiyorum.alsanız dahi tedavi bitiminde verirsiniz zaten.Selamlar 1,5 ay önce bu tanı kondu ve ilac verildi ama ben kullanmadim çünkü kilo almaktan korkuyorum ilaçsız gecermi ?
Ve bu tür hastalık icin yazilan ilaclar kilo aldırıyor mu ?
Bu iki ilaci kullanan var mi
Sayfren 5 mg
Misol 50 mg
Sürekli kalbim sıkışıyor nefes alamiyorumNeden?
İlaçları hala kullanmıyomusunuzSürekli kalbim sıkışıyor nefes alamiyorum
Kullaniyorumİlaçları hala kullanmıyomusunuz
Ben ilaclara basladigimda 73 kiloydum simdi 81 kilo oldum ilaclarin faydası da olmadi dr sevemedim ama ozele de gidemiyorumbu ilaçlar benimkilerin yanında leblebi ve 48 kiloyum.
inşallahSevgiliIrResistibLe_ sanırım terapi alma şansınız yok, size bir kitap önereyim onu okuyun olur mu. Dr David Burns-İyi hissetmek. Birçok psikolog danışanlarına bu kitabı okumalarını önerir. Bu kitabı şöyle açık bir zihinle ve sindirerek okuyun, içindeki uygulamaları yapın. İlacınız bu kadar kilo aldırıyorsa başka bir ilaca da geçiş yapabilirsiniz. Aynı tedaviyi sağlayan bir sürü ilaç var, hastalar bir süre kullanırlar ilaçlarını ve memnun olmazlarsa değiştirirler. Siz de ilacınızı değiştirin, bu kitabı da alın ve yürüyüşü de ekleyerek yeniden bir başlangıç yapın. Böyle pes etmeyin umutsuz olmayın, iyileşen o kadar çok insan var ki inanın.
inşallah
çok kötüyüm ailem çok yalnız bıraktı beni çok bir insana ve yardıma ihtiyacım var ama kimsem yokmuş anladımŞuan yılgın ve kötü hissettiğinizi görebiliyorum mesajlarınızdan. Bazen ılık güzel bir duş, umut veren bir film insanın modunu çok değiştirir, iyi hissettirir. Deneyin lütfen..
çok kötüyüm ailem çok yalnız bıraktı beni çok bir insana ve yardıma ihtiyacım var ama kimsem yokmuş anladım
konuştum konuyu değiştirdiler ve beni suçladılarAnlıyorum yalnız bırakılmış hissi daha da kötüleştirmiş sizi. Onlarla konuştunuz mu bu durumunuz hakkında, açıkça bir yardım talep ettiniz mi?
konuştum konuyu değiştirdiler ve beni suçladılar
haklısınızNe konuda suçluyorlar sizi? Bir de şunu söylemek isterim size bu tip depresyon,anksiyete gibi psikolojik rahatsızlıklar konusunda insanlar çok bilinçsiz ve bu tarz şeyleri şımarıklık olarak görebiliyorlar. Eğer bu tarz bir yaklaşımları varsa lütfen üstünde durmayın, ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz. Kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilsiniz. Sadece kendinizi ayağa kaldırmanız gerekiyor.