Ben ilk panik atağı mı depremden sonra yaşadım kaç kez kardiyoloji acil göğüs hastalıkları EKG akciğer filmleri sayısız çektirdim bişey çıkmadı ama bunu kendime anlatamıyordum ilaç 2 ay kullandım bıraktım pek işe yaramadı antidepresanlar. Neyse hamile kaldım hamilelik boyunca hiç ataklarım olmadı ama doğumdan sonra resmen en dibe indim her gün bir yerim ağrıyor kolum sırtım boynum göğüsüm nefes alamama hissi baya çektim bir iki ay düzelir gibi oldum şimdi de tekrarlıyor arada ataklarım geliyor yenmeye çalışıyorum olmayınca yine acile koşuyorum ve az önce tekrar atak geldi böyle içimde deprem hissi gibi bi his oluyor baş dönmesi yapıyor gibi ama başım dönmüyor nefesimi etkiliyor direk afedersiniz lavabo ihtiyacı oluyor bende ve sürekli başka şekilde geliyor her zaman aynı olmuyor ataklar farklı ağrılar farklı hissiyatla geliyor başa nasıl çıkacağım bilmiyorum boynumda 3 tane fıtık var o mu etkiliyor beni onu da anlamadım hepimize rabbim yardım etsin bu hastalığı bilmeyen basit sanıyor ama içimizde neler kopuyor ..