Anksiyete perileri

Ayni durumdayim hep gelecek kaygisi bebekle ilgili saglik hususundan tutun maddi kaygilara kadar...
Halbuki kaygi hicbir ise yaramiyor aksine sadece zarari var ama malesef kisir donguden kurtulmak zor.
Psikoterapi ve psikiyatri ilaclari sart ama ona da maddiyat geekiyor
Zaten ilaç da kullanamıyoruz şu an. Benim çalışmak için kullandığım bir ilacım vardı aniden kesince çok kötü etkilendim maalesef. Geleceğe dair her şey gözümü korkutuyor, kaçıp gidesim geliyor bazen

Zaten ilaç da kullanamıyoruz şu an. Benim çalışmak için kullandığım bir ilacım vardı aniden kesince çok kötü etkilendim maalesef. Geleceğe dair her şey gözümü korkutuyor, kaçıp gidesim geliyor bazen
Anliyorum sizi keske caresini bulmus olsam da herkese bagira bagira ilan etsem.Cunku yasayan biliyor.
Fakat şu da var vucutta b12 , d vitamini ve demir dusunce anksiyete tavan yapar. Ben bu degerlerimi 6 ayda bir kontrol ettiriyorum. Hatta yakin zaman omce demir degerim cok dusmus takviye aldim serumla falan... Bunlara bsktirmanizi tavsiye ederim. Seneler once dahiliyr doktorum bu degerlerim dusuklugu insani cok depresif yapacagini soylemsti hakikaten de takviyeleri alinca oldukca olumlu etki yasadim.

Back