anksiyete panik atak bacaklarda ağrı yapar mı

Kleopatra11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
1.087
149
43
Merhaba kızlar. 4-5 gündür mide bulantısını atlattıktan sonra Bugün oğlumu uyuturken aniden böyle bir göğsü ağrısı kol ağrısı sırt ağrısı başladı sonra çarpıntı başladı vesaire değişik bir heyecan hissi herhalde dedim panik atak geliyor gelsin problem değil alıştık sonrasında 2 saat boyunca ara ara çarpıntım oldu sonrasında bacaklarımda ağrı göğsümde bir huzursuzluk böyle ayakta duramıyorum tansiyonumu ölçtüm 9'a 5 çıktı Tuzla ayran falan işte şu anda uzanıyorum ama bacaklarım ağrıyor hala kötü bir şey olacakmış hissi geliyor falan filan sizin de bacaklarınız ağrıyor mu

Bizim bu halimiz ne olacak aynı şeyler bana da bugün oldu ama benim sadece sol tarafımda aşırı gerginlik sol göğsümün ucundan başlayarak koluma sol bacagima kalçama kadar iniyor sonra böyle hamlamışım gibi kolumu bacağımı girdiğimde bir acı boğazımda düğümleme her an bayılacakmışım devrilecekmişim korkusu ve panik atak
Bir de adet olmama son altı gün kaldı genelde bu tarz şikayetler hep adet öncesi başıma geliyor
İnanın ben de bilemiyorum tek bildiğim tükendiğim yorulduğum bazen ümitlerimi bile kaybettiğim ama yine de Allah’a sığınıyorum iyi düşünmeye iyi şeylere niyet etmeye çalışıyorum

Canım benim aynı şeyleri yaşıyoruz sanki kendimi okudum kalçam hariç her yerim ağrıyo resmen bacaklarım tutmuyor bayılacam resmen

Canım benim aynı şeyleri yaşıyoruz sanki kendimi okudum kalçam hariç her yerim ağrıyo resmen bacaklarım tutmuyor bayılacam resmen
Anlıyorum ki sizi bunu ben her zaman yaşamıyorum 2.03 aydır yoktu geçenlerde yine çok stres yükledim kendime eşimle aram bozuldu evin işleri problemler çocuklar bir tükenmişlik sendromuna girdim yine sonrasında bu atak geri geldi bir de benim hep adet dönemi öncesi bu gibi şikayetlerİm hat safaya ulaşır şu anda da böyle bir durum içerisindeyim
Zaten bu meme ucu ağrım hep adet dönemi öncesi başlar ama yayılan türden bir ağrı yanmak karıncalanma vs ws
Bazen titreme de vuruyor bana mesela şu anda çok garip ama sol kulak mememde bir yanma var sanki oraya pulbiber dökülmüş gibi ve sonra başka yerlere sıçrıyor kendimi dinledikçe daha çok şikayetlerim azıyor dinlemesemde varlar kısaca ne yapacağımı bilmiyorum bu da insana korku veriyor acaba kötü bir şey mi var ya da kötü bir şey olacakmış hissine kapılıyorum Evli olduğum için eşimi bu durumu anlatmak da bazen çok zor oluyor bazen sadece bahaneler ürettiğimi düşünüyor inanın eşimle bile aram bu yüzden çok bozuk bazen onun iyiliği için bile boşanmayı düşünüyorum çünkü böyle hayat geçmiyor benim için de onun için de çok zor bir süreç iyileşemiyorum tam iyi olacakken tekrar kötü oluyorum

Ben de seni çok iyi anlıyorum ben de evliyim çocuk eşim asker geceleri sürekli yalnızım sürekli onu tartışıyorum beni anlamadığı için ama gerçekten beni anlamıyor

Ben de seni çok iyi anlıyorum ben de evliyim çocuk eşim asker geceleri sürekli yalnızım sürekli onu tartışıyorum beni anlamadığı için ama gerçekten beni anlamıyor
Asker geceleri derken eşin askeriyede mi görev yapıyor çocuğun kaç yaşında sen kaç yaşındasın
Ayrıca nerede yaşıyorsun
Çok mu soru sordum acaba

Bu arada boynumda fitik veya düzleşme var mı ben fıtığı kireçlenme skolyoz gibi rahatsızlıkları var mı bir başka soru daha sorayım sana sırt boyun ve omuzların çok mu gergin kasların çok mu sert duruş bozukluğun var mı bunların hepsi bu gibi şikayetlere neden olabiliyor ben içindeyim yıllardır yaşıyorum Fibromiyalji de olabilir depresif ağrılar da olabilir tükenmişlik sendromu da olabilir Her şeyi biz kadınlar için Maalesef

Merhaba ben panik atak/anksiyete için senelerce tedavi gördüm.
Faydasını da görmüştüm.
3 aydır bacaklarım özellikle hiç kesilmeden ağrıyor hiç durmadı ne gece ne gündüz. Sonra bel sırt falan derken bütün vücudum ağrımaya başladı. 3 aydır hiç dinmedi. Kan testleri, mr lar, röntgenler her şeyi çekildim hepsi temiz. En son doktor Fibromiyalji teşhisi koydu.
Bu da anksiyete ile çok ilişkisi olan bir rahatsızlık maalesef.

Evet canım çünkü dışarıya çıktım kafam biraz başka şeylere yönelince geçti ağrılarım

Asker geceleri derken eşin askeriyede mi görev yapıyor çocuğun kaç yaşında sen kaç yaşındasın
Ayrıca nerede yaşıyorsun
Çok mu soru sordum acaba
Canım şu anda Sakarya'da yaşıyorum Van'dan tayin olduk geçen sene ben 26 yaşına geleceğim 12 Mayıs'ta oğlum 28 aylık

Evde atlatmanız maalesef imkansız.
Dışarıya çıkmanız şart özellikle yürüyüş en etkili yöntem
Çok haklısınız ama o kadar halsiz ve enerjisizim ki
Evde pilates yapıyorum balkonda oturuyorum ama dediğini gibi yürüyüş çok önemli yürüdüğüm zamanlar çok daha iyi hissediyorum
Sizin panik atağa bağlı ne gibi bedensel şikayetleriniz vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…