Anksiyete m yukseldi enerjim bitti :( arabamin soyledikleri ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koronadan sonra aclik kitlik olacakmis hersey daha kotu olacakmis . Yemende irakta olen cocuklarin ac kalanlarin hesabini Allah soruyormus. Dua edin cocuklarimizin bi lokma ekmege muhtac old gunleri gormeyelim cunku cok yakin mis o gunler.
Akrabanız sanırım o...
Geleceği Allah bilir akrabanız değil.
Mış miş ler ile hayatınıza yön vermeyin.
Oturun dua edin bence size gelecekten haber veren (!) Allahcilik oynayan bu akrabanız sizden uzak dursun

Akrabanizin konu uzerinde yorum yapacak mesleki yeterliligi var midir, uzmanligi nedir, hangi analizler ve istatiksel cikarimlar sonucu bu yorumu yapmistir, etki faktoru yuksek alanda taninir bir dergide yayin cikarmis midir? Bunlarin cevabina gore dediklerini ciddiye alip almamaya karar verebiliriz.

Akrabanizin konu uzerinde yorum yapacak mesleki yeterliligi var midir, uzmanligi nedir, hangi analizler ve istatiksel cikarimlar sonucu bu yorumu yapmistir, etki faktoru yuksek alanda taninir bir dergide yayin cikarmis midir? Bunlarin cevabina gore dediklerini ciddiye alip almamaya karar verebiliriz.
Uzman bile olsa gelecegi hic kimse bilemez. Kendi fikrini soylemis sadece. Konu sahibi olumlu dusunelim.

Uzman bile olsa gelecegi hic kimse bilemez. Kendi fikrini soylemis sadece. Konu sahibi olumlu dusunelim.

Konuda uzman olan kisiler zaten kesin boyle olacak demez, yaptiklari analizler sonucunda olasi bir yuzde verir, sebeplerini ve sonuclarini siralar. Bilim boyle bir sey :)

Ben yapay zeka ile kisisellestirmis kanser ilaci uretme uzerine calisiyorum, her kisiye uygun ilaci buldugumda tedaviye cevap verme olasiligi sudur derim. Bu benim gelecegi bilmem ile alakali degil, konuda uzman olmam ve bilimsel verilere dayali gerceklerle olasiligi sunabilmem ile alakali bir durum.

Akrabanız,totosu gibi, çok güvenilir bir kaynaktan almış sanırım haberleri.
Ben çok bilmem ama Böyle kendince çıkarımlar yapıp ilahi güce dayanarak söylemek de günah değil mi ya? Irak'ta Yemen'de çocukların hesabı sorulacak-kitlik olacak falan. Ne kadar saçma düşünceler.
Afrika'da yıllardır kıtlık var. Bunun sebebini neye youyorlar mesela?
Ha şahsi fikrim bence kıtlık da kapıda seller yangınlar da. Çünkü insanoglu olarak s.ctik batırdık güzel dünyanın icine
images (4).webp

Baksanıza su rezalete!! Bu sadece yuz yılda aynı yerde çekilmiş buzul. Tabii artık buzul değil,erimiş!
Fabrikaların bu kadar çok olması, tam filtrelenememesi...
Herşeyi geçtim lütfen mutfağa gidin bir bakın. Ne kadar plastiğiniz var. Çocuğunuz bir senede kaç kiloluk geri dönüştürülemeyen plastik uretti_bezler vs..
Haftada kaç kere yikaniyorsunuz? Ne kadar su harcıyorsunuz? Her akşam bulaşık makinası çalıştırır misiniz?? Çamaşır suyu gibi kimyasallar kullanır mısınız? Lavabonuz tikandiginda lavaboaç döküp açar mısınız???
Sağa sola başka ülkelerin yaptıklarına suç bulup milleti günah keçisi yapmadan önce herkes kendine baksa, dünya icin-surdurulebilir küçük birkaç adım atsa...

AKRABA AKRABA AKRABA. ARKADASLAR ARABA YAZISINI DUZELTEMEDIM. ONUN AKRABA OLDUGUNU ANLICAK KADAR AKILLI OLDUGUNUZU DUSUNUYORUM

Akrabanızın söylediği bu safsataya inanmayacak kadar akıllı olduğumuzu da düşünseydiniz keşke

Ha bu arada, siz de az akıllı olun. Saçma sapan şeylere inanmayın.

Herkese göre virüsün anlamı farklı
Bana göre dünyayı daha iyi bir yere getırmek için
Başkasına göre mutasyonlar sonucuyla ortaya çıkan normal bir virüs
Başkalarına göre de Allahın hesap sorma biçimi

ama inandıgınız Allahın nedense dunyayı daha iyi bir yer olmasını istedıgı için yaptığını düşünmüyorsunuz
Dsö açıkladı hava kirliliği azalmış mesela

insanları kontrol eden şey neden korku?
Neden iyi bir şey yepacagını dusunmek zor
Korkmayın sevin bana çok ilginç geliyor bu

Allahla yakın ilişki içinde olan akrabanızı çok merak edıyorum
Neden Allah akrabınıza bunları desin ki?
Çok saçma akrabanızın sosyal medyadaki duyumları size söyledıgını bilecek kadar akıllısınızdır umarım

çünkü bu bu

Koronadan sonra aclik kitlik olacakmis hersey daha kotu olacakmis . Yemende irakta olen cocuklarin ac kalanlarin hesabini Allah soruyormus. Dua edin cocuklarimizin bi lokma ekmege muhtac old gunleri gormeyelim cunku cok yakin mis o gunler.
Akraba kim, Rothschild ailesinden mi?
Ya da Cia’den özel bilgiler falan mı alıyor?
Ya da kayıp Mesih kendisi de yaradandan vahiy mi geliyor kendisine?

Salgın sebebiyle hepimizin morali bozuk, panik içindeyiz ama korkularımızı daha fazla tetikleyecek şeyler yazmasak, sizin gibi anksiyetesi olan, kendisi, çocukları, sevdikleri için endişelenen çok insan var ve bu tip konuları okudukça daha çok endişeleniyorlar.

Salgın bitecek daha çoook güzel günler göreceğiz hem daha Saylonlular gelmedi, Obi Wan Kenobi'yle Luke Skywalker gelmedi, Jedi'ler yok, Luke jeday kılıcıyla savaşmadı, daha ortada Transformers'lar yok, herkes evine robot yardımcı almadı, ohoooo bir salgınla felaket geldi dersek yanmışız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X