Ablalarım tavsiyelerinize ve önerilerinize ihtiyacım varben liseye gidiyorum liseye geçtiğim ilk dönemlerde sıkıntım yoktu ama zaman geçtikçe insanlar beni tanıdıkça mide bulantılarım,kalp çarpıntılarım,kusma hissi gibi şeyler hissetmeye başladım yaşadığım bazı olaylar yüzünden ve okuduğum okul da çevre de herkes herkesi bilir ama bazıları daha çok göze batar ve ben bu göze batmayı kaldıramıyorum zorbalık ya da dışlanma gibi sorunlarım yok sadece acaba şu an ne düşünüyorlardır böyle yapmasamıydım yarın ne giysem nasıl oldum yarın kimle takılıcam gibi gibi şeyler okulda çok arkadaşım yok çünkü çok arkadaşım olsun istememiştim okuldaki insanları tanırım bilirim ama yakın olduğum sadece üç arkadaşım var okulun başından beri arkadaşız şöyle bir sıkıntım var ki biri okul değiştirdi öbürü taşındı yani bilmiyorum mide bulantılarım geçmiyor aşırı bir kalp çarpıntısı yaşıyorum aşırı stresliyim okulun açılması düşüncesi beni çok strese sokuyor dersler açısından da sıkıntım yok derslerim iyi hocalar da aram iyi ama kendi düşüncelerim yüzünden beter oluyorum bunlar ilk olduğu zamanlar sabah uyandığımda bile kalp çarpıntısı yaşıyordum aşırı bir şekilde zamanla sabahları olmayı bıraktı ama geceleri kalbim çok hızlı çarpıyor mide bulantısı olduğunda bazen mide bulantısı hapı içiyorum o biraz iyi geliyor çok da hap içmek istemiyorum ama ihtiyacım varmış gibi hissediyorum yani bu stresten nasıl kurtulabilirim ya da bunu kabullenip bu stresle yaşaya bilir miyim