Anksiyete m yukseldi enerjim bitti :( arabamin soyledikleri ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahtan başka hiç kimse bilemez , tedbir bizlerden olacak ki tevekkülü Allahtan bekleyeceğiz kendinizi çok kaptırmanız olumsuzlukları üstünüze çeker .. varsa zaten yaşayacağız ama yaşayacağız öleceğiz diye beklemek çok saçma geliyor bana açıkçası korkunuzu anlıyorum ama strest size bir fayda sağlamazken sağlığınız bozulur her şeyin başı psikoloji var sayalım korona oldunuz Allah korusun bu sefer bu psikolojiyle atlatamazsınız lütfen gönlünüzü ferah tutun 🙏🏻

Tesekkur ederim. Duzeltemedimde denedim yaziyi duzeltmeyi. Ben gercekren endiseden korkudan agladim. Insanlar arabanin akraba oldugunu bile bile dalga geciyor. Bide banlicaklarmis

Sıkma canını. Kıtlık filan da olmayacak ve kıtlık olacak en son ülke TÜRKİYE. İçini ferah tut. Kulak asma akrabalara.

AKRABA AKRABA AKRABA. ARKADASLAR ARABA YAZISINI DUZELTEMEDIM. ONUN AKRABA OLDUGUNU ANLICAK KADAR AKILLI OLDUGUNUZU DUSUNUYORUM

Tamam arabanız değil de akrabanız söylemiş olsun.

Akrabanıza vahiy mi gelmiş?

Ya da istatistik profesörü de dünyadaki salgınların ardından görülen kıtlıkları kıyaslayarak böyle bir çıkarımda mı bulundu?

Forumdakilerin aklını sorgulayacağınıza biraz sağduyulu davranmayı deneyebilirsiniz mesela.

Tonlarca makarna fabrikaları var yinede aç kalmayız merak etme koronayla kıtlığın ne alakası var ki? O akrabaların teorisine göre ülkenin yarısıda ölüyodur o mantıkla yiyecekte tükenmez sen merak etme. Allahın istemediği sözler bunlar. Dua edeceksin bol bol ve kimseyi dinlemeyeceksin haber izlemeyeceksin hiçbirşey okumayacaksın üzülüyorum ya panik ataktan gidecek insanlar

Koronadan sonra aclik kitlik olacakmis hersey daha kotu olacakmis . Yemende irakta olen cocuklarin ac kalanlarin hesabini Allah soruyormus. Dua edin cocuklarimizin bi lokma ekmege muhtac old gunleri gormeyelim cunku cok yakin mis o gunler.
Aha işte psikoloji böyle böyle bozuluyor.. Psikoloji bozulması dediğin ne ki; bir avuç bilgi birikiminin beyni kemirmesi sonucu ortaya çıkan semptomlar.

Kusura bakmayin bu koronadan bi haller oldu. Gercekten arabam anladim. Benimde kopegim konuşuyor mesela bende cevap veriyorum
Hayirlisiyla kafayi yemeden atlataydik şu karantinayi.

Neyse konunuza gelince agzi olan biseyler soyluyor ve gercekten bende kafama cok takiyorum. En iyisi duymamak yasayarak gorecegiz. Kulaginizi tikamak eminim zor ama bu konudan bahsetmemelerini rica edin 😔
Malesef herkes felaket tellaliiii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X