Anksiyete geçiriyor olabilirmiyim

selinn1

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2025
176
-13
11
22
Kızlar merhabalar ben 1,5 aydır yemek yiyemiyorum kendimi zorluyorum yemek için nefes darlığı gibi bişey yaşıyorum sürekli nefesim daralıyor kaygılarım çok fazla ve hep karamsar düşünüyorum bütün olasılıklara karşı artık günlük aktivitelerimi yapamaz oldum ve hiç bişeyden tad alamıyorum bu yaşadığım anksiyete olabilir mi sizce

Anksiyete veya değil bi rahatsızlığın olduğu kesin. Doktora gitmedin mi

Anksiyete veya değil bi rahatsızlığın olduğu kesin. Doktora gitmedin mi
Acile gittim yemek yiyemediğim için tansiyon değerler vs çok düşük çıktı serum taktılar şimdide dahiliyiden randevu aldım bikac güne gidicem ama psikologa gitmeyi düşünüyorum

Merhaba, ben de aynı şekilde kaygılar yüzünden anksiyete geçirmiştim. Terapi çok iyi bir fikir ama aynı zamanda yoga ve özellikle nefes çalışmaları çok iyi geliyor. Hiç denediniz mi? Ben anksiyetemi bu şekilde yendim.

Gidip psikologla görüşmeyi düşünüyorum ilaçsız anlatsam belki rahatlatır beni gelecek kaygım okadar yoğunki anı yaşayamıyorum

Birde tek seans yetersiz kalır dimi ücretleri cok yüksek psikaytriyemş gitsem

Acile gittim yemek yiyemediğim için tansiyon değerler vs çok düşük çıktı serum taktılar şimdide dahiliyiden randevu aldım bikac güne gidicem ama psikologa gitmeyi düşünüyorum
Öncelikle vitamin ilaçlarını düzenli kullanın. Vitamin eksikliği ruh halini çok etkiliyor depresyon ve anksiyeteye sebep olabiliyor. Psikolojik destek almayı da ihmal etmeyin çok geçmiş olsun.

Öncelikle vitamin ilaçlarını düzenli kullanın. Vitamin eksikliği ruh halini çok etkiliyor depresyon ve anksiyeteye sebep olabiliyor. Psikolojik destek almayı da ihmal etmeyin çok geçmiş olsun.
Zaten yeme bozukluğu da var şuan ama gelecek kaygısından ötürü yeme bozukluğu oluştu

Geçmiş olsun kaç kilosunuz.anksiyeten dolayı büyük ihtimalle.ama demir eksikliğide yapabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…