• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete panikatak okb

paile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2025
16
3
1
30
Merhaba benim uzun süredir ya birine zarar verirsem, ya kendime zarar verirsem takıntım vardı, hala var ara ara ama kişisel gelişimle bedenimi ve ruhunu tanıyarak bunu atlatmaya çalışıyorum, bu şekilde olan arkadaşlarım için doktorumun soylediklerini anlatmak istedim belki size de faydası olur
  • beynimiz ilk çağlardan beri bizi koruma odaklı çalışıyor, kimsenin beyni örnek veriyorum avlanmaya giderken harikasın kralsın diye çalışmıyor, dikkat et! Ölebilirsin!, daha büyük bir hayvan gelebilir sana zarar verebilir, sinyalleri veriyor, sizinki de size sinyal veriyor, bu senin için tehlikeli bunları yapma diye bunlarla savaşma bu beyninden gelen uyarıya teşekkür et ve kabullen, bu seni koruma iç güdüsü dedi ve bu benim hoşuma gitti
  • her sabah kalktiginda Ben iyiyiiiim ve tüm olumlu şeyler beni bulur, tüm güzel düşünceler benim için var diye bağıra bağıra haykır, ve elinde olup şükredecegin 3 şey söyle ama bağırarak bırak deli sansinlar dedi
-Son olarak nefes egzersizi tavsiye etti hatta program ile beraber bu programın içinde stres-zihin temizliği olan nefes egzersizlerini yapıyoruz (Prana-Breath) belki birilerine faydası olur birlikte deneyelim biz düşüncelerimiz den daha güçlüyüz hadi kızlar 🤲

Nefes egzersızlerının vıdeosu lınkı falan var mı
Prana-Breath bir uygulama Apple Store, ya da playstore dan yükleyebilirsin, kulaklığı takıp gözlerini kapatıp yoga pozisyonunda, nefesine odaklanarak yapıyorsunuz, biz güçlüyüz hadii hemen yap ve haber verir 🥹❤️😍

Prana-Breath bir uygulama Apple Store, ya da playstore dan yükleyebilirsin, kulaklığı takıp gözlerini kapatıp yoga pozisyonunda, nefesine odaklanarak yapıyorsunuz, biz güçlüyüz hadii hemen yap ve haber verir 🥹❤️😍
Bakıyorum hemen

Back
X