anksiyete panik atak bacaklarda ağrı yapar mı

Çok haklısınız ama o kadar halsiz ve enerjisizim ki
Evde pilates yapıyorum balkonda oturuyorum ama dediğini gibi yürüyüş çok önemli yürüdüğüm zamanlar çok daha iyi hissediyorum
Sizin panik atağa bağlı ne gibi bedensel şikayetleriniz vardı
Bel, bacak, sırt , omuz yani komple bedensel ağrı

Bizim bu halimiz ne olacak aynı şeyler bana da bugün oldu ama benim sadece sol tarafımda aşırı gerginlik sol göğsümün ucundan başlayarak koluma sol bacagima kalçama kadar iniyor sonra böyle hamlamışım gibi kolumu bacağımı girdiğimde bir acı boğazımda düğümleme her an bayılacakmışım devrilecekmişim korkusu ve panik atak
Bir de adet olmama son altı gün kaldı genelde bu tarz şikayetler hep adet öncesi başıma geliyor
İnanın ben de bilemiyorum tek bildiğim tükendiğim yorulduğum bazen ümitlerimi bile kaybettiğim ama yine de Allah’a sığınıyorum iyi düşünmeye iyi şeylere niyet etmeye çalışıyorum
Kesinlikle doğru adet olacağım bende ağrılar tavan yaptı ve takıntı da çok fazla oluyor

Bel, bacak, sırt , omuz yani komple bedensel ağrı
Merhaba ben panik atak/anksiyete için senelerce tedavi gördüm.
Faydasını da görmüştüm.
3 aydır bacaklarım özellikle hiç kesilmeden ağrıyor hiç durmadı ne gece ne gündüz. Sonra bel sırt falan derken bütün vücudum ağrımaya başladı. 3 aydır hiç dinmedi. Kan testleri, mr lar, röntgenler her şeyi çekildim hepsi temiz. En son doktor Fibromiyalji teşhisi koydu.
Bu da anksiyete ile çok ilişkisi olan bir rahatsızlık maalesef.

Merhaba ben panik atak/anksiyete için senelerce tedavi gördüm.
Faydasını da görmüştüm.
3 aydır bacaklarım özellikle hiç kesilmeden ağrıyor hiç durmadı ne gece ne gündüz. Sonra bel sırt falan derken bütün vücudum ağrımaya başladı. 3 aydır hiç dinmedi. Kan testleri, mr lar, röntgenler her şeyi çekildim hepsi temiz. En son doktor Fibromiyalji teşhisi koydu.
Bu da anksiyete ile çok ilişkisi olan bir rahatsızlık maalesef.
Merhaba sanırım bende fibromiyolojiyim. Benim kafada yanma hissi ile başladı . Kafama dokunduğum her yer ağrıyordu acıyodu. Sonra carpıntı halsizlik ayakta uyuşma ayakta duramama gibi sorunlar yasadım anskyite ve panik atağa da tutuldum ne yazıkki. Karıncalanma alnıma gelen uyuşma ensem ağrıyor sırt bacak kol yaşam kalitem sıfır sürekli bir kas ağrısı yasıyorum. Şimdide ayağıma bacağıma giren kramplar el titremesi basladı. Bunun bir ilacı felan varmı çözümü nedir lütfen yazın.

Back
X