Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
anksiyete tedavisi olanlar yazabilir mi buraya çok acil
Somatizasyon nedir tam olarak internette biraz araştırdım sağlıkla alakalı kaygılardan oluşur falan diyor bende anksiyete tedavisi görüyorum sağlık anksiyetesi oluyor bende de
Üstesinden gelmeye çalışıyorum ama en ufak bir baş ağrım olduğunda bile kaygılanıyorum fakat zamanla başetmeyi öğreniyor insan terapi de aldım terapi baya fayda gösterdi üstüne gitmek lazım korkuların
Somatizasyon nedir tam olarak internette biraz araştırdım sağlıkla alakalı kaygılardan oluşur falan diyor bende anksiyete tedavisi görüyorum sağlık anksiyetesi oluyor bende de
Yeni gördüm mesajı kusura bakmayın somatizasyon sağlık anksiyetesi mesela hastalık araştırıp o hastalığın belirtilerini vücudun vermesi örneğin belirtilerde uyuşma yazıyorsa vücudun belli bölgeleri uyuşmaya seğirmeye başlıyor gibi