Anksiyete meme ağrısı yapıyormuş

Mutlusirin777

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2023
290
242
33
29
Kızlar selam dün meme ağrısıyla ilgili konu acmıstım. Bugün doktora gittim ultrason çekildi cok şükür hiç bir şey cıkmadı. Doktorum psikolojik olabileceğini söyledi. Psikiyatrime gidip bu konuyu paylaştım. Stresten ve anksiyeteden kaynaklı gerilen kaslarımız meme ağrısına sebep olabiliyormus. Bu durumu yaşayan varsa belki bunu okuyup rahatlayabilir diye düşündüm . Doktor birşey yok dediyse ağrıyı düşünmeyi ve kendinizi muayene etmeyi bırakın. Ağrı kesici kas gevşetici ilaçlar alıp günlük hayatınıza devam edebilirsiniz.

Çok şükür canım hadi gözün aydın kafan rahat etmiştir

Yemin ederim bu konuyla ilgili konu açtım ve yazınızı gördüm. 1 aydır koltukaltında ağrım var. Gittim genel cerraha meme usg çektirdim sorun yok dedi fizik bölümüne gittim bişey yok dedi ben hala hadi vardı da göremediyse diye kendimi ikna edemiyorum delircem ağrım geçmiyor.

Ben gittim psikiyatriste. Iyi bir psikiyatrmis. Bir ilaç yazdı, ama biliyor musunuz bence bilişsel terapi deneyin önce bu ilacı almadan dedi. Hemen o gün terapist buldum. Nefes egzersizi çok iyi geldi. Insan kendini gevşetme tekniklerini biraz deneyimleyerek de öğreniyor. Hiç ilaç almadım. Ağrılar geçti. Biliyorum kendimi kassam çok üzülsem yine geri gelicek ama o kuyuya düşmemeye çalışıyorum artık.

Merhaba yeni gördüm yorumunuzu. Valla benimde bisey cıkmadı bi süre daha ağrı devam etti her defasında doktor bisey yok dedi diye kendimi telkin ettim unuttum gitti artık ağrımıypr. Tamamen kafada bitirmek gerekiyor yoksa düsündükce ağrı oluyor

Merhaba evet bunu bende duymuştum hatta Allah korusun meme kanseri sebebiyeti stresler olabiliyormuş bende bunu duydum hatta ablamın görümcesi emzirmeyen kadın stresten süt kanalları tıkanmış ve enfeksiyona çevirmiş kadın 1 ay tedavi gördü göğsünden patlamış göğsünün üst kısmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…